bugün

fenerbahçe

kuşkusuz şu anda taraftarlarının yerinde kimsenin olmak istemeyeceği kulüp. bana galatasaray'ın önümüzdeki 2 sene avrupa'da oynamayacağını söyleseler hayatımdan bir şeyler eksilirdi. salisesinde futbol izlemeyi bırakırdım. kendimi tenise, golfe verirdim. düşünsenize, koca bir sene ligde onlarca maça çıkıyorsun ama bir amacı yok. taraftarı bırak, futbolcular ne yapsın? gerçekten kötü bir durum.

açık konuşmak gerekirse biz galatasaraylılar olarak bu karara üzüldük diyemeyiz, bu her şeyden önce ezeli rekabetin doğasına aykırı. edebi dostluğu çoktan geçtim, o artık kalmadı zaten. ama ben herhangi bir fenerbahçelinin şu an hangi ruh halinde olduğunu çok iyi anlayabiliyorum. bu yüzden de dalga geçilmesi taraftarı değilim.

bir sözüm de gerçekleri görmek yerine deve kuşu misali kafasını yere gömen fenerbahçe taraftarına. bu arkadaşlar halen daha aziz yıldırım'ı savunacak kadar akıl ve mantıklarını kaybetmişler. hayır anlamıyorum aziz yıldırım'ın götünün kılı mı olmak istiyorsunuz? zaten bu ülkede istemediğimiz kadar mevcut bu kıl türünden. siz bari bilinçli olun ve bu adamdan kurtulacağınız için buruk da olsa sevinin.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar