bugün
- üstteki yazar gözünde nasıl canlanıyor7
- insanlardan nefret etmek8
- eve atılan kızın ekşici çıkması4
- yazarların on üzerinden komiklikleri47
- cayır cayır yanan kız13
- larisalisa10
- yer sofrası5
- m r e r e c t o12
- bruce lee4
- uludağ sözlük discord grubu7
- yalnızlık güç değildir4
- birine geç kalmak4
- çocuğum olmuyor ne yapmalıyım4
- tarihte kürşad diye birinin hiç yaşamaması2
- gitara rastgele vurunca caz olması2
- güzel bir kadını terk etmek5
- aylık 338 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- filmlerde dövülen adamın güçlenip geri dönmesi3
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- satranç haram yasaklansın17
- aşkım daha önce hiç patlıcan yemedim diyen kız2
- neden bu kadar sevildiği anlaşılamayan şeyler7
- şişman kezoyu eskrim hamleleri ile zayıflatmak4
- 1 milyar tl loto ikramiyesi çıkan şanslı vatandaş3
- gir içime hünharca12
- beyazsemsiyeliyabanci48
- 2026 dünya kupası9
- anayasa değişiklik paketi3
- afganistan islam emirliği3
- timsah4
- arkadaşlar bakar mısınız9
- park sorunu6
- y d isimli vatandaş2
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- dul kalmak4
- abd'nin iran füzelerine müdahale etmemesi2
- kaslı erkek isteyen şişman kız4
- suca suruklenen cocuk6
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek8
- dönere asgari 200 gr porsiyon sınırı gerekliliği4
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- faşizme karşı birleşik direniş cephesi2
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak10
- onlyfans4
- chp de grup krizi kürsü kavgası3
- müzik haramdır5
- kürt mutfağı7
- file çorap giyen bir kıza aşık olmak4
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- gocu43
trafikte resmen kaçtığım sürücülerdir. daha dün başıma gelen olay. arkadaşı evine bırakacağım, trafik sıkışık. dengesiz dengesiz, sağını solunu kontrol etmeden, arkasından geleni kontrol etmeden kullanan bir sürücü dikkatimi çekti. bir baktım bayan sürücü, hiç şaşırmadım.
devamlı göz önünde bulundurmak için arkama geçmesini mümkün mertebe engelledim. yavaş akan trafikte sadece arkanızdayken değil 10m lik bir çember içinde bulunuyorsanız bile tehlike altındasınız.
gözümü dört açmış yapacağı dengesizliği bekliyorum, kendime kaçacak boşluğu ayarladım. bingo! öküzlüğünü yapması gecikmedi. kör nokta'dan haberi yok ki, cart diye üstüme kırdı kaçtım tabii.
dövsen dövülmez, sövsen sövülmez. çarpışan arabalardan başka dört tekerlekli araç kullanmamaları dileğiyle.
not : "ben yeterince iyi kullandığıma inanıyorum, trafikte kornalara maruz kalmıyorum" diyen bayan sürücüler bu entry'den muaf tutulmuşlardır. onun yerine kredileri yeterse başka bir seçmeli entryi okuyup üstlerine alınabilirler.
devamlı göz önünde bulundurmak için arkama geçmesini mümkün mertebe engelledim. yavaş akan trafikte sadece arkanızdayken değil 10m lik bir çember içinde bulunuyorsanız bile tehlike altındasınız.
gözümü dört açmış yapacağı dengesizliği bekliyorum, kendime kaçacak boşluğu ayarladım. bingo! öküzlüğünü yapması gecikmedi. kör nokta'dan haberi yok ki, cart diye üstüme kırdı kaçtım tabii.
dövsen dövülmez, sövsen sövülmez. çarpışan arabalardan başka dört tekerlekli araç kullanmamaları dileğiyle.
not : "ben yeterince iyi kullandığıma inanıyorum, trafikte kornalara maruz kalmıyorum" diyen bayan sürücüler bu entry'den muaf tutulmuşlardır. onun yerine kredileri yeterse başka bir seçmeli entryi okuyup üstlerine alınabilirler.
güncel Önemli Başlıklar