bugün

zall

türkiye'nin en iyi ilk 3 sözlüğünden birini kuran, yöneten ve dava olduğunda bakmaya giden ismail alpen isimli şahıs.

bak şimdi, neden en iyi ilk 3 dedim, kimine göre, ekşi birinci sıradadır, itü ikinci sıradadır, kimi adam gider inci sözlüğü birinci sıraya koyar, ekşi sözlüğü koymaz, ben de ilk sıraya uludağ sözlüğü koyuyorum. nedenini kısaca özetlemek istersem, kişiliğimle alakalı, ekşi sözlük'ü kafelerde takılan vıcık vıcık yavşak ve piç dediğimiz kişilerden kaynadığını düşünüyorum. belki öyle değildir ama sevmiyorum işte. buradan çok daha geniş bi' yer, cidden kutsal bilgi kaynağı. emeği geçenlere büyük teşekkürler.

işim şaka kısmı bi' yana, ben zall hakkında üzüldüm lan cidden. önce gelişmelere yazdığı yazı, sonra facebook sayfasında içinde" siz iyi güzel akradaşlıklar ediniyorsunuz " şeklinde içeri bulunan ileti atması... cidden üzüldüm yani. sen git, densizin biri abdullah rose'a öyle hakaret et, mahkeme köşelerinde zall sürünsün. yapan kimse delikanlı gibi çıksın gitsin mahkemeye arkadaşlar valla ayıp.

seni seviyoz zall. üzülme. en büyük sözlük admini sen değil misin, aldırma zal aldırma.

https://www.youtube.com/watch?v=QkximyhYkuc
© copyright 2005 - 2026