bugün

yiğit bulut

geçen gün trtnin kanallarından birinde programını izlediğim şahıs, başbakanın başdanışmanı. programın ismi de derin analiz. tarihe not düşülsün diye buyrun bu da resmi : http://imgim.com/585inciq8058243.png

yahu başbakanın başdanışmanı, trt gibi aldığın tvden bile vergi payı alan bir kanalda, program yapıyor. hem de nasıl bir program. karşısına da almış bir tane papağan, yiğit konuşuyor, o tekrarlıyor. zaten yiğit dediğin adam da başbakanın laflarını tekrar eden bir adam. izlediğim programda vesayet aşağı vesayet yukarı konuştu durdu. dış mihraklardan bahsetti falan. bunu söyleyen adam da sorbonne'da yüksek lisans yapmış anasını satayım. ne laka diyeceksiniz, biliyorum bir alaka olmadığını. ama yarın bir gün maazallah yolları ters düşerse habervaktim gibi haber! kanallarında aleyhinde delil olarak kullanılır bu. söylemiş olayım dedim.

ve daha hala millet trtde başbakanın tvde bulunma süresinin lafını yapıyor. kardeşim, adamlar başdanışmana masal anlattırıyorlar, yakında vekilliği bitince arınçı da ramazan sohbetlerine, dini sohbetlere falan çıkarırlar diye korkuyorum, sizin bahsettiğiniz şeye bak.

umuyorum ki 20-30 yıl sonra çoluğumuz çocuğumuz işbu entriyi okuduğunda, ya da böyle bir vakanın hasıl olmuş bulunduğunu öğrendiklerinde halimize acı acı gülerler ve "buna demokrasi mi diyorlarmış gerçekten?" diye sorarlar yaşıtlarımıza. yok eğer onlar da " ne var ki bunda, şu anda da zaten üç aşağı beş yukarı öyle durum." diyeceklerse biz bu ülkenin kepenklerini indirip gidelim!