galatasaray

acilen yerli transfere yönelmesi ve özellikle savunma yönünde kendini güçlendirmesi gereken takımdır. kanımca şu oyuncularla dirsek teması kurularak ligdeki 6 yabancı saçmalığından da bir şekilde sıyırılabilinir:

ömer toprak --> hem semih ile kurduğu iyi ikili, hem de kaliteli bir stoper olması ile dikiş tutturmakta zorlanan chedjou yedeğe çekilerek kendisiyle +1 yabancı kontenjanı elde edilebilir.

orhan şam --> kanımca ligin en iyi sağ kanatlarından biri olan orhan da hamit in yokluğunda iyi bir kan olmakla kalmayacak, eboue nin dolduracağı yabancı kontenjanında ligde yer açacaktır.

serdar aziz --> ömer olmazsa stoper bölgesine yapılabilecek en iyi takviyelerden biri olduğunu düşünüyorum.

muhammet demir --> bize karşı oynadığı futbol ve genel olarak ortaya koyduğu performans büyük takımı kaldırabilir gibi geliyor bana. gol yollarında iyi bir yedek olabilir, sakatlıkta şans tanınabilir.

sercan kaya --> ligin ilk yarısında 12 maçta ulaştığı 4 gol 4 asist gibi istatistikler ilgi çekici görünüyor. zaman zaman attığı ara paslar da can yakacaktır. kanımca aydın ve emre ye göre daha iyi bir yedektir.

takımlarıyla anlaşılabilirse şimdilik bu tarz transferlerden 2-3 tanesiyle takviye yapılabilir. özellikle ömer ve orhan favorilerim. yine de pek umudum yok orası ayrı...
© copyright 2005 - 2026