bugün

sözlüğün fikir üretemeyen andavallarla dolması

bir ara sözlükteki tek muhabbet cinsellik-rte-din ve futbol olmuştu şimdi biraz topladı sözlük derken entry kalitesi ve seviyesi oldukça yerlerde.

olayın nesille bir alakası yok ama her yeni gelen neslin seviyeye biraz daha aşağıya çektiği bir gerçek. dünya görüşü anne babasından duydukları ve internetten gördükleriyle sınırlı olan araştırma yoksunu insanlarla doldu burası. ortaya bir fikir konu atıldığı zaman önce google da bakan sonra oradan bilgi toplayıp yazan kişiler oldukça fazla. kendine ait bir düşüncesi olmayan insanlarla anlaşmanın bir şey anlatmanın zorluğu her geçen gün artıyor. durumun vahim olan kısmı insanlara kanıt dahi sunsan kendi bildiklerinin doğru olduğunu iddia ediyorlar.

burada ki asıl amaç sözlükte adlarını duyurabilmek, belkide hiç bir şey bilmedikleri halde sempati kazanıp karma kasmak için belli zümrelere destek verip zıt görüş hakkında hiç bir bilgi sahibi olmadan anlamsızca eleştirmektedirler. sonuç olarak diyalektik düşünce dendiği zaman adamın yüzüne tip tip bakacak insanlar bildikleri 2-3 parça şeyle konuşuyorlar.
güncel Önemli Başlıklar