bugün

galatasaray

birilerinin bu kulübü karalamak icin kufurden baska bir meziyeti olmayan zirtolari kullanmamasi gereken, turkiyenin en koklu spor kulubu hatta sosyal camiasidir. fransiz falan bunlar da demode oldu. geciniz.

neyse benim diyeceklerim cok daha guncel seylerdi. buradan unal aysala ve teknik ekibine bir kac uyari yapma geregi hissediyorum. uc kulvarda yarisilacaksa -hasan sas'a gore turkiye kupasi da bizim bu sene hedefimiz- bu kadro yetersiz. ulan nasil yetersiz falan diye atilmayin oyle. bal gibi yetersiz. bir kere triska adam cok. engin, sabri, elmander, culio, hakan balta, kismen riera, ceyhun. daha da sayabiliriz. bakin bunlar uc kulvarda kafaya oynamamiza yetmezler. biz her ne kadar kendimize guvensekte besiktas ve fenerbahcenin yapmis olduklari iyi transferleri gozardi edemeyiz. diri oyuncularla guclendiriyorlar. fenerbahceden korktugum falan yok ama bize gore suan kaliteli demiyorum bakin daha cesitli kadrosu oldugu kesin. bizdeyse iyi bir 11 cikar kalanlar ise hakikaten vasat. hal bu iken tranferi erman -saglam oyuncu iyi transfer bu adam- ve chedjou ile kapatmak akil isi degil. meloyu transferden saymayalim, zaten vardi. yabanci kisitlamasina muslera kalede oldugu icin zaten dezavantajli basliyorken bu kadroya yerli yada yabanci takviyeler yapmamak ozguven degil stratejik hatadir. unal baskan katiyetle kadrosuna guvenmemeli bir yada iki transfer icin kollari sivamali. yoksa uc kulvara nefesimiz yetmeyecek gibi. son olarak terim ne selcuk ne drogba ne burak bu takimi ozellikle bu sene sneijder uzerine kurmalidir.
© copyright 2005 - 2026