bugün
- yaşar dinleyen erkek6
- gocu kaç yaşında7
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri18
- gocu34
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- tavuk döner sırasında hayatının aşkına rastlamak6
- ince belli kızlar bakar mısınız3
- ezginin günlüğü açıp tek başına uzun yola çıkmak6
- tabağındaki yemeği bitiremeyen erkek4
- öcalan için imralı da ev inşa edilmesi10
- muhafazakar eşcinsel4
- göbeklitepe de dikilen ilk sütunlar2
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım2
- claude'un savaş ve casuslukta kullanılması5
- avm gezme kültürü4
- tissot la loche4
- aykolik bugün acaba nereyi gezecek3
- öcalan için bahçeli ve konforlu bir ev yapılması6
- kahvaltı9
- sıcak içeceği soğutarak içen insan3
- nişantaşı nda 36 lı tuvalet kağıdıyla yürümek4
- pizzanın kenarlarını yemeyen erkek4
- nakit para taşımamak2
- sanane demek yanlıştır4
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu27
- sinirlenince yaptığınız şeyler2
- avi 8 spitfire2
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- yeni parti tüzüğü4
- lahmacuna ketçap sıkmak3
- insanın kendisine benzeyen kişiden hoşlanmaması6
- çay tabağındaki çayı kafaya dikmek3
- çorapla uyuyan erkek3
- her şeyin mizahı yapılmalı mı18
- ona bir şey söyle9
- küpe takan adama kız vermem diyen baba10
- flört uygulamasında eşleşme algoritması2
- regl ağrısı çeken sevgiliye yapılacaklar12
- güne bir ayrılık şarkısı bırak2
- ekmeği eliyle değil bıçakla bölen erkek2
- boyumun 2 cm kısalması22
- dolma biberin kabuğunu yemeyen insan5
- yaşlandıkça ölüme yaklaşmak2
- terörist mecliste konuşma mı yapar3
- yazarların kötü oldukları konular3
- güne bir tespit bırak2
- kese kağıdında kalan simit susamları4
- şarjın yüzde seksen altıya düşmesi2
- uyudun mu mesajı14
- prenses gibi büyüyen kızlar9
olmadı bu final. bu kadar kötü bir sezona bu final yakıştı aslında. Bir çok saçmalık vardı en başından beri, mesela güvenlik kameralarına hiç bakılmaması dexter'ın kurbanlarını öldürdükten sonra ama dünkü finalde artık yuh dedim.
hanna zaten sarışın, fıstık gibi kadın, dikkat çekici, ne gözlük, ne şapka, ne peruk öyle gezindi durdu.
havaalanındaki çantanın içinden çıkanları görünce güvenlilk kamerasından kimin koyduğu anlaşılır, dexter şıp diye yakalanırdı.
debra ölmeyecekti dexter ile vedalaşmadan son bir kez.
masuka'nın kızı ne alaka diziye girdi bu sezon, onu da anlamadık.
six feet under finalinde, kalanların ilerideki yaşantıları ne güzel anlatılmıştı, burada ekip arkadaşlarının ne olduğu kısaca anlatılabilirdi.
tekne paramparça oldu ama dexter kurtuldu, okyanusun ortasından hem de?
adamı aman ormancı canım ormancı yaptılar, başka bir meslek olamaz mıydı?
madem hannah'ı o kadar seviyordu, oğlunu da, nasıl ayrı kalabilecek?
harrison'a dedi ki: son kez seni seviyorum demek istedim oğlum. sonra da "bir daha görüşene kadar bunu unutma." burada bir çelişki var. ayrıca bir daha görüşmemeyi kafaya koymuş, kafamızda canlanıramadık bile yıllar sonra oğluna kavuşacağını...
benim finalim: dexter, saxon'u öldürürken angel yakalar ya da deb'in sevgilisi, ya da elway ve bir polis memuru harrison'u uzaklaştırır babasından. aynı küçük dexter'ın yaşadığı gibi.
netice: sekiz yılımızı verdik, bu sonu haketmedi seyirci. ama diğer sezonlar hatırına susuyorum. travis marshall, arthur mitchell,Evelyn Vogel, Debra, Masuka, Angel harika oyuncularsınız ve bay bay dexter. gay bir kimlikten sayko bir kimliğe öyle güzel büründün ki bir önceki dizinde gay olduğunu unutarak izledik. Beren saat bihter, kıvanç tatlıtuğ behlül olarak hatırlanıyorken her dizide.
not: breaking bad de böyle saçma sapan biterse bir daha amerikan dizisi izlemeyeceğim.
hanna zaten sarışın, fıstık gibi kadın, dikkat çekici, ne gözlük, ne şapka, ne peruk öyle gezindi durdu.
havaalanındaki çantanın içinden çıkanları görünce güvenlilk kamerasından kimin koyduğu anlaşılır, dexter şıp diye yakalanırdı.
debra ölmeyecekti dexter ile vedalaşmadan son bir kez.
masuka'nın kızı ne alaka diziye girdi bu sezon, onu da anlamadık.
six feet under finalinde, kalanların ilerideki yaşantıları ne güzel anlatılmıştı, burada ekip arkadaşlarının ne olduğu kısaca anlatılabilirdi.
tekne paramparça oldu ama dexter kurtuldu, okyanusun ortasından hem de?
adamı aman ormancı canım ormancı yaptılar, başka bir meslek olamaz mıydı?
madem hannah'ı o kadar seviyordu, oğlunu da, nasıl ayrı kalabilecek?
harrison'a dedi ki: son kez seni seviyorum demek istedim oğlum. sonra da "bir daha görüşene kadar bunu unutma." burada bir çelişki var. ayrıca bir daha görüşmemeyi kafaya koymuş, kafamızda canlanıramadık bile yıllar sonra oğluna kavuşacağını...
benim finalim: dexter, saxon'u öldürürken angel yakalar ya da deb'in sevgilisi, ya da elway ve bir polis memuru harrison'u uzaklaştırır babasından. aynı küçük dexter'ın yaşadığı gibi.
netice: sekiz yılımızı verdik, bu sonu haketmedi seyirci. ama diğer sezonlar hatırına susuyorum. travis marshall, arthur mitchell,Evelyn Vogel, Debra, Masuka, Angel harika oyuncularsınız ve bay bay dexter. gay bir kimlikten sayko bir kimliğe öyle güzel büründün ki bir önceki dizinde gay olduğunu unutarak izledik. Beren saat bihter, kıvanç tatlıtuğ behlül olarak hatırlanıyorken her dizide.
not: breaking bad de böyle saçma sapan biterse bir daha amerikan dizisi izlemeyeceğim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar