bugün

dexter

öncelikle michael c. hall'ın yönettiği bu bölümle birlikte, kendisinin üst düzey bir oyuncu olduğu kadar üst düzey bir yönetmende olduğunu görmüş olduk.

--spoiler--
dexter artık kendisini çok sorgulamaya başladı. deb'e yaşattıklarından ve çevresine verdiği zarardan ötürü kendisini hatalı görüyor. bir nevi kendisinden nefret ediyor. tüm bunlar son bölümde dexter'ın intihar edeceğinin sinyali olabilir. zaten dizide ve gerçekte çoğu katil, intihar ederek yaşamını sonlandırmıştır. dexter'ın da ölümü böyle olacak gibi duruyor.

ama bir yandan da empati kurmaya başlamasıyla, duygusal davranmasıyla (debra'yı korumak için suç delilini alması), yanında kendisini anlayacak dost arayışında olmasıyla, kendini sorgulamasıyla artık "insanlığa" evrildiğinin sinyalini de veriyor olabilir. umarım böyledir çünkü güzel bir sonla bitmesini umut ediyorum.
--spoiler--

bu dizinin bitmesine 10 bölüm kaldı lan. sanki günler gıcıklığına hızlı hızlı geçiyor gibi. 8x01'i bir hafta önce bugün izlemiş olmama rağmen daha dün izlemişim gibi geliyor bana.
güncel Önemli Başlıklar