bugün

fenerbahçe

açtığı cas davasını geri çekerek camiasını 50 milyon eurodan eden, daha da önemlisi takımı ligden çekmeyip şerefini ayaklar altına seren geri zekalıların sonunda geleceğini de yok ettiği, uefa'ya göre şike yapmış, federasyona göre yapmamış spor kulübü.

3 temmuzdan sonra bu takım 2 alt lige düşmeliydi. tek çare buydu. konu suçlu olmak ya da olmamak değil; psikolojik tatmin noktasına ulaşılacak tek eylem buydu. galatasaraylısı trabzonlusu tatmin olacaktı, uefa tatmin olacaktı. asıl önemlisi taraftar tatmin olacaktı; bu takımı ligden çekmek onun şerefine dil uzatanları ıssız, berbat bir lige mahkum etmekti. gelirlerini sıfıra düşürmekti. juventus küme düştüğünde milan, inter gibi kulüplerin ne hale düştüğü gayet yakın bir örnekti. her şey gözlerinin önündeyken neden bunu yapamadılar? neden 'siz bize iftira atıp ceza veremezsiniz, biz gerekeni yaparız' noktasına gelinemedi. neymiş efendim bunu yapmak suçu kabul etmekmiş, madem böyle bir şey yok, madem iftira, sonunda suçsuzluğunu ispatlayacağın bir süreçten neden korkuyorsun? neden bu iftirayı atanların yüz yıl içinde yanacağı bir kazanın altını yakmıyorsun?

cas süreci hikayedir. cas pazarlık falan dinlemeyecektir, açtığı davayı geri çekmenin tek karşılığı suçun varlığını göz önünde bulundurmaktır. cas geçti bor'un pazarıdır, sür eşeği niğde'yedir. peki şu anda niğde neresidir?

ortaya çıkıp 'ilhan helvacı ve lütfi arıboğan denen şerefsizlerin oyununa getirilerek avrupa nezdinde suçlu bulunan fenerbahçe'yi onu yönetenler olarak ligden çekiyoruz, sizin suçlu demeye götünüzün yemediği bu kulübü sizlerin tatmini için, bizi suçlu ilan edip birbirinizin götünü yalamanız için sizi baş başa bırakıyoruz' yeridir niğde. o kupayı yurtiçi kargo'ya verip trabzon'a göndermektir. içerde bir yıldan fazla yatmış bir adam bunu çevresel baskı yüzünden mi yapamayacak? ölmüş eşek kurttan korkar mı? derdin ne daha? ssk pirim günü dolmak üzere olan kuyt meireles alves yobo gider diye mi korkuyorsun? ulan lugano niang santos gitmedi mi bu yüzden? hatta alex? neden alex'i aykut yüzünden göndermediğini açıklayamıyorsun? yedik mi bunu? bilmiyor muyuz?

siktir git artık sevgili başkanım. siktir git lütfen. mike ehrmantraut'un dediği gibi, neden huzur içinde ölmemize için vermiyorsun?

edit: ligden çekme konusu genel kurulun karar vereceği bir konudur, aziz yıldırım'ın canının istediği gibi yönettiği genel kurulun.