bugün

sözlük oyunlarının gereksiz olması

evet bayağı bayağı gereksizdir. düşünüce kimsenin yazdığı kimsenin sikinde değildir. evet değil. misal bunu yazarken rastgele bir başlıktan rastgele bir entry seçeceğim. seçtim..

(bkz: yazarların ilk aşklarının isimleri/#23527308)

şimdi bu arkadaşımızın yaptığı şeyi sende yaptın bende yaptım kimsenin siklemeyeceğini bile bile dinlediğim şarkıyı yazdım. ne boka yaradı bu yaptığım hiçbir fikrim yok veritabanındaki bir hücreyi boşu boşuna kullanıma kapattım. bu yaptığım şeyin ne sözlüğe ne bana ne sana hiçbir faydası yok. bu boklar yüzünden kaliteli yazılar sol framede eriyip gidiyor. dikkatimi çeken başlığa beş dakika sonra bakmak için girdiğimde bulamıyorum ilk 3 sayfada. neden peki? çünkü arkadaşımızın ilk aşkının ismi tüm dünyanın en önemli gündem maddesi hepimiz o ismin açıklanacağı an için yaşıyorduk. yaratılışımızın amacı kesinlikle bu olmalı. neyse şimdi bu başlıklardan bazılarını inceleyelim.

(bkz: en yakındaki kitabın yazarı)
(bkz: en yakındaki kitabın önsözünü yazan kişi)
(bkz: en yakındaki kitabın baş kahramanı)
(bkz: en yakındaki kitabın kadın karakteri)
ve sonuç olarak gelinen nokta;
(bkz: en yakındaki kitabın içine boşalmak)
bu başlıkların hiç birini ben uydurmadım.

biri sırf başlık olsun diye başlık açar. diğeri "o açmış bende açayım" der. diğeri "bu işte bir am eksik" der ve en sonuncusu da "ee amda geldiğine göre artık boşalabiliriz" der. neyse böylelikle bir entry numarası daha işgal edilmiş oldu.
güncel Önemli Başlıklar