bugün

galatasaray

sezonun tartışmasız en iyi trAnsferlerini yapmış, gerçekten de çok iyi bir teknik adam getirmiş güzide klübümüz. hal bu iken birdenbire gitmesi istenen başkanın pankreas kanseri başlangıcı olduğu da duyurulmuş ve klüpten gideceği yönünde açıklamalar yapılmaya başlanmıştır.** herşey yolunda gitmektedir. takım tıkır tıkır topunu oynamaktadır.

ancak yine de yeni bir takım olduğu için "2. uefa kupası mı geliyor" şeklinde beklentilere yer vermemek gerekir. bu takımın uefa da 4. tur a kadar yükselmesi* büyük bir başarıdır. herşey yeni yeni oturmaktadır. ola ki böyle bir şey olursa seneye defans hattı da güçlendirelerek 7 sene önceki galatasaray geri kazanılabilir.

hoştur ki 7 sene önceki galatasaray inanılmaz pres yapan, teknik kapasiteleri birkaç futbolcu dışında belli düzeyde olan, ancak çok koşarak bu açığı kapatan ve yürekten oynayan oyunculara sahip bir takım görüntüsündeydi. 2006 dünya kupasının 3. sü almanya milli takımı gibi.

henüz çok güçlü bir takımla karşılaşmamış olsa da görüyoruz ki kallinin takımı oyuncuları gerektirdiği yerde gerektiği gibi koşan, teknik kapasitsi oldukça üst düzeyde, ayağa oynayan, sıkıştığı zaman doldur boşalta kaçmayan bir takım görüntüsünde.

tüm galatasarylılara yeni takımı hayırlı uğurlu olsun. kanımca 7 senedir beklediğimiz gün gelmiştir. yolumuz açık olsun.

edit: sayın moderatör-gammaz arkadaşım. 2006 dünya kupası üçüncüsü almanyadır. 2002 dünya kupası üçüncüsü türkiyedir. bunlara dikkat edelim.