bugün

islam

kafasından hikaye yazan ya da pardon dur ya hayal kuran geri zekalı embesillere dert olan din. yani bu denli salakça ithamlar ve laflar ancak böylelerinden beklenir.

gelin bakın bu kimseler ne diyor : ''muhammed zengin olmak için din kurdu.''

şimdi malumunuz efendim eskiden bu ateistler kaliteli olurdu, gerçekten uzun uzun araştırır inanmamayı seçer ve kendilerince açıklama yaparlardı. öyle ki o adamların yazdıklarına denk geldikçe aklımda tutar birilerine sorardım, araştırırdım. şimdi bakıyorum yemin ediyorum geri zekalı bir çoğu. ulan bu adam zengin olmak istese dinden vazgeçerdi. adamın malı mülkü yok, geceleri namaz kılmakla geçirmiş, dünya namına doğru dürüst yaşamamış. savaşlara girmiş bir insan. ulan bak aslında ağzım bozuk değildir ama böyle embesilleri görünce bozuluyor işte hadi ben marjinalim ayağına, karı kız ayağına bir bok bilmeden ateist oldun bari bunu uluorta yapma ben ateistim de siktir git ne yapıyorsan yap.

milyarlar birbirini kesiyor, islam öcü böcü ühühühü diye de ağlamayı ihmal etmiyor bu zerzevatlar.

''insanları puta taptı diye astı kesti.''

işte burda dur şebek. önce bir ispat et bakalım puta tapıyor diye kimi kesmiş. ulan seni insan yerine koyup cevap veriyorum diye bir yandan da kendime küfür edip duruyorum ama kendine taş atanlara dua edin, karşılık vermeyen, helak edilmesine göz yummayan* bir insandan bahsediyorsun. sen kafandan düşmanlık tohumlarını besle, kin gütmeyi becer sonra ağzına bile almaman gereken isme laf et.

cariye ve köle konuları ve bu konu da zaten her yerde yeterince irdelenmiş vaziyette. zaten bu teoriler hep kısır döngü şeklinde tartışılıp duruyor. bari saçmalayacaksın üç beş bir şey bil öyle salla.

ha evet senin yaptığın fikir özgürlüğü. inanma umrumda değil saygı da duyma amk sikimizde değil ancak geri zekalı geri zekalı konuşma. zira bir insanın da neye inandığı sikimde değil insanın inandığı şeyi ne kadar bildiği benim umrumda olan. o da görünüyor zaten.