bugün

yetmez ama evet

aslında yetmez ama mallar, diye ilk olarak başlamak istiyorum efenim. biraz kişisel bir şeyler de yazmamda sanırım mahsur yoktur !

"napıyonuz la mallar ?, nörüyonuz ? mutlumusunuz laa bebeler".

daha öncede bu malaklara bir şeyler yazmıştım, canım sıkıldıkça da yazacağım ki bilinsinler, unutulmasınlar.

bu malaklar, kemalistleri ortadan kaldırmak icin takunyalıları araç olarak gördüler. bilir misiniz yada hatırlar mısınız 1979 da sovyet işkali yaşayan afkan halkına çare olarak taliban zihniyeti gösterilmiş ve çatır çatır yedirilmişti, o coğrafyanın yetmez ama evetçileri tarafından... uçurtma avcısı isimli kitabı şiddetle okumanızı öneririm.

yani özgürluğü ortadan kaldırmak, islam devleti kurmak için demokrasiyi araç olarak görenlere evet dediyseniz (ki o kadar götümüzü yırttık yapmayın etmeyin ne olursunuz diye), o zaman bugün evleriniz basılıyor, dinleniyorsanız, içkinize karşılıyor sokakta gözünüze, kafa tasınıza gaz bombası atılıyorsa ağlamayacaksın kardeşim.... öyle çıkıp "endişeli kemalistler haklı çıktılar" demeyeceksin ! çünkü size zerre acımıyorum.

çünkü siz bu ülkenin aydınlık geleceğini altın tepside birilerine peşkeş çektiniz.. siz affedilmeyenler olacak kalacaksınız ! tarih ve bu ülkenin aydın insanları, bu ülkenin evlatları sizin bu yaptığınızı asla ve asla unutmayacak...