bugün
- incil vahiy9
- sarapci koala69
- eksilemeyi hobi haline getirmek4
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı29
- 30 ağustos zafer bayramı16
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı7
- zihin okuma mümkün mü4
- kışlık domates yapmak2
- almanya5
- anın görüntüsü19
- iq testi yaptırmış sözlük yazarları11
- türklerin türkiye de asimile olması6
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı5
- nervio hamferdi9
- tai lung44
- gs'ye yapılan torpillere söylenmek10
- rafael leao34
- 0 0 713
- kadınlardaki sahiplenilme isteği8
- mustafa kemal atatürk7
- israil2
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- galatasaray9
- annenin hayatındaki kadını onaylamaması5
- sözlüğün en bohem yazarı5
- cem yılmaz7
- beklenti2
- zihin kontrolü2
- şarap2
- aleksey batrakov11
- baldız baldan tatlıdır3
- doğulu ve güneydoğulu türkler3
- uzun bacaklı ince belli iri göğüslü dar kalçalı4
- ekt2
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- tarihsizlik3
- zaman insanı olgunlaştırır mı4
- tom holland5
- gelin promosyonu2
- diamond bey birader elmas beydir2
- menzil cemaati ne üretiyor9
- sarapci koala'nın akp'li olması4
- abd greko roma ve juda sentezini temel alır2
- kadir mısıroğlu'nun dedelerini denize döktük2
- 1 eylül 2026 türkiye azerbaycan voleybol maçı2
- fenerbahçe24
- muhabbeti sarmayan kız3
- rafael leao victor osimhen leroy sane9
- galatasaray korkusu2
Neredeyse muhafazakarlıkla alakası kalmamaya başlayan şehir.
bundan 4 5 sene öncesi, ramazan ayına gidiyorum şöyle bi, çark caddesi' nde tek açık mekan olurdu orası da ' enişte' nin ayranı ' ydi. atatürk bulvarinda da burger king.
şimdi bugüne gidiyorum, çark caddesinde ramazan nedeniyle kapalı sadece 2 dükkan olan şehir, evet cidden sadece 2 ve açık mekanların %70 i tıka basa. hadi eskiden o açık mekanlarda camları film çekerlerdi artık o da yok dışarıya masa kurmuşlar.
yobaz derler di bu şehire, şort giyen kıza tiptip bakılır laf atılır derlerdi, hatta şort giyen erkeğe bile laf atılır denirdi o derece.
bugüne gidiyorum, ramazan ayında bile cadde de 10 kızdan 2 si mini etekli, şortlu kızlar, hatta defileye çıkar gibi giyinenleri var. o küpeli çocuklara laf atan gençler küpe takar olmuş şaka gibi değil mi?
merkezde 74. 250 küsür üniversiteli öğrenci vardır.
kendi şehrinde üvey kaldığını hissedersin çoğu zaman, serdivan senin şehrinin kenti olmaktan çıkmıştır, adeta üniversite kenti olmuştur. ve türkiye' nin akıllı kenti seçilmiştır. villa kent adayidir.
bu şehirde zengin de çoktur hemde baya çoktur. audi, bmw, mercedes, porsche bi yana mustang, maserati, ferrari, hatta ve hatta gözlerimle gördüğüm bugatti bile normal gelir.
bundan 5 yıl önce adam akıllı kafesi yok diye dert yananlar olurdu,
su günlerde şehirde lüks kafelerden bol bir şey yok.
bu şehir farklı bir şehir. görülmesi gerekilen bir şehir. ve bundan bi beş sene sonra büyükşehir listelerinde ilk 5 i zorlayacak bir şehir. bunu proje araştırmacı olarak söylüyorum.
ha aklımdayken soyliyeyim, bu şehir en çok kitap okunan şehirlerin başını çeker ve bu şehirde her evde istisnasız bi duvar boyu kitaplık vardır.
1 milyon dan fazla hatri sayılır da bir nüfusu vardır üstelik.
yazdıkça yazasim geliyo fakat yeter.
sonuç olarak aşktır bu şehir gerisi teferruattır.
ilk gelen gelirken de aglar, buradan giderken de aglar.
seviyorum seni sakarya.
bundan 4 5 sene öncesi, ramazan ayına gidiyorum şöyle bi, çark caddesi' nde tek açık mekan olurdu orası da ' enişte' nin ayranı ' ydi. atatürk bulvarinda da burger king.
şimdi bugüne gidiyorum, çark caddesinde ramazan nedeniyle kapalı sadece 2 dükkan olan şehir, evet cidden sadece 2 ve açık mekanların %70 i tıka basa. hadi eskiden o açık mekanlarda camları film çekerlerdi artık o da yok dışarıya masa kurmuşlar.
yobaz derler di bu şehire, şort giyen kıza tiptip bakılır laf atılır derlerdi, hatta şort giyen erkeğe bile laf atılır denirdi o derece.
bugüne gidiyorum, ramazan ayında bile cadde de 10 kızdan 2 si mini etekli, şortlu kızlar, hatta defileye çıkar gibi giyinenleri var. o küpeli çocuklara laf atan gençler küpe takar olmuş şaka gibi değil mi?
merkezde 74. 250 küsür üniversiteli öğrenci vardır.
kendi şehrinde üvey kaldığını hissedersin çoğu zaman, serdivan senin şehrinin kenti olmaktan çıkmıştır, adeta üniversite kenti olmuştur. ve türkiye' nin akıllı kenti seçilmiştır. villa kent adayidir.
bu şehirde zengin de çoktur hemde baya çoktur. audi, bmw, mercedes, porsche bi yana mustang, maserati, ferrari, hatta ve hatta gözlerimle gördüğüm bugatti bile normal gelir.
bundan 5 yıl önce adam akıllı kafesi yok diye dert yananlar olurdu,
su günlerde şehirde lüks kafelerden bol bir şey yok.
bu şehir farklı bir şehir. görülmesi gerekilen bir şehir. ve bundan bi beş sene sonra büyükşehir listelerinde ilk 5 i zorlayacak bir şehir. bunu proje araştırmacı olarak söylüyorum.
ha aklımdayken soyliyeyim, bu şehir en çok kitap okunan şehirlerin başını çeker ve bu şehirde her evde istisnasız bi duvar boyu kitaplık vardır.
1 milyon dan fazla hatri sayılır da bir nüfusu vardır üstelik.
yazdıkça yazasim geliyo fakat yeter.
sonuç olarak aşktır bu şehir gerisi teferruattır.
ilk gelen gelirken de aglar, buradan giderken de aglar.
seviyorum seni sakarya.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar