bugün
- adını bile bilmediğin bir sözlük kızına aşık olmak13
- tekerlek toplayan cocuk14
- gece sokakta baş belaya girer mi6
- birini unutmak için başkasıyla birliktelik yaşamak10
- burcunun yükselenini bilen erkek8
- afrikada bir ülkede yaşasaydınız nerde yaşardınız6
- çocuklar niye sünnet edilir7
- mafya kızı olma isteği6
- gece gece 600 e yakın online insanın yaptıkları3
- eurovision song contest asia4
- yazarların anlık durumları9
- avokado yiyen insan8
- birleşik krallık5
- kaslı ve yakışıklı mahalle bakkalı5
- almanya da yaşasaydınız nerede yaşamak isterdiniz11
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı20
- boğaz ağrısı7
- tayt vs mini etek5
- arkadaşlar ben birinden fena halde hoslanıyorum15
- feminen erkek davranışları6
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi12
- cumartesi gecesi evde ne bok yiyoruz sorunsalı2
- hayatını renklendirmek isteyenlere tavsiyeler6
- sözlükdaşlarım beni seviyor musunuz4
- gecenin rap şarkısı3
- sabah 11 akşam 16 haftada 4 gün iş3
- bol sucuklu tereyağlı çift yumurta6
- venüs retrosu4
- kalabalığı seviyor musunuz5
- kedilerin yedigi ilginc seyler16
- yazarlara sözlükten gelen son mesaj6
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar18
- insanlara kibirle bakmak3
- 3 ekim 2026 hırvatistan ingiltere maçı7
- sonbaharda yapılacaklar4
- torpilsiz iş bulmak3
- olgun karizmatik erkek vs genç erkek3
- bahçeli den fon krizi açıklaması4
- kova ve oğlak burçlarını sözlükten atmak7
- tarihteki katliam ve soykırım listesi2
- özel sektör de çalışmak11
- şeker hastalığı9
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması13
- gereksiz bakanlıklar3
- işkembe çorbası seven kız6
- çamaşır makinesinde yorgan yıkamak7
- hazreti süleyman2
- torpille ünlü olanlar3
- pul biberli pilav6
- son aylarda çok fazla şey kaybettim2
manuel lanzini transferinden vazgeçmesi gereken takım. çünkü river plate'nin götü başı ayrı oynuyor. önce 10 milyon euro çektiler, daha sonra ahmet nur çebi ve dış ilişkileri çok sağlam olan erdal torunoğulları devreye girdi ve uzun pazarlıklar sonucunda fiyat 4,5 milyon euro'ya indi ve el sıkışıldı. heralde river plate çok indiklerini düşünüp bu seferde vay vergimizi ödeyin, harç pulları sizden, bir dönerinizi yeriz artık diye iyice yancıya bağladılar. vergi dedikleri de 1,5 milyon euro. yani el sıkışılan para 6 m,lyon euro'ya çıkıyor. beşiktaş'ta en fazla 5 veririz diyor ve river plate'ye süre veriyor.
5 milyon euro'ya beşiktaş marko marin'in bonservisini artı bir de sağ bek alır. ki marko marin daha garanti bir transfer, hem savunma yönü de var hem de asist manyağı, sürpriz golleri ile de kapalı savunmaların kızlığını bozar. ayrıca adam boşnak asıllı müslüman ama futbolu alman altyapılı. ayrıca lanzini avrupa'da oynamamış yani riskli bir tarafı da var. marko marin her yönden daha avantajlı risksiz işallah pazartesi marko marin imzalar.
5 milyon euro'ya beşiktaş marko marin'in bonservisini artı bir de sağ bek alır. ki marko marin daha garanti bir transfer, hem savunma yönü de var hem de asist manyağı, sürpriz golleri ile de kapalı savunmaların kızlığını bozar. ayrıca adam boşnak asıllı müslüman ama futbolu alman altyapılı. ayrıca lanzini avrupa'da oynamamış yani riskli bir tarafı da var. marko marin her yönden daha avantajlı risksiz işallah pazartesi marko marin imzalar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar