bugün
- türkler barbar ve köpektir7
- bursalı erkeklere vurulan ibne damgası5
- yeni parti39
- denizden çıkarken penisin şorttan belli olması5
- devlet bahçeli'nin aslında iyi adam olması6
- bir kilo patatesin 50 lira olması16
- ağlamak erkeğe yakışır mı10
- yazarların acı eşiği5
- türkçüsüyle kürtçüsüyle yeni parti'ye oy vereceğiz10
- topluma nasıl faydalı olunur7
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- alparslan türkeş sonrası mhp5
- güne bir şarkı bırak14
- iştahın kapanması5
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz14
- susam sokağı2
- ciguli kral ve velvet erdoğan'a oy verir mi4
- en güzel sevişme13
- kendini üç kelime ile tanımla2
- masterchef de kerhane tatlısı yapmak2
- zeynep sude oktay6
- zaman baba4
- eye of tiger dinlerken saçı başı yırtmak6
- mustafa sarıgül2
- 2 zamanlı motosiklet sesi3
- reyting hamdi2
- gelmiş geçmiş en büyük kemalist4
- arda güler3
- beurredebaies4
- kitap yerine pdf okumak5
- zall'ın sözlükte bir kızla sevgili olması10
- bir gün ölecek olmak3
- yılmaz özdil3
- akciğerden gelen cikleme sesleri7
- ülkenin batıyor olması2
- zara2
- sigmund freud vs carl gustav jung6
- türkçüsüyle kürtçüsüyle akp'ye oy vereceğiz3
- nervio'nun aşkıma yanıt vermemesi3
- nervio35
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı12
- bu koyden olsam ne olacak18
- sözlükten kimseyle sevişmemiş yazarlar4
- yemeğin yarısını yiyen kızlar5
- namazında niyazında erkek10
- massimo dutti2
- geceleri ne yapılır6
- enayimiknatisii9
- vermio11
- kasiyer kıza nasıl açılırım23
ios un daha stabil olduğu, ama film, müzik, oyun yüklemede geri kaldığı karşılaştırmadır.anladık stabil ama kullanışlı değil be hacı. insan bi geri tuşu arıyor, tamam ekranda var ama her defasında parmağı ekranın en tepesine götürmek de dert ona bakarsan.
itunes desen ölümden beter.
şarjı saymıyorum bile.
her güncelleştirmeyle telefonun siki tutmaya daha da yaklaşması ve uygulamaların güncellenmesiyle zorunlu tutulan güncellemelerin telefonu daha çekilmez hale getirmei (örneğin iphone 4 ) yani ios 6 da kalacam desen de facebook kullanmak için bile ios 7 istemesi olayı
hafıza arttırma olayının olmaması ve iki hafıza arası telefon arası fiyat farkının kol gibi olması
bluetooth ile, çektiğin bir videoyu android gibi başka platformlara gönderememek (evet mail vs var ama kabul et ki bluetooth daha pratik )
yine hafıza kartının olmaması sebebiyle bluetooth yoluyla alamadığın bir şeyi, hafıza kartını takıp da alamama durumu. mesela bende atrix arkadaşta note 2 var. ben ona bir şey göndereceğim ama bluetooth dan gönderemedik. ben göndereceğim objeyi telefon hafızasına alıyorum, arkadaşın hafıza kartını telefonuma takıp kolaylıkla kopyalayabiliyorum. ya da ben dosyayı hafıza kartıma atıp, sonra kartı arkadaşın telefonuna takıp onun telefon hafızasına atabiliyorum.
her ne olursa olsun korsan oyun ve uygulama olayı android ile daha kolay. 5 dakikada 5 dolar vermek yerine apk sini bulabiliyorum. sakın bana o zaman uygulama geliştiriciler uygulama geliştirmez demeyin. o uygulamayı alan da çıkar, yazan da çıkar. niye ben alayım ki ?
android daha ucuz ve performanslı. mesela 800-900 liraya çok temiz ikinci el bir note 2, lg g2 gibi telefonları bulabilirsiniz. zevkinize kalmış. 4 inç e mahkum değilsiniz. hiçbir şeye mahkum değilsiniz.
android ile telefonu güncellememe hakkına sahipsiniz. mesela lg g2 ye 4.4 kurmanız gerekmez. 4.2 ile de etinden sütünden faydalanabilirsiniz. bu kadar güncelleme manyağı olmaya gerek yok. değişen sadece birkaç şey. ayrıca 4.4 kurdunuz ve beğenmediniz, performans düştü diyelim. kolaylıkla 4.2 ye dönebilirsiniz. özgürsünüz amk.
daha neler neler.
haa evet ne diyorduk ? ios daha stabil...
itunes desen ölümden beter.
şarjı saymıyorum bile.
her güncelleştirmeyle telefonun siki tutmaya daha da yaklaşması ve uygulamaların güncellenmesiyle zorunlu tutulan güncellemelerin telefonu daha çekilmez hale getirmei (örneğin iphone 4 ) yani ios 6 da kalacam desen de facebook kullanmak için bile ios 7 istemesi olayı
hafıza arttırma olayının olmaması ve iki hafıza arası telefon arası fiyat farkının kol gibi olması
bluetooth ile, çektiğin bir videoyu android gibi başka platformlara gönderememek (evet mail vs var ama kabul et ki bluetooth daha pratik )
yine hafıza kartının olmaması sebebiyle bluetooth yoluyla alamadığın bir şeyi, hafıza kartını takıp da alamama durumu. mesela bende atrix arkadaşta note 2 var. ben ona bir şey göndereceğim ama bluetooth dan gönderemedik. ben göndereceğim objeyi telefon hafızasına alıyorum, arkadaşın hafıza kartını telefonuma takıp kolaylıkla kopyalayabiliyorum. ya da ben dosyayı hafıza kartıma atıp, sonra kartı arkadaşın telefonuna takıp onun telefon hafızasına atabiliyorum.
her ne olursa olsun korsan oyun ve uygulama olayı android ile daha kolay. 5 dakikada 5 dolar vermek yerine apk sini bulabiliyorum. sakın bana o zaman uygulama geliştiriciler uygulama geliştirmez demeyin. o uygulamayı alan da çıkar, yazan da çıkar. niye ben alayım ki ?
android daha ucuz ve performanslı. mesela 800-900 liraya çok temiz ikinci el bir note 2, lg g2 gibi telefonları bulabilirsiniz. zevkinize kalmış. 4 inç e mahkum değilsiniz. hiçbir şeye mahkum değilsiniz.
android ile telefonu güncellememe hakkına sahipsiniz. mesela lg g2 ye 4.4 kurmanız gerekmez. 4.2 ile de etinden sütünden faydalanabilirsiniz. bu kadar güncelleme manyağı olmaya gerek yok. değişen sadece birkaç şey. ayrıca 4.4 kurdunuz ve beğenmediniz, performans düştü diyelim. kolaylıkla 4.2 ye dönebilirsiniz. özgürsünüz amk.
daha neler neler.
haa evet ne diyorduk ? ios daha stabil...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar