bugün

fatih terim

hala ve hala neden kulüp ile ilişkisi böylesine yakışıksız bir şekilde kesildiğine dair elde somut bir açıklama olmayan imparatorumuz.

başkan açıklama yapıyor diyor ki 'tff ile olan sözleşme meselesi yüzünden ayırmadık biz yollarımızı' peki o zaman neden?

telefonunuza çıkmadı diye mi? kreş mi işletiyorsun derler adama nasıl iş bu? ben ilk andan beri söyledim hala arkasındayım. bu işin bir nihayete ermesi gerekiyor idi evet. ama bu şekilde ve bu gerekçelerle değil. benim bütün öfkem bu kurnazca hamlelere.

adam 2 sene üst üste şampiyon. ilk 5 maçtan da yenilgisiz çıkmış. avrupada da farkı at bir kenara alt tarafı bir 3 puan kaybetmiş. biz dipte yatan duygusal gerçeği biliyoruz da kamouyuna mantıklı bir gerekçe nasıl açıklanmaz aklım almıyor. hele hele o sözde kurumsallık masalına rağmen.

hoca çok yetki istiyormuş. e istiyor da bu istek geçen aydan itibaren mı başladı? 2 senedir çalışıyorsun sen bu hocayla. yeni mi farkettin. milli takımdan teklif gelir gelmez niye yapmadın bu hamleyi?

bu ayrılık sene sonuna bırakılabilirdi. bence olayın tff yada telefon mevzusuyla alakası yok.

ya terim ile aysal arasında başka bir şey yaşandı yada aysal'ın kafasında çok başka bir plan var. kendisini bu girdaptan kurtarmak istiyor ise dua etsin tutsun. yoksa öyle 'başarısız olursam bırakır giderim arkadaş' rahatlığıyla elini kolunu sallayarak ayrılamaz bu kulüpten.