bugün
- filistin in ermeni soykırımını tanıması18
- kürtlerin muhteşem ve harika derecede ezik olması10
- türklerin her ırkı türk sanması8
- kürtlüğüyle kavgalı olan pandela7
- türklerin medeniyet kuramama nedeni8
- sözlükte yokluğu hissedilen yazarlar10
- 28 haziran 2026 güney afrika kanada maçı12
- sözlüğün aptal kaynaması12
- parcalandim toparlanamiyorum4
- velvet43
- 2026 dünya kupası39
- futbol32
- türklerin 2kg avrupalıların 200gr sabun tüketmesi6
- atatürkçülük ile 2026 da ülke yönetilmez16
- pandela7
- falıma bakmak isteyen var mı28
- herzevekil ile revani yemek5
- lgbt onur yürüyüşü4
- herkesle iyi anlaşan insan18
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle30
- üstteki yazarın mesleğini tahmin etme7
- kürtlerin iyi olduğu konular4
- sevgili it3
- türklerin hiçbir işte başarılı olamaması4
- göbeksiz erkek5
- tayyibistan3
- 10 parmağında 10 marifet olan azize4
- anın görüntüsü25
- erkeklerin boy tahmini yapması5
- neden sevgilim yok4
- cinlerin geceleri tuvaletlerde takılması4
- 19 yaşında kızla yatmak15
- japonya10
- güney afrika7
- türklerin gerizekalı bir millet olması3
- haysenin132
- akrep burcu kadını ile uyumlu burçlar3
- hoşlanılan kızı adamın birinin yemesi9
- burç geyiği yapana 2010 da olduğumuzu hatırlatmak3
- sözlüğün adalet terazisi3
- brezilya5
- tüm çıplaklığımla burdayım10
- türkiye12
- kılıçdaroğlu'nun gerçek yüzünü ne zaman gördünüz5
- ahlakın temeli olarak özgürlük2
- cepte düğüm olan kulaklık kablosu3
- akmar2
- bir filmde ölüyü oynamak3
- muayene2
- türklerin medeniyete katkıları2
artık günümüzde bir çok aile çocuklarını özel okula göndermek için olmadık çabalar gösteriyorlar.hatta özel anaokulu, ilkokul,lise ve üniversite olarak ilerliyor bu süreç. fakat gelecek fayda ve çocuk gelişimi için bu süreç doğru planlı bir şekilde yapılmıyor. yaklaşım daha çok bizim site de xxx' beyler çocuklarını özel okula vermişler, bizde verelim güdüsü ile başlıyor, sadece ortak alan yaşamlarında aileler birbirleri ile yarışmak konusunda çocuklarını feda ediyor.bu süreç ilk tetikleme ile başladığında sonuna kadar ve çocuğun ağzına sıçana kadar devam ediyor. çocuk okula başlıyor ve istekler de bu bağlamda gelişiyor. ahmet şu pc yi şu cep telefonunu almış banada alın diye ikinci bir tüketim halkası başlıyor ve bu halkalar üst üste gelerek ortalama 20 li yaşlarda mutsuz çocuklar olarak geri dönüyor.
aslolan çocuğun bilgi beceri ve yetenekleri ile orantılı bir eğitim planlamak ve çocuğuda bu sürecin içine çekmek gerekli.
özellikle üniversiteye kadar özel eğitim çocuk için çok faydalı değil, eğer aile orta gelir üyesi bir aile ise kendini üniversite de özel eğitim için hazırlamalı.
bundan önceki süreçlerde özel eğitim çok gerekli değil ve kattığı çok büyük bir değer de yok.
marka ürün takıntısı kadar tüketime yönelik bir pazarlamanın parçası yapıyor bizleri.
özel okul süreci doğru planlanıp yürütüldüğü zaman bireyleri çok başarılı gençler olarak topluma kazandırabiliriz.
bunu şu aile yapıyor bu aile yapıyor diye özenti ve yarış malzemesi yapılmaması gerekli.
kaybolan ve mutsuz olan gençlerin özünde bu gibi detaylar yatıyor maalesef.
aslolan çocuğun bilgi beceri ve yetenekleri ile orantılı bir eğitim planlamak ve çocuğuda bu sürecin içine çekmek gerekli.
özellikle üniversiteye kadar özel eğitim çocuk için çok faydalı değil, eğer aile orta gelir üyesi bir aile ise kendini üniversite de özel eğitim için hazırlamalı.
bundan önceki süreçlerde özel eğitim çok gerekli değil ve kattığı çok büyük bir değer de yok.
marka ürün takıntısı kadar tüketime yönelik bir pazarlamanın parçası yapıyor bizleri.
özel okul süreci doğru planlanıp yürütüldüğü zaman bireyleri çok başarılı gençler olarak topluma kazandırabiliriz.
bunu şu aile yapıyor bu aile yapıyor diye özenti ve yarış malzemesi yapılmaması gerekli.
kaybolan ve mutsuz olan gençlerin özünde bu gibi detaylar yatıyor maalesef.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar