bugün
- üniversite okumanın gereksiz olması10
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı17
- madencilerin beştepe'ye yürüyeceğiz demesi3
- gezicilerin polisten dayak yerken çıkardığı sesler5
- futbol8
- milan skriniar8
- süper lig4
- rasim ozan kütahyalı3
- nervio varıdı nerede o11
- 22 ağustos 2026 çorum kasımpaşa maçı4
- arkadaşlar sizce bu kürk nasıl4
- sözlük yazarlarının favori dizisi7
- uludağ sözlüğün inci sözlük clonuna dönüşmesi2
- velvet50
- sağcıların ortak özellikleri3
- kasımpaşa3
- chp kazanırsa abdullah öcalan serbest kalacak3
- sözlük yazarlarının en son okuduğu kitaplar2
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi13
- çorum3
- kasımpaşa sk3
- çorum fk3
- imralı basılsın apo piçi asılsın6
- yakışıklı türk ünlüler3
- nabıcaz be kamil2
- sözlük kızlarının babaları5
- sophie dee'nin memeleri5
- fenerbahçe20
- truenun amı olması2
- tuvaletin tıkanması3
- brezilya2
- 22 ağustos 2026 rizespor samsunspor maçı2
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı10
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması12
- osuruktan şiirler89
- tai lung26
- 1948 arap israil savaşı8
- mason greenwood'un galatasaray'a döşeyeceği boru3
- ismet gurbuz 202412
- sözlükte tek kalsanız yazmaya devam eder misiniz7
- filistin de genel seçimlerin zamanında yapılması2
- x files dizisindeki elinden sigara düşmeyen adam4
- yazarların favori oyun karakteri4
- bira6
- yapay zekanın ortadan kaldıramayacağı 10 meslek3
- dolar isterse 100 olsun41
- allah4
- acı acı osurmak5
- gelecek partisi2
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
zamanında iphone 4 aldım telefon kilitliydi yani sim card calısmıyordu. bi adam vardı tamer pehlivan diye. adam bu işlerin uzmanı. parayı veriyorsun 10 gün içinde telefonlar açılıyormuş. neyse güç bela para topladım 250 tl verdim. adamın donanım haberde falan referansları dağ gibi. dolandırmaz ! neyse tam biz parayı verdik apple bizim telefonları özgürleştirdi. yani o adama ihtiyaç kalmadan biz cihazları kullanmaya başladık ! adam da paraları vermedi kaçtı kayboldu. 250 tl gitti..
16 ay sonra..
sözlüğün 'alıyorum-satıyorum ilan' bölümüne 'macbook air almak istiyorum' diye ilan açtım. bi yazar bana 'al kardeşim bu numarayı ara, bu kişi benim kardeşim konuş benim pc onda sana satar' dedi. aradım, ben o yazarın kardeşiyim kendisi yurt dışında bana bıraktı pc yi satarım sana' dedi. adamı araştırdım 41 yaşında biri. sesi de bunu destekliyor. kendine ait twitter facebook u da var. olay tamam.. 250 lira para yolla ki ciddiyetini göreyim kargoyu yollarım eline gelince de geri kalanı yollarsın dedi olur dedim. parayı yollamazsam zaten adresim elinde diye bi şekilde beni bulurdu o yüzden oluru verdim. 250 yi yolladım adam tamı tamına 2 ay beni oyaladı be ! en sonunda da 'al para da senin olsun istemiyorum pc ni, ben 20 yaşındayım sen 40, utanır insan az. ben istemey utanıyorum şu parayı' dedim yol verdim..
şimdi gelelim asıl meseleye. bu 250 250 dolandıran 2 kişi de antalyalı. ulan ne iş anlamadım bana mı denk geliyor bunlar ? şu sıralar o 500 tl gelse var ya.. su gibi ekmek gibi ihtiyacım var bu paraya be sözlük..
not: artık akıllandım çocuk değilim babama da güvenmem ama biri 36 diğeri 41 yaşında adamların 250 lira için çocuğu yaşındaki kişileri dolandırmalarına ihtimal bile vermiyordum be..
16 ay sonra..
sözlüğün 'alıyorum-satıyorum ilan' bölümüne 'macbook air almak istiyorum' diye ilan açtım. bi yazar bana 'al kardeşim bu numarayı ara, bu kişi benim kardeşim konuş benim pc onda sana satar' dedi. aradım, ben o yazarın kardeşiyim kendisi yurt dışında bana bıraktı pc yi satarım sana' dedi. adamı araştırdım 41 yaşında biri. sesi de bunu destekliyor. kendine ait twitter facebook u da var. olay tamam.. 250 lira para yolla ki ciddiyetini göreyim kargoyu yollarım eline gelince de geri kalanı yollarsın dedi olur dedim. parayı yollamazsam zaten adresim elinde diye bi şekilde beni bulurdu o yüzden oluru verdim. 250 yi yolladım adam tamı tamına 2 ay beni oyaladı be ! en sonunda da 'al para da senin olsun istemiyorum pc ni, ben 20 yaşındayım sen 40, utanır insan az. ben istemey utanıyorum şu parayı' dedim yol verdim..
şimdi gelelim asıl meseleye. bu 250 250 dolandıran 2 kişi de antalyalı. ulan ne iş anlamadım bana mı denk geliyor bunlar ? şu sıralar o 500 tl gelse var ya.. su gibi ekmek gibi ihtiyacım var bu paraya be sözlük..
not: artık akıllandım çocuk değilim babama da güvenmem ama biri 36 diğeri 41 yaşında adamların 250 lira için çocuğu yaşındaki kişileri dolandırmalarına ihtimal bile vermiyordum be..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar