bugün
- aleksey batrakov4
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- kurtar bizi müsavat16
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması9
- nervio17
- ellerim bos gonlum hos11
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler9
- hiç olmayacak bir insana aşık olmak3
- sürekli övgüden rahatsız olmak3
- marmara üniversitesi göztepe kampüsü2
- güç zehirlenmesi yaşamamak için yapılması gereken8
- şener şen vs kemal sunal3
- baharın uzayıp yazın gelmemesi4
- neden tüm iyi fikirler tuvallette akla gelir4
- cin musallatı3
- korkusuz korkak filmindeki herif2
- pilav yapmak3
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi10
- devran dönecek8
- ahmet baran yazgan10
- sevilen kızın abi demesi3
- sevgilinizin vajinasını yalar mısınız7
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı25
- meleklerin ifade ettiği anlamı sorgulamak4
- galatasaray14
- butlancıların birbirine girmesi5
- bağlama büyüleri3
- aralıksız 14 dakika boyunca osurmak5
- babaların acayip huyları5
- yedi büyük günah2
- sözlük yazarlarının doğaüstü güçleri2
- monica bellucci bakışı5
- yaratılmışların en üstünü4
- nickli başlık açanlara pandik atılacak2
- devran dönüyor mu2
- victor osimhen18
- atla gel şaban filminde şaban olmaması2
- osurmandan önce ortanın akustiğine dikkat etmek2
- tas kafa traşlı hırt sorunu3
- idam cezasının geri gelmesi6
- garip başlıklar5
- şark bülbülü filmindeki zafer işareti2
- ülke gündemini umursamamak6
- alevi kızların alev alev yanması11
- bencillik2
- meme gerdirme operasyonu8
- sabah yürüyüşü8
- kader2
- bilinçaltı düzeyde etkileşime geçen varlıklar2
- süt ısıtıp içine kahve ve şeker katmak6
sonuç olarak bir "temiz eller" operasyonu olsa ve böyle pislikler ortaya dökülse de operasyonu yapan savcıların sadece "görev aşkı" ile bu işi yapmadıkları hükümet ile cemaat arasında "taraf" oldukları kanaati toplumda olduğu gibi bende de bulunmaktadır. konu yargı olduğunda "bağımsız" olunması gerektiği kanaatindeyim. "birilerinin tetikçisi" olarak görülmek yargıya vurulacak en büyük darbedir.
ben her zaman "ilkeleri" savunurum. "yolsuzluk" kim yaparsa / hangi parti mensubu yaparsa yapsın yanlıştır. hatta hırsızlıktan da ağırdır zira sadece bir kişinin değil tüm milletin "hakkı" çalınmaktadır. üzeri kapatılmamalıdır. toplumdaki adalet inancı zedelenmemelidir.
bu bağlamda soruşturmanın sağlıklı bir şekilde yürütülmesini engelleyen de kendisinden "ak" diye bahsetmemelidir!
buna karşın gelen bir ihbarla ya da rutin olarak görevlerini yapanlar da kahraman olarak görülmemelidir. zaten işini yapan adamlara ödül verilmesi yersizdir.
ancak toplumda yaygın olan siyasete güvensizlik hissi "bunlar nasıl olsa bu işi örterler. yapanın yanına kar kalır" inancı görevini yapan memurları bile "kahraman" mertebesine yükseltmektedir. zira benzer durumda olan arkadaşları "başıma bir iş gelir korkusu" ile yanlışlara göz yummaktadırlar.
bu bağlamda gezi parkı olaylarında ön plana çıkan müezzin Fuat yıldırım'ı tekrar hatırlayalım. "yalan söyleyemem! içki içildiğini görmedim"
acaba kaç meslektaşı daha bunu söyleyecek yüreğe sahip?
Allah yolunda olmak bu demektir. dinin emirlerini "korku" nedeniyle terk etmemektir.
"aman ben şimdi yalan söyleyeyim ki başbakanımız yalancı konumuna düşmesin. ben nasıl olsa tövbe ederim. Allah affeder ama rte affetmez" türü korkular ya da kutsal değerleri günlük siyasete feda etmeler insanın öncelikle kendi ilkelerine ihanet etmesine yol açar. sonrasında günlük çıkarlar adına dinin, yasaların, insanlığın ilkelerinin çürüdüğüne şahit oluruz. kokuşmuşluk öyle bir hal alır ki atasözlerine yansır: "bal tutan parmağını yalar"
ben her zaman "ilkeleri" savunurum. "yolsuzluk" kim yaparsa / hangi parti mensubu yaparsa yapsın yanlıştır. hatta hırsızlıktan da ağırdır zira sadece bir kişinin değil tüm milletin "hakkı" çalınmaktadır. üzeri kapatılmamalıdır. toplumdaki adalet inancı zedelenmemelidir.
bu bağlamda soruşturmanın sağlıklı bir şekilde yürütülmesini engelleyen de kendisinden "ak" diye bahsetmemelidir!
buna karşın gelen bir ihbarla ya da rutin olarak görevlerini yapanlar da kahraman olarak görülmemelidir. zaten işini yapan adamlara ödül verilmesi yersizdir.
ancak toplumda yaygın olan siyasete güvensizlik hissi "bunlar nasıl olsa bu işi örterler. yapanın yanına kar kalır" inancı görevini yapan memurları bile "kahraman" mertebesine yükseltmektedir. zira benzer durumda olan arkadaşları "başıma bir iş gelir korkusu" ile yanlışlara göz yummaktadırlar.
bu bağlamda gezi parkı olaylarında ön plana çıkan müezzin Fuat yıldırım'ı tekrar hatırlayalım. "yalan söyleyemem! içki içildiğini görmedim"
acaba kaç meslektaşı daha bunu söyleyecek yüreğe sahip?
Allah yolunda olmak bu demektir. dinin emirlerini "korku" nedeniyle terk etmemektir.
"aman ben şimdi yalan söyleyeyim ki başbakanımız yalancı konumuna düşmesin. ben nasıl olsa tövbe ederim. Allah affeder ama rte affetmez" türü korkular ya da kutsal değerleri günlük siyasete feda etmeler insanın öncelikle kendi ilkelerine ihanet etmesine yol açar. sonrasında günlük çıkarlar adına dinin, yasaların, insanlığın ilkelerinin çürüdüğüne şahit oluruz. kokuşmuşluk öyle bir hal alır ki atasözlerine yansır: "bal tutan parmağını yalar"
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar