bugün
- osuruktan şiirler88
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı26
- kadın olmanın çok güzel bir şey olması7
- kapıma beyaz toros gelseydi eğer11
- ısrarla ne iş yaptığını soran insanlar3
- fake sanılmaktan flört edememek3
- diamond bosphorus8
- dolar isterse 100 olsun39
- beybi leydi7
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- nasıl birisiniz15
- kürtler8
- simko320
- g i l d e d l i l y28
- kadınınızı çalıştırır mısınız14
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- evde kalmış olan 24 yaşında kız5
- 185 ve üstü kadınların çok havalı olması8
- türk solcusu6
- velvet mi güzel g'i l d'e d l'i l y mi8
- güzel kızların mutsuz olması5
- osimhen lukaku vlahovic salah5
- allah her şeyden çok tevhidi önemsiyor6
- tai lung mu güzel g'i l d'e d l'i l y mi6
- miras davası5
- kendi memleketinde yabancı hissetmek3
- sevgilisinden yeni ayrılanlara tavsiyeler4
- manyak olmaya karar verdim6
- boşanma davası ne kadar sürer4
- seküler erkeklerin biraz şey olması3
- çekişmeli boşanma davası4
- zina davasına bakan mahkemelere isim önerileri3
- 195 boyunda 134 kilo minnoş kalpli erkek5
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- nah sana oy17
- ankara6
- game of thrones taki kerhaneci16
- arkadaşlar ben mi selena gomez mi5
- cumhuriyet halk partisi3
- recep tayyip erdoğan3
- kahve içmek2
- duvara karşı3
- yeni parti de bölünebilir10
- gece vakti bir seri katilin arabasına binmek2
- evlenmemek için bir neden söyle3
- nur sürer3
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry9
- vücut geliştiren erkek2
- kliniğe gittim klinikten geldim10
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
bir keresinde, nevşehir'e gitmiştim. il dışı okulla gideceğim ilk geziydi. akşam 9 gibi okulun önünde toplanmaya başladık. otobüs 10.30 da hareket edecekti. arkadaşlarla bir araya gelince duramadılar tabi gençlik hevesi gidip bira alıp geldiler. okulun önünde bira içtik. otobüse binince bazıları sızdı amk. nevşehir gezimizde önce göreme'ye ardından ürgüp'e gittik. ürgüpte bir şarap evini ziyaret ettik. bir şişe şarap alana tadımlık şarap veriyorlardı. bu fırsatı kaçırmadım. bir kadeh şarabı içtik, bir şişe şarabın parasını da ödedik eee bu şişeyi eve götürüp nasıl içeceğiz ? eve gelene kadar 6 saat bunu düşündüm ve sonunda bu merete para vermediğimi hediye ettiklerini söylemeye karar verdim. eve gelince planımı uyguladım. evdekiler inandı.
iki arkadaşımla beraber şarabı içmeye karar verdik. içtikten sonra ne yapacağımızı düşünmeye başladık. orda da sorun yoktu. babamın ya da annemin şarabı açıp bakmayacaklarına emindim. bir gün evde yalnızken toplandık gençlerle. şarabın mantarını açmak için tirbüşonu akıl edememiştik. tornavida ile zorlayınca mantar parçalandı ve bir kısmı şişenin içine düştü. şişenin içinde garip garip yüzüyorlardı. hemen mutfaktan bir sürahi ve annemin un eleğini kapıp geldim. sakince, şarabı köpürtmemeye çalışarak şişeden sürahiye şarabı transfer ettik. üç kişi şarabı tükettik. arkadaşlarım ilk defa şarap içiyordu. ben onlardan tecrübeliydim, nevşehirde 1 bardak içmiştim daha önce.içme işlemi tamamlanınca, şişenin içine makul miktarda su koyup, mantarın bir kısmını ağzına tıkadık. şişenin ağzındaki jelatini geri sardık ve şişeyi yerine koyduk. ağzındaki mantarı daha sonra sağlam bir mantarla değiştirdik.
bu da böyle bir anımdır...
iki arkadaşımla beraber şarabı içmeye karar verdik. içtikten sonra ne yapacağımızı düşünmeye başladık. orda da sorun yoktu. babamın ya da annemin şarabı açıp bakmayacaklarına emindim. bir gün evde yalnızken toplandık gençlerle. şarabın mantarını açmak için tirbüşonu akıl edememiştik. tornavida ile zorlayınca mantar parçalandı ve bir kısmı şişenin içine düştü. şişenin içinde garip garip yüzüyorlardı. hemen mutfaktan bir sürahi ve annemin un eleğini kapıp geldim. sakince, şarabı köpürtmemeye çalışarak şişeden sürahiye şarabı transfer ettik. üç kişi şarabı tükettik. arkadaşlarım ilk defa şarap içiyordu. ben onlardan tecrübeliydim, nevşehirde 1 bardak içmiştim daha önce.içme işlemi tamamlanınca, şişenin içine makul miktarda su koyup, mantarın bir kısmını ağzına tıkadık. şişenin ağzındaki jelatini geri sardık ve şişeyi yerine koyduk. ağzındaki mantarı daha sonra sağlam bir mantarla değiştirdik.
bu da böyle bir anımdır...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar