bugün
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak17
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor10
- sapık olduğu için çaylak olan insan5
- gammaz çetesi7
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor5
- bacınızın uluda yazar olmasını ister misiniz3
- kalabalıklar içinde yalnız olmak12
- hayattan zevk alamamak17
- hava ne kadar güzel ya3
- gammazların gizli hesapları görebilmesi3
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri10
- nickten isim tahmini yapmak72
- sevgilinizin sözlükte yazar olması2
- arkadaşlar hoşçakalın4
- balkonda kitli kalmak4
- insana kendini güvende hissettiren şeyler6
- çağımızın hastalığı4
- ülkenin kötü halinden gammazların sorumlu olması3
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum18
- albirader camus2
- venezia fc2
- yazarların sözlükte bulunma amaçları7
- hazret ktc5
- biber dolması olsa da yesek7
- gizem güven2
- g'i l d'e d l'i l y26
- alkollü sürücüye 602 bin lira ceza3
- mohamed salah ghaly3
- önüne gelene ayar verebileceğini zanneden insan4
- hikayeyi devam ettir25
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- sabah kahvaltısında menemen yiyen erkek3
- narsisizm3
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- arkadaşlar bir bakar mısınız9
- marmarayın 74 27 çekmesi3
- anok yai2
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi8
- gocunun nerede olması10
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- makine mühendisliği4
- habire12 adamdır37
- deliğim ben götü kara deliğim2
- rüyamda kadın olmuştum6
- metalcilerin ihtiyar olması2
- uysaljakoben14
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey10
- uyumayın konuşalım5
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
3-5 kuruş için kimlerle işbirliği yaptığını bilmesi gereken firma.
beni "ttnetten arıyoruz, sözleşme süreniz dolmuş. yenileyelim" diye kandırmaya çalışan millenicom isimli bir firma ile iş yapıyor ya zaten hali hazırda zerre güvenmediğim kullanmadığım digitürk ve dsmart şeylerine artık 1000 kat daha tiksintiyle bakıyorum.
hanfendiye 50 kere sordum "ttnet mi?" diye "evet" dedi. sonrada "aynı fiyata üstüne birde dsmart verelim size. üstelik kurulumu bedava" şeklinde kandırdı...
dün gerçekleşen bu hadisenin ardından içime bir kurt düştü... lan dsmart dediğin şeyde digitürk gibi televizyon gibi bedava olması gereken bir şeyi paralı hale getirip insanların cebindekileri gasp eden bir firma... neden bana bedava tv versin ki? hadi onu geçtik bedave kurulum 12 ay ücretsiz falan gibi mucizevi şeyleri neden sadece internet uğruna bedavaya versin ki? üstüne bir de durduk yere hali hazırda çalışan modemimi görmezden gelip yenisini vermeye çalışsın?
ttnet in sitesine girdim bugün... beklediğim gibi dsmart ile ilgili hiçbir bilgi yok.
tamamen kandırılmışım yani bu işin özeti budur.
neyseki bizzati kapıya gelipde sözleşme imzalatma kısmı yaşanmadı. hoş neden yaşanmadı? adamlar bildiğin evi arayıp "gelebilirmiyiz kurulum yapmaya" diyecekti ki aramadılar bile bildiğin çağrı attılar lan telefona...
işin özeti tekrar ttneti aradım ve 2 ay ücretsiz 10 ay 44 tl sonrada tarife üzerinde ücretlendirme kampanyasını seçtim. oh mis...
ayık olun ttnetten arıyoruz diyip kandıracak kadar düşmüş firmalar mevcut artık.
bu dolandırıcılığı deneyen firmanın ismi özel mesajla geldi sağolsun;
(bkz: millenicom)
beni "ttnetten arıyoruz, sözleşme süreniz dolmuş. yenileyelim" diye kandırmaya çalışan millenicom isimli bir firma ile iş yapıyor ya zaten hali hazırda zerre güvenmediğim kullanmadığım digitürk ve dsmart şeylerine artık 1000 kat daha tiksintiyle bakıyorum.
hanfendiye 50 kere sordum "ttnet mi?" diye "evet" dedi. sonrada "aynı fiyata üstüne birde dsmart verelim size. üstelik kurulumu bedava" şeklinde kandırdı...
dün gerçekleşen bu hadisenin ardından içime bir kurt düştü... lan dsmart dediğin şeyde digitürk gibi televizyon gibi bedava olması gereken bir şeyi paralı hale getirip insanların cebindekileri gasp eden bir firma... neden bana bedava tv versin ki? hadi onu geçtik bedave kurulum 12 ay ücretsiz falan gibi mucizevi şeyleri neden sadece internet uğruna bedavaya versin ki? üstüne bir de durduk yere hali hazırda çalışan modemimi görmezden gelip yenisini vermeye çalışsın?
ttnet in sitesine girdim bugün... beklediğim gibi dsmart ile ilgili hiçbir bilgi yok.
tamamen kandırılmışım yani bu işin özeti budur.
neyseki bizzati kapıya gelipde sözleşme imzalatma kısmı yaşanmadı. hoş neden yaşanmadı? adamlar bildiğin evi arayıp "gelebilirmiyiz kurulum yapmaya" diyecekti ki aramadılar bile bildiğin çağrı attılar lan telefona...
işin özeti tekrar ttneti aradım ve 2 ay ücretsiz 10 ay 44 tl sonrada tarife üzerinde ücretlendirme kampanyasını seçtim. oh mis...
ayık olun ttnetten arıyoruz diyip kandıracak kadar düşmüş firmalar mevcut artık.
bu dolandırıcılığı deneyen firmanın ismi özel mesajla geldi sağolsun;
(bkz: millenicom)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar