bugün

uludağ sözlük

Adını "libido sözlük" olarak değiştirmeyi teklif ettiğim sözlük!

Aslında sözlük demeye bin şahit ister ama yine yılların emeği var arada bir güzel entrylere de rast gelmiyor değiliz.
Gırla forum tarzı entry kasılıyor ama moderasyonun ne kukusunda ne fikisinde. Eski silinen entrylerime bakıyorum da hepsinin başında tanım olmasına rağmen "forum/chat tarzı entry" diye silik yemişiz. Bide şimdiki entrylere bakıyorum onalr zaten Allahlık.

Ha mesele bu değildi onu da yazayım.

Olum siz napıyorsunuz?

Dünün en beğenilen entryleri ve gün içerisinde açılan başlıklar felan hep sex üzerine. Mesela inci sözlük var gidin orda boşalın. Valla seversiniz orayı.Hep sikiş sokuş muhabbeti yapıyorlar.

Dün açılan ve günün en beğenilen entrylerine giren başlıklara şöyle bir göz atalım mesela.

1) Evlenilecek kadında aranan özellikler; Başlık içeriğine bakıldığında daha evlenme yaşı gelmemiş bir sürü abaza kriter belirtmiş. Aslında diyorlar ki beleş sex için herşeyi yaparız.

2) Sözlükte en sevdiğiniz kız yazarlar; direkt mealini yazayım, olum sözlükte yürümediğimiz kız varsa yazın da görelim, dm den yürüyelim, elimiz nasır oldu.

3) Ne laik kızlar tanıdım içinde zarı yoktu: Şimdi bunu açan kendini playboy adledip ama muhafazakar takılıp anasına bacısına dünyayı dar edip her yattığı kızı "orospu laik" diye tanımlamış bir beyin özürlü. Dışlamayın onu da sevin çünkü bunun gerçek değil daha çok bir fantazi ürünü olduğunu düşünüyorum ben. Bebe o başlığı tek elle açmış. Bacısı azıcık açık giyinse ona sarkıntı olacak abazalıktan o derece zavallı. Pis sövecem daha devam etmeyeyim...

4) Neden sevgilim yok; yine erkek yazarların ben aslında süperim bir verseniz siz de rahat edersiniz bende rahatlarım, ama burada cool gözüküp kız tavlamaya çalışıyorum minvalindeki entryleri ile dolmuş başlık. He a.q. hepiniz çok güçlü kimseye ihtiyacı olmayan, kuuul insanlarsınız he canım.

Ha bu enrty de o entryler günün en beğenileni olduysa günün en kötü enrtysi olur çünkü ergenlerimizin hepsinin kan beynine sıçrayacak.

Olum gidin bir otuz bir çekin de öyle girin sözlüğe burda tek elle entry başlık kasmayın.

Hadi eyvallah.