bugün

ufuk uras

dtp'nin grup kurmasına yardımcı olurum dedikten sonra katıldığı şu anda adını hatırlayamadığım programında sn. erol mütercimler kendisine şu soruyu sormuştu; ''peki dsp'nin grup kurma durumu olursa yardımcı olur musunuz? sonuçta onlarda sol parti''

kürtçü-komünistlerle bizim bazı sosyal demokrat dostlarımızın çok sevdiği ve hatta şu ölüm kalım seçimlerinde akp'nin önünü tek başına kessin(!) diyerekten oy verdiği sayın bay ufuk uras bu oldukça masum ve normal gözüken soruya, bir anda ses tonunu değiştirerek ''benim katılacağım parti ab'ci, abd'ci, imf'çi olamaz'' diyerekten kasıntı bir cevap verdi.

bu açıklaması ile anlaşıldı ki dsp ab'ci, abd'ci, imf'çi, yani küreselci, mandacı, ikinci cumhuriyetçi ama buna karşılık dtp yurtsever, bağımsızlıkçı, amerikan karşıtı. yedi düvelden destek alarak terör yaratan örgütün siyasi kanadına atfedilen vasıflara bakın. amerika'nın ve avrupa'nın kucağına oturanlar yurtsever gözükmeye çalışmıyorlar mı vallahi çok komik oluyorlar. işte çok övdüğünüz, saygı duyduğunuz dahası gidip oy verdiğiniz sayın bay ufuk uras. bence bu tür adamlardan mecliste daha çok olmalı. o zaman akp den kurtuluruz kesin.