bugün

twitter

insanlarin cogunun olmadiklari biri gibi davranmak adina kullandiklari sosyal platform. burada herkes iyi muzikler dinler, iyi filmler izler, herkes iliski konularinda son derece tecrubelidir, siyasetten, futboldan, tarihten, guncel sorunlardan anlarlar, sosyoloji, felsefe ve psikolojiyi yalayip yutmus insanlardir. bir de bu site sayesinde ulkedeki yuzlerce bos insan yetmiyomus gibi, fenomenler denilen arkadaslar cikti ortaya. niteliksiz, issiz gucsuz, tek isi aforizma parcalayip coluk cocuktan retweet almak olan insanlar bunlar. erkeklerinin hepsi yari ciplak, saclarinin onu kaldirilmis fotograflara sahiplerdir bir de. kizlari ise cirkin olmalarina ve tribin allah'ini atmalarina ragmen yine de yurdum genci onlarda kendisini buldugu icin pohpohlar da pohpohlar bunlari. bunlar da durur mu, "eger yururken kaldirimdan gidiyosan kezbansin, yoldan gidiyosan kasarsin, ay kezban, oo pink floyd, oo eylem, ay iliski..." bazen burada atilan tweet'leri okudugumda sizofrenlerle karsi karsiya oldugumu falan dusunuyorum. yahu, bes dakika once siyasal bir soylev verip, sonra ask acisi cekmek nedir dostlar? ha bir de bunlarin icinden bol acili, bol sevismeli, bol kufurlu herzeler yazip da yazar olduklarini sananlar, bu isten esek yuku para kazananlar var ki, onlari andikca olanca hippiligimle, barisla, sevgiyle tutturdugum marijuana'yi kicima sokmak istiyorum affedersiniz. bu kadar.
© copyright 2005 - 2026