bugün
- sözlük kızlarının kombinleri19
- tai lung51
- seks benim için 3 planda diyen erkek3
- bu saate kadar uyuyan aymaz insan2
- recep tayyip erdoğan22
- yaşlanma belirtileri2
- ankete gelin beyler27
- ne kadar yaşlısın19
- sarapci koala40
- rolünü iyi oynadığı için tepki çeken oyuncular2
- anın görüntüsü18
- dolly parton'ın ölümü3
- ırkçıların hırt dediği insanlara sevgi göstermek21
- sözlükte yükselen reis sevdası20
- sözlüğe küsmek4
- şarapçı koala niye kuzey kore'ye gitmiyor8
- geceye bir tavsiye bırak2
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar3
- kızarmış ekmek10
- uludağ sözlük iç huzur ve aydınlanma derneği9
- sevmediğiniz yazarlar14
- kendine yabancılaşmak10
- avon ultra colour indulgence ruj3
- pkk'nın silah bırakmasını takip edecek kurul31
- doğu perinçek6
- gece2
- kaşık pozisyonunda sevgilisinin önünde yatan erkek2
- ben gökten inen ekmeğim5
- yalnızlık rahatlıktır15
- terörsüz türkiye5
- ben de reise oy vericem12
- aktrolleri çıldırtacak bir şey bırak9
- rica ediyorum beni eksilemeyiniz6
- bir orduya karşı tek kişi olup doğruları savunmak8
- bir otel odasında yalnızken duyulan hüzün4
- pkk kürt ağa ve kürt feodallere ne yapmış26
- isa kendini tanrı'nın oğlu olarak görüyordu5
- sözlükte yaratım sancısı çekmek5
- sözlük sosyalistlerinin fotoğrafları5
- koala aniden 180 derece neden döndü sorunsalı6
- bir soru sor7
- stephen king ile birlikte içip sohbet etmek2
- azerbaycan türkçesi daha güzel olan kelimeler12
- türkiye de sosyalist devrim olma ihtimali10
- velvet39
- persac ile tantuni yiyip sinema konuşmak6
- kutlu doğum haftası9
- laik teyzelerin fenotipi34
- dünyanın en büyük orospu çocuğu7
- akepelilerdeki imamoğlu korkusunun asıl nedeni3
her yeni yıl öncesinde olduğu gibi o güneşli günler'i beklese de yine kara tipiye yakalanmış takımımdır.
önce sol bek sıkıntısını çözer diye alınan gökhan'ın ve genç futbolcu sinan kurumuş'un samet aybaba'nın tezgahı olduğu ortaya çıktı. sonrasında her sene ortaya çıkan sakatlık belaları, tam şampiyonluğa gidiyoruz derken samet'in trabzon deplasmanında takıma el freni çekmesi, zirveden aşağıya doğru sert düşüş, mabede veda edip 2013'ün kalan yarısını statsız geçirip itin köpeğin diline düşmemiz, galatasaray maçında Şakirt united'ın kurduğu komplo, fernandes'in yeni sezona iyi başlayıp sonra su koyuvermesi, kasımpaşa maçında kurulan kumpas, takımın ruhsuzlar ordusu dolması ile 2013 yılı da bi öncekinden daha iyi olamadı. Ama;
- son saniyede olcay'ın golüyle kazanılan fener derbisi,
- inönü'ye şanına yakışır bir şekilde dillere destan bir veda yapılması,
- uefa'dan eleneceğimizi bile bile tromsö maçına ülkenin ulaşım açısından en boktan stadına hafta içi 60 bin kişiyle çıkartma yapılması,
- lig tarihinin seyirci rekoru kırılması, oğuzhan, olcay, motta, atiba gibi oyuncuların kendini göstermesi bu yıl adına güzel şeylerdi.
bunlar içinde birini ayıracaksak tabi ki inönü stadına yapılan veda başta durur.
Biz her zaman olduğu gibi yeni yıldan umutluyuz. kurulan hayaller gerçek olursa coşkumuza coşku katarız. gerçekleşmezse canın sağolsun der desteğe devam ederiz. Allah yüzümüzü bu yıl güldürür inşallah.
Tüm sözlük ahalisine de bu yazıyla mutlu yıllar dilerim. Son olarak;
BEŞiKtaşım;
(bkz: yeni yılda da eskisi gibi severim seni)
önce sol bek sıkıntısını çözer diye alınan gökhan'ın ve genç futbolcu sinan kurumuş'un samet aybaba'nın tezgahı olduğu ortaya çıktı. sonrasında her sene ortaya çıkan sakatlık belaları, tam şampiyonluğa gidiyoruz derken samet'in trabzon deplasmanında takıma el freni çekmesi, zirveden aşağıya doğru sert düşüş, mabede veda edip 2013'ün kalan yarısını statsız geçirip itin köpeğin diline düşmemiz, galatasaray maçında Şakirt united'ın kurduğu komplo, fernandes'in yeni sezona iyi başlayıp sonra su koyuvermesi, kasımpaşa maçında kurulan kumpas, takımın ruhsuzlar ordusu dolması ile 2013 yılı da bi öncekinden daha iyi olamadı. Ama;
- son saniyede olcay'ın golüyle kazanılan fener derbisi,
- inönü'ye şanına yakışır bir şekilde dillere destan bir veda yapılması,
- uefa'dan eleneceğimizi bile bile tromsö maçına ülkenin ulaşım açısından en boktan stadına hafta içi 60 bin kişiyle çıkartma yapılması,
- lig tarihinin seyirci rekoru kırılması, oğuzhan, olcay, motta, atiba gibi oyuncuların kendini göstermesi bu yıl adına güzel şeylerdi.
bunlar içinde birini ayıracaksak tabi ki inönü stadına yapılan veda başta durur.
Biz her zaman olduğu gibi yeni yıldan umutluyuz. kurulan hayaller gerçek olursa coşkumuza coşku katarız. gerçekleşmezse canın sağolsun der desteğe devam ederiz. Allah yüzümüzü bu yıl güldürür inşallah.
Tüm sözlük ahalisine de bu yazıyla mutlu yıllar dilerim. Son olarak;
BEŞiKtaşım;
(bkz: yeni yılda da eskisi gibi severim seni)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar