bugün
- ırkçıların hırt dediği insanlara sevgi göstermek5
- pkk'nın silah bırakmasını takip edecek kurul31
- osuruktan şiirler54
- tantuni15
- pkk kürt ağa ve kürt feodallere ne yapmış26
- sarapci koala23
- soslu adana kebap14
- camdan binalar4
- her eve rüzgar türbini7
- zorunlu eğitim10
- en zor zamanlarını tek başına atlatan insan8
- izmir bok kokuyor deyince seri eksilenmek22
- abd'nin suriye'yi terör listesinden çıkarması2
- yalnızlık rahatlıktır8
- futbol19
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı15
- türkiye de sosyalist devrim olma ihtimali4
- togg13
- azerbaycan türkçesi daha güzel olan kelimeler5
- laik teyzelerin fenotipi34
- süper lig12
- islam barış dinidir22
- recep tayyip erdoğan16
- işkembe çorbası6
- mevlid kandili10
- her gün ne yapıyorsunuz9
- beyaz götlü yabancılara tapmak suriyelilere sövmek7
- türkiye8
- ne kadar dikkatlisin7
- hayvan gibi gözleme yemek6
- evlenmek yerine karıya gitmek6
- trabzonspor8
- hiç bir bayanla seksting yaptınız mı7
- kışın eve kapanıp novella yazmak4
- sözlük kızlarının kombinleri10
- her yer bok kokuyor arkadaş her yer11
- sözlükte tayyip erdoğan ı savunmak8
- ciğerci apo5
- togg gören sikik çapulcu6
- kahve10
- çin at üzerinden yönetilmez2
- persac6
- kullanılmayan kitaplar ne yapılabilir2
- piyasadaki en iyi çay4
- 24 ağustos 2026 kocaelispor amedspor maçı4
- mutlu ama uzak olsun12
- beşiktaş10
- ürdün3
- kürt düşmanı3
- evlenilmeyecek erkekler listesi7
rüya görüp kamyon deviren yazar.
--spoiler--
Rüyamda bir yolda yürüyorum arkama bakıyorum seviğim kız ama o beni sevmiyordu teklifimi redetmişti.Sonra beni hemen geçmeye çalıştı.Bende her geçmeye çalıştıgında yol vermedim.O herzaman kankası ile takılırdı hiç birbirinden ayrılmazlar sevdiğimin kankası sınıfından bir kız.Sahne değişti o kankası geldi bana sevdiğim kızın benimle konuşmak istediğini evinin önüne gidip beklememi ve dondurma yerken konusmamızı söyledi.Sonra evinin önüne gittim( gerçekte evini bilmiyorum ama birden ordaydım) Gittiğimde 2-3 kadınla annesi yaşında kadınlarla oturağa oturmuş konuşuyordu beni fark etmedi arkası dönüktü oturdukları şeyin.Biraz sonra kadınlar gidince o altında giydiği şeyi çıkardı ve iç çamaşırını gördüm.Leopar desenliydi(leopar kadar vahşi biridir) sonra sahne değişti okuldaydım ve küçük tuvaletim gelmişti girdim tuvalate ama çok garip şeyler oluyordu.Çift kişilik tuvaletler vardı ve kızlarla erkekler tuvaleti arasında küçük duvar vardı kızların tuvaletleri gözüküyordu ama normal tuvalet yoktu kızlarınkinde alafranga tuvaletler vardı ve ona küçük tuvaletlerini yaptıklarını görüyordum sonra çift kişilik tuvaletlerden birinde bir çocuk hortumla heryeri ıslıyordu kimse birşey demiyordu.Tuvaletimi yapmadan (tuvaletede girmedim zaten etrafa bakınca) dışarı bahçeye çıktım.Az ilerleyince seviğim kız geldi ve kankasına telefonunu verip al bizim fotografımızı çek dedi yanyana durmuyorduk ben onun arkasında o benim sag onumdeydi ama yakındık birbirimize ben omzuna kolumu atmıştım sonra baktım omzuna ve onu çok seviyordum öptüm ordan sonra o istemiyormuş gibi bir titredi ve uyandım.
--spoiler--
http://www.ruyalar.com/ru...leri-sevdigim-kiz-30.html
sonra ben ergensin deyince bozuluyor. hadi tatı rüyalar sana.
--spoiler--
Rüyamda bir yolda yürüyorum arkama bakıyorum seviğim kız ama o beni sevmiyordu teklifimi redetmişti.Sonra beni hemen geçmeye çalıştı.Bende her geçmeye çalıştıgında yol vermedim.O herzaman kankası ile takılırdı hiç birbirinden ayrılmazlar sevdiğimin kankası sınıfından bir kız.Sahne değişti o kankası geldi bana sevdiğim kızın benimle konuşmak istediğini evinin önüne gidip beklememi ve dondurma yerken konusmamızı söyledi.Sonra evinin önüne gittim( gerçekte evini bilmiyorum ama birden ordaydım) Gittiğimde 2-3 kadınla annesi yaşında kadınlarla oturağa oturmuş konuşuyordu beni fark etmedi arkası dönüktü oturdukları şeyin.Biraz sonra kadınlar gidince o altında giydiği şeyi çıkardı ve iç çamaşırını gördüm.Leopar desenliydi(leopar kadar vahşi biridir) sonra sahne değişti okuldaydım ve küçük tuvaletim gelmişti girdim tuvalate ama çok garip şeyler oluyordu.Çift kişilik tuvaletler vardı ve kızlarla erkekler tuvaleti arasında küçük duvar vardı kızların tuvaletleri gözüküyordu ama normal tuvalet yoktu kızlarınkinde alafranga tuvaletler vardı ve ona küçük tuvaletlerini yaptıklarını görüyordum sonra çift kişilik tuvaletlerden birinde bir çocuk hortumla heryeri ıslıyordu kimse birşey demiyordu.Tuvaletimi yapmadan (tuvaletede girmedim zaten etrafa bakınca) dışarı bahçeye çıktım.Az ilerleyince seviğim kız geldi ve kankasına telefonunu verip al bizim fotografımızı çek dedi yanyana durmuyorduk ben onun arkasında o benim sag onumdeydi ama yakındık birbirimize ben omzuna kolumu atmıştım sonra baktım omzuna ve onu çok seviyordum öptüm ordan sonra o istemiyormuş gibi bir titredi ve uyandım.
--spoiler--
http://www.ruyalar.com/ru...leri-sevdigim-kiz-30.html
sonra ben ergensin deyince bozuluyor. hadi tatı rüyalar sana.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar