bugün
- aynaya bakıp kendine sen çok güzelsin diyen kadın9
- göbeksiz kadın kalmaması4
- patrona kurulmak2
- seferihisar belediyesi ne rüşvet operasyonu2
- işten istifa edip yeni bir şehre taşınmak7
- yaza fit girmek için somali'ye gitmek2
- göbek eritme taktikleri5
- teen slasher film klişeleri6
- kayahan'ın en güzel şarkısı3
- balıkesir denince akla ilk gelenler10
- yazar k2
- yaşlanınca bana kim bakacak sorunsalı7
- en son aldığınız iltifat8
- ısparta6
- özgür irade yanılsaması ve eğitim sistemi3
- amfetamin4
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı19
- nuh tufanı olayı gerçek midir2
- güvenilir erkek3
- yalnız yaşamak isteyenlere tavsiyeler3
- ruh halini tek cümlede anlatmak9
- fas4
- tbmm de akp tarafından 76 sahte oy kullanılması4
- çay koymak mı katmak mı8
- haşemayla site havuzuna alınmayan kadının isyanı6
- netflix üyelik iptali2
- ariel şaron2
- gulmekicinyaratilmis4
- 35 yaşından sonra aşık olmanın imkansızlaşması8
- karımla evlendiğime bin pişmanım6
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız6
- öbür sözlükten hep erkek yazar gelmesi7
- irmik helvası6
- baklavanın hiçbir içeceğe uyum sağlamaması4
- sudekiray hariç sözlükte güzel kız olmaması3
- risale-i nur2
- sosyal medya2
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak11
- cehaletln cazibesi11
- kemal kılıçdaroğlu15
- bolu dağı geçişi2
- haluk levent'e 70 milyon tl ceza2
- tomris uyar'ın üç şairi topaca çevirmesi7
- pişmanlık duygusu yaşanılan anlar2
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- istanbul'dan tersine göçün başlaması2
- arkadaşlar ben saksı değilim5
- gogol bordello2
- sevgilinin film izlerken kucağınızda uyuyakalması3
- mony tontana4
sabah servis beklerken karşı kaldırımda görmüştüm ilk defa onu, güzelliği tarif edilebilirliğin çok ötesinde. saatime baktım servisin daha gelmesine 4 dakika vardı, acaba kaldırımın karşı tarafına geçip onunla tanışmaya çalışsam ne olur diye aklımdan geçirirken baktım servis gelmiş. ertesi gün sabah servis beklerken yine karşı kaldırımda tarifi olmayan güzel, bu defa karşıya geçip günaydın diyerek ismini soracağım, ama ya beni terslerse ? aman be sanki terslese ne olacak ? sanki hayatımda daha önce hiç terslenmedim, tam karşıya geçmek üzereydim yukardan balkondan annem bağırdı, ''oğlummm üstüne mont almamışsın hasta olacaksın, çık yukarı şu montunu al'' vay arkadaş ay olmuş mayıs donacak değiliz ya diye içimden söylenirken bir baktım servis yine gelmiş, ben yine kızla tanışamamışım, araya giren hafta sonu sebebiyle servis bekleme durumum yok, okulların kapanmasına 1 hafta var elimi çabuk tutmalıyım diye düşünüyorum, pazartesi 10 dakika erken iner aşağıda rahat rahat konuşurum kızla diye aklımdan geçiriyorum ama aşağı indiğimde karşı kaldırımın boş olduğunu görünce hayal kırıklığına uğruyorum, bakkal ahmet abi dükkandan çıkıp ''ulan karga bokunu yemeden neden aşağı indin senin servisin gelmesine daha 15 dakika var'' diyor, sanki biz bilmiyoruz ama mevzu var diyemiyorum, merakla sağdan soldan gelen varmı diye sağı solu kolaçan ediyorum ama ne gelen var ne giden ne çabuk geçti zaman geldi bu servis, ertesi gün normal zamanda aşağı indiğimde kaldırımın karşı tarafı dolu, gözlerim ışıl ışıl bu sefer oldu derken muhsin amca ''gel bakalım delikanlı bugün okula seni arabayla bırakayım'' diyor, yok teşekkür ederim ben servisle giderim desemde nafile, adam beni neredeyse paket yapıp arabaya bindiriyor, o gün o güzelliği arabanın camından görüşüm son görüşüm oluyor, bir daha kendisini görme imkanım olmadan tanışamamanın verdiği üzüntü içerisinde kendisini hatırlarım, 8 yaşımda yaşadığım bu olay bana hiç bir zaman harekete geçmeyi ertelememenin gerekliliğini hatırlatır. o günden sonra hiç beklemedim, nerede hoşlandığım bir kız görsem anında iletişime geçtim, aklımda söylemek istediğim güzel bir şeyler varsa ertelemedim, sabah kapıdan çıkarken nasıl olsa akşam söylerim diye ertelediğin bir sözcüğü belki bir daha hayatımın sonuna kadar söyleyeme imkanımın olmayabileceğini aklımın bir kenarında tuttum.
ertelemek bir çok zaman yapılamayacak anlar biriktirir, çoğu zaman pişmanlıktır, geç kalınmışlıktır. sizlere önerim elinizde imkan kafanızda birşeyler varken siz siz olun bunu ertelemeyin.
ertelemek bir çok zaman yapılamayacak anlar biriktirir, çoğu zaman pişmanlıktır, geç kalınmışlıktır. sizlere önerim elinizde imkan kafanızda birşeyler varken siz siz olun bunu ertelemeyin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar