bugün
- bir ilişkiyi kim yönetir21
- fondöten sürmek6
- uludağ sözlük yönetimini protesto ediyoruz4
- yeni sevgiliden beklentiler6
- korku filmi cekmeden once cinayet isleyen yonetmen6
- cd devrinin bitmesi5
- ilişkiyi mesajla bitirmek2
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- velvet48
- sokuk yazarlar6
- en gıcık olunan insan davranışı6
- aşk10
- pandela 319
- sikişirken hüzünlenmek6
- aleyna tilki7
- kürt hareketinin devşirme olması15
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- sandalye8
- kız arkadaşla sabahlara kadar içmek6
- yapsam yaptım derim4
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı15
- lamba5
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar9
- masa5
- ciguli kral16
- sevişme sonrası erkeğin gömleğini giyen kadın2
- ata demirer dinin mizahı olmaz2
- deniz göktaş34
- samsung4
- amedspor12
- 4 temmuz 2026 istanbul yağmuru2
- diamond bosphorus14
- bik bik kaç yaşında10
- memduh bashgan9
- mony tontana11
- elektriği ödeyen adam7
- ahtapot yemek9
- deniz göktaş'ın ölen yemenli çocuklar şakası2
- çağlayı tanıyan yazarlar8
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi27
- kemal kılıçdaroğlu20
- 2026 dünya kupası33
- fransa maçı varken sözlükte dolanan erkek5
- evde kalmış kız kurusu7
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- yürüyüş flörtü9
- bik bik abla vs vurduranlar12
- uludağ sözlük bir ailedir9
- 5 temmuz 2026 paraguay fransa maçı7
- aysu türkoğlu2
Bugün bir kez daha anladım ki, ben ne olursa olsun yaşadığım acıları çevremdeki insanlara belli eden bir insan olmadım... olamadım
aciz görünmekten mi korktum? Zayıf görürler daha çok üzerler mi? Dedim bilmiyorum ama olamadım işte
her zaman gülücükler dağıttım. En mutsuz olduğum, en acı çektiğim anlarda bile hiçbir şey olmamış gibi davrandım. Son günlerde iyice içime kapandım, evden dışarı çıkmadım. Sınavdan eve evden sınava gittim geldim. Kimse ile öyle oturup uzun uzun muhabbetler etmedim. Boğuldum da boğuldum
olanı biteni sürekli kafamda kurdum. Kendimi yedim bitirdim. Gitme vakti yaklaştıkça sessizleştim. Sadece uzaktan oturup izlemek istedim
iki gündür kalbimde oluşan ağrıları bile görmezden geldim. Her şey geçmiyor mu nasılsa? Diyerek görmezden geldim hem de. Yine kendimi önemsemedim. Başkalarını düşündüğüm kadar birazcık kendimi düşünebilsem keşke. Hayır hayır bencillik yapmak değil amacım sadece
sadece mutlu olmak için birazcık insanlardan önce kendimi düşünmeyi öğrenmeliyim. Bugün öyle bir an geldi ki, kalbimdeki o acı öyle bir kapladık ki bütün vücudumu, elimi göğsüme götürdüm nefes almak istedim. Başaramadım, gözlerim doldu, o an bu hayatta geçireceğim son saniyeler diye düşündüm. Gözlerimi kapattım derin bir nefes almak için çabaladım
son çırpınışlarım herhalde bunlar dedim. işte bak bu kadardı her şey, değdi mi kendini bu denli yıpratmana, sen demez misin hep her şey geçici diye
içimden geçirdiğin son cümlelerdi bunlar diye düşündüm o an. Apar topar hastaneye götürdü arkadaşlarım elim hala göğsümdeydi. Nasıl bastırdım o an göğsüme öyle kuvvetli öyle sert
doktorun odasına girmem ile kendimi sedyede ekg kablolarının vücuduma takıldığını görmem bir oldu. Bütün vücuduma tek tek bağladılar o kabloları. Tek damla yaş süzüldü gözümden. Korktum
hem de öyle bir korktum ki
daha çok erken değil miydi? Daha çok genç değil miydim? Dakikalar sonra doktorun elinde grafikler vardı. Stres dedi
uzak dur! Söylemesi kolaydı tabi. Uygulamak ise zor. imkansız değildi elbet. Her şey benim elimdeydi. Yapabilirdim
hiç bir şey için geç değil ama. Önümde upuzun yıllar var. Ve bu şehirde son yedi gün
sayılı gün bitince yeni bir hayat beni bekleyecek. Zor olacak her şey ama daha güçlü olacağım. Zamanın ve bu denli yaşanan sıkıntıların hepsi güçlü olmam içindi diye teselli ediyorum artık kendimi. Ve artık görmezden gelemiyorum kendimi. Kendim için yaşamayı öğrenmeliyim. Bir daha bu korkuyu yaşamamak için öğrenmeliyim. Bu hayatta belki de geçireceğim son gün bile olabilir bu gün. Artık bunu düşünerek yaşamalıyım. Kırmadan kırılmadan, severek sevilerek
her şey için yeni bir başlangıç olsun bu gün. Yepyeni bir sayfa. Daha mutlu daha huzurlu
ve son olarak dünüme bugünüme yarınıma binlerce kez şükürler olsun. Bir nefes daha fazla almayı nasip eden rabbime binlerce şükürler olsun
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar