bugün
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip19
- evlenecek kız kalmaması7
- kadınınızı çalıştırır mısınız8
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı24
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması18
- seri eksici ibne4
- türk kızı9
- sözlükte bir şeylerin eksik olması10
- kocasını seven külotsuz yatar2
- sikerim siyasetini deyip aşk konuşmak6
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz24
- geceye bir kadın yalanı bırak4
- seri eksici ezik11
- öyle bir sevişmek ki yatağın ağlaması3
- pozitif karmaya sahip olanların biraz şey olması7
- koşun koşun havadis var7
- sarapci koala75
- bir yazarın profiline girip entrylerini okumak6
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı33
- açık oy5
- zorunlu eğitim21
- çanakkale savaşındaki dervişler4
- isveçin coca cola yerine uludağa geçmesi3
- gocu31
- karması 2000 den çok olanların biraz şey olması3
- akciğer kanseri3
- aktrollerin akp'yi hiç eleştirmemesi14
- tarık akan4
- siyaset konuşmayan yazarlar3
- steroidden sonra çüksüz kaldım2
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası14
- döner dürümün ardından terk edilmek2
- cin görmüş yazarlar8
- 31 ağustos 2026 beşiktaş çorum maçı4
- renault 9 broadway6
- gecenin şarkısı6
- simko38
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- anın görüntüsü19
- türk seküler devrimi11
- eksi karmaya oynasaydım sözlüğün içinden geçerdim2
- sırrı süreyya önder7
- doğu erkeklerinin oğlancı olması3
- sözlüğün eksi karmalı tek yazarı olmak2
- karması dört bin beş yüz otuz yedi olan yazar2
- dinci mizahı3
- eksi karmalı bir yazarı ciddiye almak2
- domates3
- akasya durağı3
- s'i l v'e r m'i s t13
3 kasım 2002 seçimlerinin akabinde tıpkı trt gibi, yönetici kadrosuna ağırlıklı olarak her ne kadar dini ağırlıklı program yapan kanal varsa (kanal 7, stv, tgrt vs.) o kanallarda yönetici olan kişilerle doldurulan kurul. en basitinden bir örnek; (bkz: aykut zahid akman)
teknolojinin gelişmesiyle, iletişim araçlarının kültürel sınırları kaldırdığı dünyamızda gerçek bir statükocu kuruldur.
türkiye'de neredeyse her evde artık dijital uydu sistemleri mevcuttur. keza, bu kanalların sayısı 1000'in üzerindedir. mtv türkiye'ye rekor bir ceza vermişlerdir. sebep: Gençlerin ve çocukların fiziksel, zihinsel, ahlaki gelişimini zedeleyecek türde programların seyredilebileceği saatlerde yayımlanması.
ey rtük; roj tv'nin yayınları ülkemizde engellenmeden yayınlanmakta, senin başkanının da bir dönem çalıştığı kanal 7 ve yönetim kurulunun büyük çoğunluğunun çalıştıkkarı stv ve tgrt türevi kanallar, prime-time denilen zaman dilimlerinde, ruhlu, büyülü, ahiretli, çoğu hurafe olan programlar yayınlarken "fiziksel, zihinsel ve ahlaki zedelenme" yok, ama 1000'in üzerinde kanalın bulunduğu dijital sistemlerde, mtv türkiye türkiye'den yayın yaptığı için cezalandırılır. o zaman engelleyin hot bird'ten yayın yapan bütün kanalların türkiye yayınlarını kardeşim. gündüzün köründe, şifresiz yayın yapan bir sürü erotik kanal var. 15 yaşındaki çocuk kumandayı eline alınca açmıyor mu sanıyorsunuz? babamın bir lafı vardır "iki ayaklı güdülmez" der... sen mtv'ye ceza verirsin, o yayınlamaz, isteyen doğu avrupa'dan yayın yapan bir sürü kanaldan izler...
neymiş, kadrolaşma diye bir şey yokmuş. kadrolaşmanın ağa babasını, akp tv haline gelen trt'de ve ahlak bekçisi rtük'te görebilirsiniz.
durmak yok, yola devam...
teknolojinin gelişmesiyle, iletişim araçlarının kültürel sınırları kaldırdığı dünyamızda gerçek bir statükocu kuruldur.
türkiye'de neredeyse her evde artık dijital uydu sistemleri mevcuttur. keza, bu kanalların sayısı 1000'in üzerindedir. mtv türkiye'ye rekor bir ceza vermişlerdir. sebep: Gençlerin ve çocukların fiziksel, zihinsel, ahlaki gelişimini zedeleyecek türde programların seyredilebileceği saatlerde yayımlanması.
ey rtük; roj tv'nin yayınları ülkemizde engellenmeden yayınlanmakta, senin başkanının da bir dönem çalıştığı kanal 7 ve yönetim kurulunun büyük çoğunluğunun çalıştıkkarı stv ve tgrt türevi kanallar, prime-time denilen zaman dilimlerinde, ruhlu, büyülü, ahiretli, çoğu hurafe olan programlar yayınlarken "fiziksel, zihinsel ve ahlaki zedelenme" yok, ama 1000'in üzerinde kanalın bulunduğu dijital sistemlerde, mtv türkiye türkiye'den yayın yaptığı için cezalandırılır. o zaman engelleyin hot bird'ten yayın yapan bütün kanalların türkiye yayınlarını kardeşim. gündüzün köründe, şifresiz yayın yapan bir sürü erotik kanal var. 15 yaşındaki çocuk kumandayı eline alınca açmıyor mu sanıyorsunuz? babamın bir lafı vardır "iki ayaklı güdülmez" der... sen mtv'ye ceza verirsin, o yayınlamaz, isteyen doğu avrupa'dan yayın yapan bir sürü kanaldan izler...
neymiş, kadrolaşma diye bir şey yokmuş. kadrolaşmanın ağa babasını, akp tv haline gelen trt'de ve ahlak bekçisi rtük'te görebilirsiniz.
durmak yok, yola devam...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar