bugün

pedofili

velev ki ibneyiz diyen ibişlerin görüşlerini merakla beklediğim önermedir. konu cinsellik ve özgürlük olunca bu ibişlerin bahse konu olan pedofili orospu çocuklarının özgür seçimi konusunda ne düşündüklerini, kendileriyle nasıl çeliştiklerini ya da özgürlük adına pedofili orospu çocuklarını nasıl koruyacaklarını hayretle izleyeceğimden eminim. pedofili de ibnelik de bu kültüre ters hocam. o kadar.

edit: hele bir de pedofili de özgür bir seçimdir deyip de bunları normal gören ve gösteren ibnetörler var ya, ha onların çocuklarını bu sapık orospu çocuğu pedofililer siksin dicem de o kadar vicdansız değilim. Allah sizin de çocuklarınızı esirgesin ibişler.

edit 2: ulan nerde kürt, nerde komünist, nerde sözde hümanist varsa bu orospu çocuğu pedofililerle bu ibneleri savunan teoriler atıyorlar ortaya. memleketle teniniz bu yüzden uyuşmuyor. siz daha içinde yaşadığınız toplumun genelgeçer doğrularını ve kültürünü bilmiyorsunuz zavallılar. ya bi siktirin gidin amına koyim mide bulandırmayın yumuşakçalar.