bugün
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı27
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi4
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı14
- güç zehirlenmesi yaşamamak için yapılması gereken5
- sabah yürüyüşü8
- meme gerdirme operasyonu8
- cumartesi pazarı3
- sözlükteki galatasaraylılar7
- ahmet baran yazgan8
- meczubun peşinden gitmek4
- rahatın hiç uğramadığı kalp4
- jinekomasti olmuş erkeğin göğüsleriyle oynamak3
- kıyma çeken kasaba nasıl kıydın diye sitem etmek2
- okan buruk10
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi2
- kuşbaşılı pide3
- ayakkabıları ters giymek2
- jinekomasti yaptıran sözlük erkekleri3
- romelu lukaku11
- kemal kılıçdaroğlu2
- victor osimhen15
- süt ısıtıp içine kahve ve şeker katmak5
- galatasaray12
- z kuşağı5
- bakırköy2
- biranın üstüne rakı içmek6
- toprağı öpen gözyaşları3
- kadıköy3
- yaratılmışların en üstünü3
- resimler3
- çırılçılgın sözlüğe gelmek3
- üst başın kedi sidiği kokması3
- anın görüntüsü32
- damacanayla çay içmek3
- ömer karakaş4
- şarkının son notası2
- alevi kızların alev alev yanması9
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi21
- babaların acayip huyları4
- damarsız tüysüz manisa yaprağı25
- kutsal yalnızlık2
- sözlüğe gelip hazır bilgiler bulmak2
- uludağ itiraf2
- adana rakı festivali3
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler24
- iremga32
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi15
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması34
- jason arday2
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
benim içimi rahatlatmayan adamdır. bilemiyorum her ne kadar fatih terim şöyle böyle deseler de ben konduramıyorum. bir babamız gibiydi o sanki bu takımı ondan başkası yönetemez gibiydi, kovulması hem de bu şekilde hiç mi hiç içime sinmedi.
gelelim bu duygusal kısımdan sonra somut olaylara. gerçekten bu adamın başarılı olabileceğini düşünmüyorum, inşallah yanılırım. neden mi olamaz?
1- öncelikle yabancı teknik adamlar (lucescu hariç) türk takımlarına uyum sağlayamıyorlar hele de bu tip ünlü olanlar. örn: rijkaard
2- fatih terim psikolojiyi az çok bildiği için, ve en önemli silahı motivasyon olduğu için bunu çok doğru bir biçimde kullanıyordu. belki de başarılı olmasının en büyük nedeni buydu. bu adamda ruh yok bir kere, türk takımları da kim ne derse desin gazla çalışıyor.
3- her ne kadar bir çok kişi tarafından kabul edilmese de bu adam defansif oyunu seviyor. 1-0 olsun benim olsunculardan. ama unututtuğu şöyle bir şey var bizim en zayıf noktamız defans hattımız zaten. biz bunu bir şekilde hücumda çok kuvvetli olarak aşmaya çalışıyorduk sen bu takıma defans yaptırmaya çalışıp ileriyi kesersen mahvolursun. hem gol atamazsın hem gol yersin.
4- galatasarayın diğer takımlardan en büyük farkı daha çok yurtdışı başarılarını istemesi, örneğin bir fenerbahçe için en önemli şey önce galatasarayı yenmek, sonra ligde başarılı olmak iken, galatasarayda birinci öncelik avrupada başarıdır. e bu adama çok başarılı diyorsunuz da avrupa karnesi malum (bkz: manchester city)
5-iyi teknik direktör benim için gerçek anlamda kloop ve mourinho'dur. kloop için borussia dortmund mourinho için de portodaki yıllarıdır. bu adamın başarılı olduğu iki sezon inter ve manchester city'nin durumları ortadadır çok konuşulduğu için geçiyorum o kısmı.
6- büyük takımları iyi yönetmek, bizim gibi takımları yönetmekten her zaman farklıdır. (bkz: vicente del bosque) (bkz: rijkaard)
işte bunlarda mütevellit ben açıkçası inanmıyorum umarım tersi olur haksız çıkarım ama pek de umudum yok.
gelelim bu duygusal kısımdan sonra somut olaylara. gerçekten bu adamın başarılı olabileceğini düşünmüyorum, inşallah yanılırım. neden mi olamaz?
1- öncelikle yabancı teknik adamlar (lucescu hariç) türk takımlarına uyum sağlayamıyorlar hele de bu tip ünlü olanlar. örn: rijkaard
2- fatih terim psikolojiyi az çok bildiği için, ve en önemli silahı motivasyon olduğu için bunu çok doğru bir biçimde kullanıyordu. belki de başarılı olmasının en büyük nedeni buydu. bu adamda ruh yok bir kere, türk takımları da kim ne derse desin gazla çalışıyor.
3- her ne kadar bir çok kişi tarafından kabul edilmese de bu adam defansif oyunu seviyor. 1-0 olsun benim olsunculardan. ama unututtuğu şöyle bir şey var bizim en zayıf noktamız defans hattımız zaten. biz bunu bir şekilde hücumda çok kuvvetli olarak aşmaya çalışıyorduk sen bu takıma defans yaptırmaya çalışıp ileriyi kesersen mahvolursun. hem gol atamazsın hem gol yersin.
4- galatasarayın diğer takımlardan en büyük farkı daha çok yurtdışı başarılarını istemesi, örneğin bir fenerbahçe için en önemli şey önce galatasarayı yenmek, sonra ligde başarılı olmak iken, galatasarayda birinci öncelik avrupada başarıdır. e bu adama çok başarılı diyorsunuz da avrupa karnesi malum (bkz: manchester city)
5-iyi teknik direktör benim için gerçek anlamda kloop ve mourinho'dur. kloop için borussia dortmund mourinho için de portodaki yıllarıdır. bu adamın başarılı olduğu iki sezon inter ve manchester city'nin durumları ortadadır çok konuşulduğu için geçiyorum o kısmı.
6- büyük takımları iyi yönetmek, bizim gibi takımları yönetmekten her zaman farklıdır. (bkz: vicente del bosque) (bkz: rijkaard)
işte bunlarda mütevellit ben açıkçası inanmıyorum umarım tersi olur haksız çıkarım ama pek de umudum yok.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar