bugün
- öbür sözlükten gelen yazarlar6
- oyum ak partiye3
- kız görünce değişen erkek2
- güne acı bir gerçek bırak3
- yakışıklı olmayan ve kassız erkekler niye var5
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- evli bir adama aşık oldum sözlük19
- sözlüğün manyak dolu olması5
- meksika açmazı macerası6
- from gold from dust28
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı16
- ona bir cümle bırak2
- uzak durulması gereken insanlar2
- yapay zeka moderatör tatlişliği2
- fiziği güzel sözlük kızları56
- recep tayyip erdoğan30
- sevgililer2
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- damarsız tüysüz manisa yaprağı11
- birine aşık olup kafayı yemek9
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı9
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- senin aklini alirimin mürdüm rengi kazağı8
- fatma betül sayan kaya69
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita16
- kadının en öpülesi yeri11
- senin aklini alirim9
- çok fena hardcore seks döndüğü düşünülen yerler8
- iki çıplak erkeğin arkadaşça aynı yatakta uyuması10
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek11
- kuran da namazın olmaması12
- sözlük yazarları mutlu olmak için neler yapıyor9
- şampuan yerine saç kremi almak6
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- ismet'in gereksizliğe adanmış hayatı8
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- sabahın köründe işe giden ezik13
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali13
- asrın soygunu10
- sydney sweeney'in memeleri6
- memeleri kafam kadar kız24
- ups boobs ve diğer sözlük kızları5
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak17
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek5
- 3 kere üst üste 31 çekmek16
- özel uçak alacaklara tavsiyeler8
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek12
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek5
- uğurcan çakır8
türk speed serverinde dem denen birliğin wonder of world ü kurması sonucu server yeniden açılmak üzere kapatıldı. ama server kapatılana kadar 3 dersten kalmama neden oldu bu oyun. neden diyceksiniz; ee sende sınav öncesi sabahlara kadar yok o köyü alayım, yok buna saldırayım diye bilgisayar başında durursan sen de kalırsın tabi...
bu entryleri okuyup da sakın ha oyuna başliyayım demeyin, kesinlikle tavsiye etmiyorum. başta öyle bi bina basar çıkarım, akşama yine bakarım tarzı bi oyun gibi görünüyor. ama sonraları deli gibi bağımlılık yapıyor. 15 saat hiç kalkmadan pc başında durduğumu bilirim. zaten bi sürü dost ediniyonuz oyunda, sonra bırakmıyolar da peşinizi. misal şimdi eski birlik başkanım oyundan birisiyle evlenecek, işin yoksa bi de düğün hediyesi al.
ayrıca sözde oyunda belli bi ideolojiye bağlı tavırlar sergilemek, küfretmek yasak. yaptırımı ne derseniz sadece küfre 100 nüfus indirme cezası verildiğini duydum o kadar. o da arkadaşın server adminine ana avrat sövmesi sonucu(100 nüfus=speed serverinde max 1 günde toparlanır).
dip not: türk insanının online oyun kültürünü bilenler zaten türk serverlerine kayıt yaptırmazlar. malum oyundaki veletlerin çokluğu nedeniyle edilen küfürlerin haddi hesabı yoktur.
edit: lan yeter server 2. kez kapanacak ama ben hala bırakamadım oyunu. derslerden kalmayı geçtim akademik yedik bu yarıyıl.
bu entryleri okuyup da sakın ha oyuna başliyayım demeyin, kesinlikle tavsiye etmiyorum. başta öyle bi bina basar çıkarım, akşama yine bakarım tarzı bi oyun gibi görünüyor. ama sonraları deli gibi bağımlılık yapıyor. 15 saat hiç kalkmadan pc başında durduğumu bilirim. zaten bi sürü dost ediniyonuz oyunda, sonra bırakmıyolar da peşinizi. misal şimdi eski birlik başkanım oyundan birisiyle evlenecek, işin yoksa bi de düğün hediyesi al.
ayrıca sözde oyunda belli bi ideolojiye bağlı tavırlar sergilemek, küfretmek yasak. yaptırımı ne derseniz sadece küfre 100 nüfus indirme cezası verildiğini duydum o kadar. o da arkadaşın server adminine ana avrat sövmesi sonucu(100 nüfus=speed serverinde max 1 günde toparlanır).
dip not: türk insanının online oyun kültürünü bilenler zaten türk serverlerine kayıt yaptırmazlar. malum oyundaki veletlerin çokluğu nedeniyle edilen küfürlerin haddi hesabı yoktur.
edit: lan yeter server 2. kez kapanacak ama ben hala bırakamadım oyunu. derslerden kalmayı geçtim akademik yedik bu yarıyıl.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar