bugün
- fusya semsiyeli yabanci26
- sözlükte kendini sibel can diye tanıtan nineler8
- nervio23
- sözlükte yazan ünlüler8
- arkadaşlar larissa kim6
- larisalisa5
- sözlükteki gammazlar lobi si7
- lan şemsiyeci5
- uludağ sözlük size ne kattı14
- fuşya yüzünden sözlükte kimseye güven kalmaması4
- simit yiyen kızla sevgili olmak2
- ölüm12
- şemsiyeli larissamıymış4
- hangi sözlük kızının eteğinin altındayım5
- şizofren denilince akla gelen ilk yazar9
- gocu25
- halıda yatmak2
- malt katır2
- sözlük kızlarının kahveleri9
- sarapci koala44
- erkeklerin taciz edildiği anlar5
- tai lung45
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i9
- arkadaşlar galiba kavga var6
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı34
- çirkin olmak2
- ateizm sekülerizm deccaliyet ruhunun bi parçasıdır2
- tembel avrat böreği5
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci20
- kavga edenlerin hep aynı kişiler olması5
- sözlüğün kırbacı2
- sonsuz2
- ne gerek var kavgaya haydi eller havaya4
- şarapçının birden tayyipçi olması7
- şarapçı koala yalnız değildir8
- etek dikmelik sözlük kızı4
- soykırımcı yahudi düşmanlığı şeytandandır2
- burdur şiş3
- tayyip bey yaşayan en büyük devrimci liderdir6
- mutlu bey birader koştursun2
- arkadaşlar moralim çok bozuk3
- yalnızlık edebiyatı14
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı40
- çok boş yapıyorsunuz2
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı20
- mormon tarikatı2
- aykolik adamdır4
- hasmet ibriktaroglu3
- bir kadının en zevk aldığı an5
- recep tayyip erdoğan8
buradan * gitmek istiyorum, çok sıkılıyorum. hiçbir şey beni mutlu etmiyor. eve gitmek istemiyorum, dışarıda durmak, gezmek falan da istemiyorum çünkü kimse yok aklıma, içime yandaş. hiç kimseyle mutlu değilim patlayacağım artık burada. boş boş geçiyor günlerim bir mana yok...saçma sapan zaman harcıyorum.
bu okuldan da nefret ediyorum her gün daha da artıyor nefretim. ben neden böyleyim neden hiç mutlu değilim? ama salak salak gülüyorum sürekli, maske mi bu bilmiyorum ama yoruldum artık, eriyor akıyor maskeyse bu, tutmuyor artık. hayatımın bir amacı yok, hiçbir beklentim yok bu hayattan iki gün sonrasını bile düşünmüyorum planlamıyorum, zaten neden düşüneyim ki her günüm birbirinin aynı bomboş. tutunduğum tek bir şey bile yok, ne bir kişi ne bir eşya ne de bir hayal... içim boşaltılmış gibi. birileri sürekli bir şeyleri dayatıyor ben duruyorum, sonra yıkılıp sürükleniyorum. patlamak üzereyim bu boktan düzenden savrulup çıkmak istiyorum. hesapta en güzel yaşlarım bunlar ama ben bin yıldır yorgunum sanki.
herkes aynı fabrikanın seri üretimi gibi, herkes hesap kitap, yoruldum insanlardan da. genel olarak aynıyız tek fark bazı spesifik çakallıklar o kadar.
hiç bilmediğim bir yere gidip sadece kendimle bir hayat kurmak istiyorum hiçbir şeyin baskısı olmadan...
haa getirin getirin imza da atalım, imza kağıdı falan ne boş, manasız kaygı... hapis beyinleriz hepimiz.
fuck the system!
bu okuldan da nefret ediyorum her gün daha da artıyor nefretim. ben neden böyleyim neden hiç mutlu değilim? ama salak salak gülüyorum sürekli, maske mi bu bilmiyorum ama yoruldum artık, eriyor akıyor maskeyse bu, tutmuyor artık. hayatımın bir amacı yok, hiçbir beklentim yok bu hayattan iki gün sonrasını bile düşünmüyorum planlamıyorum, zaten neden düşüneyim ki her günüm birbirinin aynı bomboş. tutunduğum tek bir şey bile yok, ne bir kişi ne bir eşya ne de bir hayal... içim boşaltılmış gibi. birileri sürekli bir şeyleri dayatıyor ben duruyorum, sonra yıkılıp sürükleniyorum. patlamak üzereyim bu boktan düzenden savrulup çıkmak istiyorum. hesapta en güzel yaşlarım bunlar ama ben bin yıldır yorgunum sanki.
herkes aynı fabrikanın seri üretimi gibi, herkes hesap kitap, yoruldum insanlardan da. genel olarak aynıyız tek fark bazı spesifik çakallıklar o kadar.
hiç bilmediğim bir yere gidip sadece kendimle bir hayat kurmak istiyorum hiçbir şeyin baskısı olmadan...
haa getirin getirin imza da atalım, imza kağıdı falan ne boş, manasız kaygı... hapis beyinleriz hepimiz.
fuck the system!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar