bugün
- m r e r e c t o10
- larisalisa8
- uludağ sözlük discord grubu5
- cayır cayır yanan kız11
- yazarların on üzerinden komiklikleri45
- neden bu kadar sevildiği anlaşılamayan şeyler7
- satranç haram yasaklansın17
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- suca suruklenen cocuk6
- şişman kezoyu eskrim hamleleri ile zayıflatmak3
- dul kalmak4
- en klas salgı3
- güzel bir kadını terk etmek3
- timsah3
- bankamatiğin para beğenmemesi2
- kaslı erkek isteyen şişman kız4
- yazın terli memeleri öpmek3
- gir içime hünharca12
- park sorunu6
- iki parmakla sümkürme3
- chp de grup krizi kürsü kavgası3
- amerika birleşik devletleri4
- dönere asgari 200 gr porsiyon sınırı gerekliliği4
- mithat paşa2
- arkadaşlar bakar mısınız9
- asidik bir cehennem3
- mihri belli2
- dogukan xd'yi bı güzel yumruklamak2
- onlyfans4
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek8
- beyazsemsiyeliyabanci48
- ilk buluşmada yanaklarını trompetçi gibi şişirmek2
- muşlettin amca2
- kemal kılıçdaroğlu21
- file çorap giyen bir kıza aşık olmak4
- başbirader2
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- tampon takan erkek2
- cinsel niyetleri komik duruma düşürmek2
- müzik haramdır5
- türkiye17
- wagyu beef yiyince gelen entelektüellik hissi4
- saraca2
- cahil halk bilimi2
- dövüş ustası olmanın silaha karşı işe yaramaması2
- kemal kılıçdaroğlu'nun chp grup toplantısı2
- faik öztrak5
- aylık 337 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak10
- true yazar mı sorunsalı5
eski havayı yakalayamayanların, eski havayı yakalamakta pek ısrar etmediklerinden yakalayamadıkları 5. hitman oyunu.
tek kurşun sıkmadan oyun bitirilir. ha bu tek seferde başarabileceğiniz veya denerken sinir krizlerine girmeyeceğiniz anlamına gelmiyor. hani sizin sabrınız, plan programınız, stratejiniz? çatışmaya sevk etmekmiş... demek ki absolution sizi yendi arkadaşlar, ben bütün oyunu hiçbir çatışmaya girmeden, fark edilmeden, stealth olarak bitirdim. ayrıca bar kavgasına da hiç bulaşmadım.
eminim cover sistemini stealth yaparken kullanmayı akıl etseydi insanlar bu kadar zorlanmazdı, sadece çatışma unsuru diye bakıp yüz vermediler, ortalıkta kasıla kasıla yürüyerek bitiriliyordu çünkü eski hitmanler. adapte olun artık.
bir de oyunu gerçekçi olur diye seviyordu insanlar, niye çok güzel bir gerçekçilik unsuru olan kıyafetini giydiğiniz meslekteki insanların sizi farketmesi olayına bu kadar bok atıldı ben anlamakta güçlük çekiyorum. arkadaş sen mesai arkadaşlarını tanımaz mısın?
içgüdü dolduramayanlar ve eksi puana düşenler de cesetleri saklasalar puanlarının bozulmadığını ve mis gibi de içgüdü doldurduklarını farkederlerdi. nasıl bir mantaliteyle oynadınız şu güzelim oyunu anlamadım ki.
ayrıca hedeflerinizi ortadan kaldırmak için birden fazla yol olması ve bu yolların genel olarak çok eğlenceli olması da harika bir durum. challenge sistemiyle de kesinlikle tekrar oynanabilitesi çok yüksek.
siz boklayanlara bakmayın. mis gibi hitman. türkçe dil seçeneği de var, alın oynayın.
tek kurşun sıkmadan oyun bitirilir. ha bu tek seferde başarabileceğiniz veya denerken sinir krizlerine girmeyeceğiniz anlamına gelmiyor. hani sizin sabrınız, plan programınız, stratejiniz? çatışmaya sevk etmekmiş... demek ki absolution sizi yendi arkadaşlar, ben bütün oyunu hiçbir çatışmaya girmeden, fark edilmeden, stealth olarak bitirdim. ayrıca bar kavgasına da hiç bulaşmadım.
eminim cover sistemini stealth yaparken kullanmayı akıl etseydi insanlar bu kadar zorlanmazdı, sadece çatışma unsuru diye bakıp yüz vermediler, ortalıkta kasıla kasıla yürüyerek bitiriliyordu çünkü eski hitmanler. adapte olun artık.
bir de oyunu gerçekçi olur diye seviyordu insanlar, niye çok güzel bir gerçekçilik unsuru olan kıyafetini giydiğiniz meslekteki insanların sizi farketmesi olayına bu kadar bok atıldı ben anlamakta güçlük çekiyorum. arkadaş sen mesai arkadaşlarını tanımaz mısın?
içgüdü dolduramayanlar ve eksi puana düşenler de cesetleri saklasalar puanlarının bozulmadığını ve mis gibi de içgüdü doldurduklarını farkederlerdi. nasıl bir mantaliteyle oynadınız şu güzelim oyunu anlamadım ki.
ayrıca hedeflerinizi ortadan kaldırmak için birden fazla yol olması ve bu yolların genel olarak çok eğlenceli olması da harika bir durum. challenge sistemiyle de kesinlikle tekrar oynanabilitesi çok yüksek.
siz boklayanlara bakmayın. mis gibi hitman. türkçe dil seçeneği de var, alın oynayın.
güncel Önemli Başlıklar