bugün
- kadın olmanın avantajları15
- arkadaşlar ben drama queen miyim4
- kadın sürücü görünce yapılması gerekenler9
- türkiye'ye geldim10
- askerde 200 metre atışı yapmak11
- her şeyi açıklayan en kısa cümle7
- bir bayan yazarın erkek yazarla kavga etmesi10
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması4
- sarhoşken yapılmış en aptalca şey6
- nervio20
- hangi manifest kızı ile sevişmek isterdin3
- trans kadın çekiciliği5
- kadıköy solcusu4
- sevişirken mastürbasyon yaptığını hayal etmek3
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- pkklı mezarları tahrip edildi diyen mv2
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı2
- kurtar bizi müsavat16
- geceye bir şarkı bırak4
- kedi sidiği kokmak5
- her kıza yazan erkek3
- alevi kızların alev alev yanması13
- tekne turu yapmak2
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması9
- frankyfourfingers2
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler9
- kadınları anlamak3
- aleksey batrakov5
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı25
- mehdi türkiye de3
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi10
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı3
- zayıflama çayına inanan insan2
- ellerim bos gonlum hos10
- tanrı vs şeytan3
- devran dönecek8
- şişman insanlardan tiksinmek2
- mabel matiz3
- ben uyuyacağım sözlük2
- hiç olmayacak bir insana aşık olmak4
- marmara üniversitesi göztepe kampüsü3
- karıncayiyen beslemek2
- sevgilinizin vajinasını yalar mısınız7
- wilfried singo3
- johnny depp olmak isterken kral abdullah olmak2
- güç zehirlenmesi yaşamamak için yapılması gereken7
- çü be3
- ahmet baran yazgan10
- neden tüm iyi fikirler tuvallette akla gelir4
- okan buruk12
henüz 24 saat bile geçmedi senin hakkında yazdıklarımın üzerinden. gece 01.24te yazmışım onları. yaklaşık bir saat sonrasında da bana haber verdin bir seyleri...
yanıma geliyormuşsun!
sen nasıl güzel bi şeysin, ben nasıl bi şeyin içindeyim... bunca insanın başı dertteyken ben bu aşka nasıl güvenebildim bu kadar? cevabı: ''senin sayende.''
sürpriz olsun diye soylememişsin ve şehrime gelmene son 4 saat kalmış... saat olmuş 4 ve benim 6da uyanmam gerek. bu gercekten de imkansız bir seydi sanırım, aşktan önce. uyandım ve kavuştuk. sadece 14 saatimiz vardı beraber geçirebileceğimiz. nasıl geçti ne ara geçti anlamıyorum ki. sanırım 20.00'dan itibaren bir külkedisine dönüştüm. Masal gibi 14 saatin sonunda...
sahiden masal gibiydi ya hani insan kendini cennette hisseder dünya hızlı hızlı döner her şey mükemmeldir tüm kahramanlar mutludur. olabilir mi böyle bir şey? olabilirmiş ki oldu, sen yaşattın bunu bana.
bir seyler almaya giderken baktım böyle arkandan dedim kendime ''sen nasıl bi duygulardasın...'' yaşadığım şeyler çok güzel şeyler. bunu herkesin yaptığı gibi acıya çevirmeyeceğim. tadını çıkarmayacağım.
Dünyanın en yakışıklı insanı, seni unutmayacağım. bugünümüzü unutmayacagım. 14 saat hiç sıkılmadan geçirdiğimiz o anımızı unutmayacagım. sacma sapan şeylere kahkaha atışımızı, yaşımızı doyasıya yaşamamızı unutmayacağım. bana bilerek yenilmelerini, şakacıktan da olsa ''ne kadar güçlüsün sen öyle'' demeni, gülüümseyerek dizime yatmanı, senle uğraşırken bilekliğimin kopmasını ve buna bile içtenlikle gülebilmemizi hiç unutmayacağım.
Güzeldin çocuk, çok güzeldin. Sanırım sahiden hediye gibi geldin, hoşgeldin...
Bir de klonlamak mı neydi ondan yapsak bazı insanlardan sadece iki tanecik olsa sen benle kalsan digeri'n de 10 saat uzaktaki yere gitse... olmuyor mu?
yanıma geliyormuşsun!
sen nasıl güzel bi şeysin, ben nasıl bi şeyin içindeyim... bunca insanın başı dertteyken ben bu aşka nasıl güvenebildim bu kadar? cevabı: ''senin sayende.''
sürpriz olsun diye soylememişsin ve şehrime gelmene son 4 saat kalmış... saat olmuş 4 ve benim 6da uyanmam gerek. bu gercekten de imkansız bir seydi sanırım, aşktan önce. uyandım ve kavuştuk. sadece 14 saatimiz vardı beraber geçirebileceğimiz. nasıl geçti ne ara geçti anlamıyorum ki. sanırım 20.00'dan itibaren bir külkedisine dönüştüm. Masal gibi 14 saatin sonunda...
sahiden masal gibiydi ya hani insan kendini cennette hisseder dünya hızlı hızlı döner her şey mükemmeldir tüm kahramanlar mutludur. olabilir mi böyle bir şey? olabilirmiş ki oldu, sen yaşattın bunu bana.
bir seyler almaya giderken baktım böyle arkandan dedim kendime ''sen nasıl bi duygulardasın...'' yaşadığım şeyler çok güzel şeyler. bunu herkesin yaptığı gibi acıya çevirmeyeceğim. tadını çıkarmayacağım.
Dünyanın en yakışıklı insanı, seni unutmayacağım. bugünümüzü unutmayacagım. 14 saat hiç sıkılmadan geçirdiğimiz o anımızı unutmayacagım. sacma sapan şeylere kahkaha atışımızı, yaşımızı doyasıya yaşamamızı unutmayacağım. bana bilerek yenilmelerini, şakacıktan da olsa ''ne kadar güçlüsün sen öyle'' demeni, gülüümseyerek dizime yatmanı, senle uğraşırken bilekliğimin kopmasını ve buna bile içtenlikle gülebilmemizi hiç unutmayacağım.
Güzeldin çocuk, çok güzeldin. Sanırım sahiden hediye gibi geldin, hoşgeldin...
Bir de klonlamak mı neydi ondan yapsak bazı insanlardan sadece iki tanecik olsa sen benle kalsan digeri'n de 10 saat uzaktaki yere gitse... olmuyor mu?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar