bugün
- kadın olmanın avantajları7
- askerde 200 metre atışı yapmak8
- bir bayan yazarın erkek yazarla kavga etmesi8
- türkiye'ye geldim7
- kadınları anlamak4
- sarhoşken yapılmış en aptalca şey3
- alevi kızların alev alev yanması13
- nervio18
- ben uyuyacağım sözlük2
- her şeyi açıklayan en kısa cümle4
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- mehdi türkiye de3
- kurtar bizi müsavat16
- johnny depp olmak isterken kral abdullah olmak2
- aleksey batrakov5
- kedi sidiği kokmak4
- mabel matiz3
- tanrı vs şeytan3
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması9
- marmara üniversitesi göztepe kampüsü3
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler9
- wilfried singo3
- çü be3
- hiç olmayacak bir insana aşık olmak4
- kolonya kültürünün yok olması2
- ellerim bos gonlum hos10
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı25
- aptallara tahammül edememek2
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi10
- devran dönecek8
- korkusuz korkak filmindeki herif3
- sevgilinizin vajinasını yalar mısınız7
- atla gel şaban filminde şaban olmaması3
- güç zehirlenmesi yaşamamak için yapılması gereken7
- ahmet baran yazgan10
- neden tüm iyi fikirler tuvallette akla gelir4
- okan buruk12
- baharın uzayıp yazın gelmemesi4
- sozlukteki olum sessizligi2
- sürekli övgüden rahatsız olmak3
- şener şen vs kemal sunal3
- butlancıların birbirine girmesi5
- cin musallatı3
- meleklerin ifade ettiği anlamı sorgulamak4
- aralıksız 14 dakika boyunca osurmak5
- pilav yapmak3
- galatasaray14
- victor osimhen18
- sevilen kızın abi demesi3
- süleymancılar15
sonuç olarak bir "temiz eller" operasyonu olsa ve böyle pislikler ortaya dökülse de operasyonu yapan savcıların sadece "görev aşkı" ile bu işi yapmadıkları hükümet ile cemaat arasında "taraf" oldukları kanaati toplumda olduğu gibi bende de bulunmaktadır. konu yargı olduğunda "bağımsız" olunması gerektiği kanaatindeyim. "birilerinin tetikçisi" olarak görülmek yargıya vurulacak en büyük darbedir.
ben her zaman "ilkeleri" savunurum. "yolsuzluk" kim yaparsa / hangi parti mensubu yaparsa yapsın yanlıştır. hatta hırsızlıktan da ağırdır zira sadece bir kişinin değil tüm milletin "hakkı" çalınmaktadır. üzeri kapatılmamalıdır. toplumdaki adalet inancı zedelenmemelidir.
bu bağlamda soruşturmanın sağlıklı bir şekilde yürütülmesini engelleyen de kendisinden "ak" diye bahsetmemelidir!
buna karşın gelen bir ihbarla ya da rutin olarak görevlerini yapanlar da kahraman olarak görülmemelidir. zaten işini yapan adamlara ödül verilmesi yersizdir.
ancak toplumda yaygın olan siyasete güvensizlik hissi "bunlar nasıl olsa bu işi örterler. yapanın yanına kar kalır" inancı görevini yapan memurları bile "kahraman" mertebesine yükseltmektedir. zira benzer durumda olan arkadaşları "başıma bir iş gelir korkusu" ile yanlışlara göz yummaktadırlar.
bu bağlamda gezi parkı olaylarında ön plana çıkan müezzin Fuat yıldırım'ı tekrar hatırlayalım. "yalan söyleyemem! içki içildiğini görmedim"
acaba kaç meslektaşı daha bunu söyleyecek yüreğe sahip?
Allah yolunda olmak bu demektir. dinin emirlerini "korku" nedeniyle terk etmemektir.
"aman ben şimdi yalan söyleyeyim ki başbakanımız yalancı konumuna düşmesin. ben nasıl olsa tövbe ederim. Allah affeder ama rte affetmez" türü korkular ya da kutsal değerleri günlük siyasete feda etmeler insanın öncelikle kendi ilkelerine ihanet etmesine yol açar. sonrasında günlük çıkarlar adına dinin, yasaların, insanlığın ilkelerinin çürüdüğüne şahit oluruz. kokuşmuşluk öyle bir hal alır ki atasözlerine yansır: "bal tutan parmağını yalar"
ben her zaman "ilkeleri" savunurum. "yolsuzluk" kim yaparsa / hangi parti mensubu yaparsa yapsın yanlıştır. hatta hırsızlıktan da ağırdır zira sadece bir kişinin değil tüm milletin "hakkı" çalınmaktadır. üzeri kapatılmamalıdır. toplumdaki adalet inancı zedelenmemelidir.
bu bağlamda soruşturmanın sağlıklı bir şekilde yürütülmesini engelleyen de kendisinden "ak" diye bahsetmemelidir!
buna karşın gelen bir ihbarla ya da rutin olarak görevlerini yapanlar da kahraman olarak görülmemelidir. zaten işini yapan adamlara ödül verilmesi yersizdir.
ancak toplumda yaygın olan siyasete güvensizlik hissi "bunlar nasıl olsa bu işi örterler. yapanın yanına kar kalır" inancı görevini yapan memurları bile "kahraman" mertebesine yükseltmektedir. zira benzer durumda olan arkadaşları "başıma bir iş gelir korkusu" ile yanlışlara göz yummaktadırlar.
bu bağlamda gezi parkı olaylarında ön plana çıkan müezzin Fuat yıldırım'ı tekrar hatırlayalım. "yalan söyleyemem! içki içildiğini görmedim"
acaba kaç meslektaşı daha bunu söyleyecek yüreğe sahip?
Allah yolunda olmak bu demektir. dinin emirlerini "korku" nedeniyle terk etmemektir.
"aman ben şimdi yalan söyleyeyim ki başbakanımız yalancı konumuna düşmesin. ben nasıl olsa tövbe ederim. Allah affeder ama rte affetmez" türü korkular ya da kutsal değerleri günlük siyasete feda etmeler insanın öncelikle kendi ilkelerine ihanet etmesine yol açar. sonrasında günlük çıkarlar adına dinin, yasaların, insanlığın ilkelerinin çürüdüğüne şahit oluruz. kokuşmuşluk öyle bir hal alır ki atasözlerine yansır: "bal tutan parmağını yalar"
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar