bugün
- dolar isterse 100 olsun5
- velvet55
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak10
- yazarların favori giyim markası14
- arabayla dağdan inerken dinlenecek şarkılar10
- yakışıklı erkek denince akla gelen isim10
- sözlüğün en harbi kızı8
- migros'a sorulacak tek soru24
- anın fotoğrafı4
- inanılmaz sıkıcısınız ya6
- ölmedeyiz uludağ sözlük6
- sözlük yazarlarının 2027 kararları6
- osuruktan şiirler61
- sözlüğün en harbi erkeği7
- israile atom bombası atmak8
- 2026 ekonomik krizi17
- seninle sevişirken ölmek istiyorum7
- insan olmaya ceyrek kala15
- sözlüğün en cool erkek yazarı6
- kadınların cinsel başlıkları eksilemesi7
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar9
- hayattaki en değerli şeyler8
- kendi klanına laf edilince hoplamak6
- öz eleştiri yaparken dikkat edilmesi gerekenler4
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak7
- friedrich hegel la bi cay icek12
- aleksey batrakov28
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- spor ayakkabı5
- kova burcunun su grubu yerine hava grubunda olması5
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- michel foucault3
- okul zorunluluğu2
- victor osimhen20
- geceye bir şarkı bırak10
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8
- dudaktan öpüşmek neden seksle bağlantılı5
- evde soğuk kahve yapımı7
- manyak olmaya karar verdim3
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry8
- 20 ağustos 2026 trabzonspor ferencvaros maçı4
- kadınları aşağılamanın moda olması7
- tadej pogacar2
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- tostumu yaptım11
- arkadaşlar çok hastayım ya10
- alparslan kuytul15
- migros'tan alışveriş yapınca elit olduğunu sanmak6
- hurdacıya gidiyorum7
ilginç, dikkat çekici ve genel olarak dünya kültürüne uymayan, sanki sapkınlık derecesine gelen bir dünyadan gönderilmiş kliplerdir.
iş bu entry kliplere "illuminati" "mason" gibi götten uydurma elementlerle yaklaşmayacaktır.
maroon 5 animals
en başta tabi ki maroon 5 var. klipte kadınların metalaşması, et parçası olması, stalker gibi durumlar anlatıyor. ama sanki tepki çekmiyorlar da hayvanca bir anlatım tarzı var. başrollerde grup solisti adam levine ve victoria secret mankeni olan eşi var. sıradışı bir klip.
http://www.youtube.com/watch?v=qpgTC9MDx1o
rihanna pour it up
ikinci olarak da şüphesiz rihanna hanım kızımız var. aslında animals'ı keşfetmesem ilk sıraya da koyabilirdim. klipte rihanna, insanları masturbasyona iten hareketler yapıyor. yani yanlış anlaşılmasın bakıp da çekmekten bashetmiyorum. rihanna hanım hareketleriyle masturbasyon yapan, cinsel ilişkiye giren ve paraya tapan birini canlandırıyor ve çok da başarılı oluyor.
britney spears i wanna go
zamanında temizlikçilik yapmak zorunda kalan müptezel britney ise bize bu klibinde ortalığın anasını siktim, iki öpücükle sıyrıldım diyor. klibin sonunda ise stockholm sendromu yaşadığını ve gazeteci ile birlikte olduğunu, yine de onun da masum olmadığını anlatıyor.
katy perry dark horse
ya böyle klibin allah belasını versin. şarkının da öyle. gece yalnız kaldığınız evde dinlenemeyecek düzeyde bir şarkı yapıp da yüklü miktarda imgesel sembol içeren bir klip gerçekten çok manidar. antik mısır'ın kraliçesi olduğunu ve ele geçirdiğini anlatıyor klip resmen. hani sanki amerikanın "bahar devrimleri" bitti demenin habercisi gibi.
taylor swift blank space
aslında klipte ne imge var, ne de kayda değer bir olay. burada daha çok dikkat çeken olay, animals klibinin tam tersi bir şekilde kız istediğini evine getirtiyor, bir güzel besliyor, hayat yaşıyor, aldatınca da çocuğa saldırıyor zarar verip postalıyor sonra yine aynı türden biri geliyor. genel toplum yapılarına bakacak olsak bunu yapacak mide kimsede yok. yani toplum olarak incelersek yok. bireysel olarak bakarsak milyonlarca insan yapmak istiyor ya da yapabilir sonuçta.
devamı gelebilir.
iş bu entry kliplere "illuminati" "mason" gibi götten uydurma elementlerle yaklaşmayacaktır.
maroon 5 animals
en başta tabi ki maroon 5 var. klipte kadınların metalaşması, et parçası olması, stalker gibi durumlar anlatıyor. ama sanki tepki çekmiyorlar da hayvanca bir anlatım tarzı var. başrollerde grup solisti adam levine ve victoria secret mankeni olan eşi var. sıradışı bir klip.
http://www.youtube.com/watch?v=qpgTC9MDx1o
rihanna pour it up
ikinci olarak da şüphesiz rihanna hanım kızımız var. aslında animals'ı keşfetmesem ilk sıraya da koyabilirdim. klipte rihanna, insanları masturbasyona iten hareketler yapıyor. yani yanlış anlaşılmasın bakıp da çekmekten bashetmiyorum. rihanna hanım hareketleriyle masturbasyon yapan, cinsel ilişkiye giren ve paraya tapan birini canlandırıyor ve çok da başarılı oluyor.
britney spears i wanna go
zamanında temizlikçilik yapmak zorunda kalan müptezel britney ise bize bu klibinde ortalığın anasını siktim, iki öpücükle sıyrıldım diyor. klibin sonunda ise stockholm sendromu yaşadığını ve gazeteci ile birlikte olduğunu, yine de onun da masum olmadığını anlatıyor.
katy perry dark horse
ya böyle klibin allah belasını versin. şarkının da öyle. gece yalnız kaldığınız evde dinlenemeyecek düzeyde bir şarkı yapıp da yüklü miktarda imgesel sembol içeren bir klip gerçekten çok manidar. antik mısır'ın kraliçesi olduğunu ve ele geçirdiğini anlatıyor klip resmen. hani sanki amerikanın "bahar devrimleri" bitti demenin habercisi gibi.
taylor swift blank space
aslında klipte ne imge var, ne de kayda değer bir olay. burada daha çok dikkat çeken olay, animals klibinin tam tersi bir şekilde kız istediğini evine getirtiyor, bir güzel besliyor, hayat yaşıyor, aldatınca da çocuğa saldırıyor zarar verip postalıyor sonra yine aynı türden biri geliyor. genel toplum yapılarına bakacak olsak bunu yapacak mide kimsede yok. yani toplum olarak incelersek yok. bireysel olarak bakarsak milyonlarca insan yapmak istiyor ya da yapabilir sonuçta.
devamı gelebilir.
Gündemdeki Haberler