bugün
- ben ahbap derneğine güveniyorum16
- yazarların lahmacun yeme rekorları8
- seri gizli artı oy veren melek12
- adnan oktar6
- insan olmaya ceyrek kala11
- true abazanlığı4
- arkadaşlar bakar mısınız bi4
- ideal erkek boyunun 1 84 olması8
- true ahlaksızlığı3
- çocukların şımarık olması6
- erdoğan ın dünya lideri olması8
- doktor bey vizitte6
- put6
- sizin adınız yanınca doktorun yanına giren tip6
- dünya kuzenler günü3
- kabak yemeği vs hamburger13
- velvet hanım günaydın6
- izmirli kızlar8
- ilk buluşmada ne getirilmeli8
- türk kızlarının sekste başarısız olması4
- orduspor çocukları4
- nervio25
- 24 temmuz 2026 istanbul baraj doluluk oranı3
- norveç futbolu5
- diktatörlükle yönetilen ülkeler4
- 186 boyundaki erkek19
- yeni parti için alternatifli hazırlık5
- ilişkiyi bitirme cümlesi3
- fatma soydaş7
- en büyük korkunuz7
- genç işsizlik3
- sözlük yönetimine bir teşekkür4
- olm herkes nerede lan2
- ahmet sezer bey11
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak20
- neden iyi kızlarla tanışamıyoruz4
- velvet48
- gemici çakmağı3
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- truevesti2
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- sabahın 6 sında uyanmak4
- kemaliste dokundum ne yapmalıyım3
- bursalı erkekler9
- alevi erkek8
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır10
- nervionun merak ettiği yazar19
- ilk buluşmaya smokin ile gitmek2
- 32 yaşına girmek12
- doların düşmesi4
Bu faşizm yanlısı, başkıcı rejimlere zaten boyun eğmeye meyilli semenderleri zaten tanıyoruz. onları zaten safımıza çekmek gibi bi derdimiz yok. Onlar bizim düşmanımız. Bi de hiç sesini yükselemeyen, cebinde parası olduğu kadar yaşayan. yoksa da hiç sesini çıkarmayan asalaklar var. onların zaten ciğerlerini biliriz.
ama asıl zararlı olanlar. asıl bize zarar verenler maddi ve kişisel menfaatleri için sesini yükseltenler, yaygara kopartanlar.
Onlar asla manevi amaçlarımızı; daha fazla özgürlük, daha fazla eşitlik ve daha fazla bize ait yaşama alanı fikrimizi anlayamazlar.
Peki kim bu maddi ve kişisel menfaatleri için yaygara koparıp, bugün meydanlarda olmayanlar?
onlar, atanamayan öğretmenler! sırtlarını dayayacakları o konforlu koltuğa sandıkları kadar kolay ulaşamayınca sokaklara dökülenler.
onlar, 2b arazileri eylemcileri! (80 metrekare evini, evinin önündeki küçük bahçesine sahip çıkanları ayırıyorum) toplu bir arazi reformuna destek olmak yerine, değerli arazilerin kapanın elinde kaldığı bir düzene eyvallah diyenler. kuyruklarına basılınca menfaatçi yüzlerini ortaya koyanlar.
onlar, alkol ruhsalatı iptal edilince barikat kurup sokağı ateşe veren sosyetik mekan sahipleri!!! yıllık milyon lira ciro çekerken alkole gelen anlamsız zamlara sessiz kalıp, dilediğimizce içip, azıcık kafamız güzel gezme isteiğimizi anlamayanlar.
işte asıl zararlı olanlar bunlar. Bizim safımızda olabilecekken bizi saf yerine koyanlar
ama asıl zararlı olanlar. asıl bize zarar verenler maddi ve kişisel menfaatleri için sesini yükseltenler, yaygara kopartanlar.
Onlar asla manevi amaçlarımızı; daha fazla özgürlük, daha fazla eşitlik ve daha fazla bize ait yaşama alanı fikrimizi anlayamazlar.
Peki kim bu maddi ve kişisel menfaatleri için yaygara koparıp, bugün meydanlarda olmayanlar?
onlar, atanamayan öğretmenler! sırtlarını dayayacakları o konforlu koltuğa sandıkları kadar kolay ulaşamayınca sokaklara dökülenler.
onlar, 2b arazileri eylemcileri! (80 metrekare evini, evinin önündeki küçük bahçesine sahip çıkanları ayırıyorum) toplu bir arazi reformuna destek olmak yerine, değerli arazilerin kapanın elinde kaldığı bir düzene eyvallah diyenler. kuyruklarına basılınca menfaatçi yüzlerini ortaya koyanlar.
onlar, alkol ruhsalatı iptal edilince barikat kurup sokağı ateşe veren sosyetik mekan sahipleri!!! yıllık milyon lira ciro çekerken alkole gelen anlamsız zamlara sessiz kalıp, dilediğimizce içip, azıcık kafamız güzel gezme isteiğimizi anlamayanlar.
işte asıl zararlı olanlar bunlar. Bizim safımızda olabilecekken bizi saf yerine koyanlar
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar