bugün
- from gold from dust10
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi17
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği13
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması10
- adalet ve kalkınma partisi4
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler7
- seni terkedeceğim4
- truesuz sözlük8
- çin'e demokrasi gelsin10
- hastalık havası8
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis18
- geceleri yapmaktan zevk alınan şeyler5
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği13
- gecenin ilerleyen saatlerinde soğuk kahve içmek2
- uykuya dalmak istememek neyin belirtisidir5
- anında dolan göz neyin belirtisidir6
- ekrem imamoğlu6
- uzun süre ayakkabı içinde kalmış ayak5
- burna tuzlu su çekmek6
- sözlüğün götü en güzel yazarı12
- kopya çekmenin etiği5
- vajinanın iç sıcaklığı10
- love me again2
- radiohead seven kız3
- cinler size musallat olsa2
- seni çok özledim3
- recep tayyip erdoğan27
- silikon memenin patlaması10
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- fiziği güzel sözlük kızları48
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- sümük fetişi3
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- gocu19
- nervio23
- karton toplarken şarampole yuvarlanmak5
- çok düşünmek neyin belirtisidir3
- yaran twitter iletileri3
- bastırılmış üzüntü4
- iyi dostlar biriktirdim7
- geçmeyen mide bulantısı neyin belirtisidir3
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- duvardaki kafam kadar örümcek4
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- açmanın üzerinde açma yazması4
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- kasiyerin nakit mi kredi kartı mı diye sorması5
- fusya semsiyeli yabanci4
- sözlüğün namusunu kim temizleyecek sorunsalı5
benim içimi rahatlatmayan adamdır. bilemiyorum her ne kadar fatih terim şöyle böyle deseler de ben konduramıyorum. bir babamız gibiydi o sanki bu takımı ondan başkası yönetemez gibiydi, kovulması hem de bu şekilde hiç mi hiç içime sinmedi.
gelelim bu duygusal kısımdan sonra somut olaylara. gerçekten bu adamın başarılı olabileceğini düşünmüyorum, inşallah yanılırım. neden mi olamaz?
1- öncelikle yabancı teknik adamlar (lucescu hariç) türk takımlarına uyum sağlayamıyorlar hele de bu tip ünlü olanlar. örn: rijkaard
2- fatih terim psikolojiyi az çok bildiği için, ve en önemli silahı motivasyon olduğu için bunu çok doğru bir biçimde kullanıyordu. belki de başarılı olmasının en büyük nedeni buydu. bu adamda ruh yok bir kere, türk takımları da kim ne derse desin gazla çalışıyor.
3- her ne kadar bir çok kişi tarafından kabul edilmese de bu adam defansif oyunu seviyor. 1-0 olsun benim olsunculardan. ama unututtuğu şöyle bir şey var bizim en zayıf noktamız defans hattımız zaten. biz bunu bir şekilde hücumda çok kuvvetli olarak aşmaya çalışıyorduk sen bu takıma defans yaptırmaya çalışıp ileriyi kesersen mahvolursun. hem gol atamazsın hem gol yersin.
4- galatasarayın diğer takımlardan en büyük farkı daha çok yurtdışı başarılarını istemesi, örneğin bir fenerbahçe için en önemli şey önce galatasarayı yenmek, sonra ligde başarılı olmak iken, galatasarayda birinci öncelik avrupada başarıdır. e bu adama çok başarılı diyorsunuz da avrupa karnesi malum (bkz: manchester city)
5-iyi teknik direktör benim için gerçek anlamda kloop ve mourinho'dur. kloop için borussia dortmund mourinho için de portodaki yıllarıdır. bu adamın başarılı olduğu iki sezon inter ve manchester city'nin durumları ortadadır çok konuşulduğu için geçiyorum o kısmı.
6- büyük takımları iyi yönetmek, bizim gibi takımları yönetmekten her zaman farklıdır. (bkz: vicente del bosque) (bkz: rijkaard)
işte bunlarda mütevellit ben açıkçası inanmıyorum umarım tersi olur haksız çıkarım ama pek de umudum yok.
gelelim bu duygusal kısımdan sonra somut olaylara. gerçekten bu adamın başarılı olabileceğini düşünmüyorum, inşallah yanılırım. neden mi olamaz?
1- öncelikle yabancı teknik adamlar (lucescu hariç) türk takımlarına uyum sağlayamıyorlar hele de bu tip ünlü olanlar. örn: rijkaard
2- fatih terim psikolojiyi az çok bildiği için, ve en önemli silahı motivasyon olduğu için bunu çok doğru bir biçimde kullanıyordu. belki de başarılı olmasının en büyük nedeni buydu. bu adamda ruh yok bir kere, türk takımları da kim ne derse desin gazla çalışıyor.
3- her ne kadar bir çok kişi tarafından kabul edilmese de bu adam defansif oyunu seviyor. 1-0 olsun benim olsunculardan. ama unututtuğu şöyle bir şey var bizim en zayıf noktamız defans hattımız zaten. biz bunu bir şekilde hücumda çok kuvvetli olarak aşmaya çalışıyorduk sen bu takıma defans yaptırmaya çalışıp ileriyi kesersen mahvolursun. hem gol atamazsın hem gol yersin.
4- galatasarayın diğer takımlardan en büyük farkı daha çok yurtdışı başarılarını istemesi, örneğin bir fenerbahçe için en önemli şey önce galatasarayı yenmek, sonra ligde başarılı olmak iken, galatasarayda birinci öncelik avrupada başarıdır. e bu adama çok başarılı diyorsunuz da avrupa karnesi malum (bkz: manchester city)
5-iyi teknik direktör benim için gerçek anlamda kloop ve mourinho'dur. kloop için borussia dortmund mourinho için de portodaki yıllarıdır. bu adamın başarılı olduğu iki sezon inter ve manchester city'nin durumları ortadadır çok konuşulduğu için geçiyorum o kısmı.
6- büyük takımları iyi yönetmek, bizim gibi takımları yönetmekten her zaman farklıdır. (bkz: vicente del bosque) (bkz: rijkaard)
işte bunlarda mütevellit ben açıkçası inanmıyorum umarım tersi olur haksız çıkarım ama pek de umudum yok.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar