bugün
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi18
- damarsız tüysüz manisa yaprağı6
- sırrı süreyya önder28
- abdullah öcalan orospu çocuğudur17
- göğüs kıllarım çıkmıyor15
- az veren candan cok veren maldan5
- sözlükteki linç tayfa6
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- sözlükteki linç kültürü12
- herkesin kendini zeki sanması4
- arap eli öpmek dudak karartmaz3
- falıma bakmak için can atan sözlük yazarları4
- silver ile evlenecek erkek53
- komşunu kendin gibi sev düşmanını da5
- dün gece ne oldu12
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- askerlik anıları2
- sedef hastalığı4
- alman turistlere turist rehberliği4
- deccaliyet çağı5
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- yeni bir bilgi paylaşamamak3
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz8
- sözlüğün kendini tekrar etmeye başlaması4
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- bizim uygulamamız bu şekilde2
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- güne bir şarkı bırak3
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak12
- supernatural3
- sarapci koala59
- bazı şarkıları dinlemekten korkmak2
- stt geçmiş kremle intihar etmek4
- insan olmaya çeyrek kala8
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması8
- stt geçmiş kondom kullanmak3
- insan olmaya ceyrek kala4
- sözlük yazarlarının yuvaları3
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- gocu35
- arif kocabıyık9
- popeyes6
- araba sileceği5
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- iki tas çorba5
- ellerim bos gonlum hos28
- true'nun çaylak olması4
- sapıklara empati kasan insan5
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- sözlükteki bayan azlığı6
vikipedi'deki titrinde hem müzik eleştirmeni, hem albüm danışmanı yazdığını unutarak; twitter'da
--spoiler--
ceylan ertem model, seksendört, emre aydın, gripin gibi isimleri topa tutmuş facebook'ta. çaktırılmadığı sanılmış bir kiskançlik krizi
model filan ben de sevmem, hatta basit bulurum. gripin ise çok severim. bütün bunları bir dinleyici ya da eleştirmen söyler. rakip söylemez
--spoiler--
şeklinde esip gürlediğini ve dahi ayar verdiğini zannederek, aslında müzik sektörünün neden bu halde olduğunu en iyi anlatandır kanımca...
sektörün eleştirmeni buysa... şeklinde devam etmek isterdim ama o da başka bir densizliğe kısmet olur inşallah...
ayrıca suya sabuna dokunmayanlar her alanda ülkeyi bu hale getirmişken konuşanları da bir eleştirmenin susturmaya çalışmasının dayanılmaz ironisini geçtim, müzikle uğraşanların aynı zamanda dinleyici olamadıklarını öğrenmenin şoku içerisindeyim.
üstelik güncel olan rakiplerini!!! dinlemeden, dinlediklerini de eleştirmeden kendini müziğini geliştiremeyenlerin sayısı bu kadar da çokken lütfen sayın dilmener, hiç olmazsa konuşanları susturmaya çalışmayın.
üstelik ünlü bir eleştirmen olarak hepimizden iyi bildiğinizi düşünmek istediğim eleştirinin ilk kuralı; herkes beğenilerini sunma hakkına sahip olduğu kadar beğenmediklerini sunma hakkına da sahiptir, karşı tarafın kişisel haklarına saygı gösterdiği sürece bu sizin rakibiniz olsa bile!!
ki öyle olmasa zaten başta siz bir albüme danışmanlık yaparken, rakibi! başka bir albümü eleştiremez ve müzik eleştirmenliği yapamazdınız değil mi?
--spoiler--
ceylan ertem model, seksendört, emre aydın, gripin gibi isimleri topa tutmuş facebook'ta. çaktırılmadığı sanılmış bir kiskançlik krizi
model filan ben de sevmem, hatta basit bulurum. gripin ise çok severim. bütün bunları bir dinleyici ya da eleştirmen söyler. rakip söylemez
--spoiler--
şeklinde esip gürlediğini ve dahi ayar verdiğini zannederek, aslında müzik sektörünün neden bu halde olduğunu en iyi anlatandır kanımca...
sektörün eleştirmeni buysa... şeklinde devam etmek isterdim ama o da başka bir densizliğe kısmet olur inşallah...
ayrıca suya sabuna dokunmayanlar her alanda ülkeyi bu hale getirmişken konuşanları da bir eleştirmenin susturmaya çalışmasının dayanılmaz ironisini geçtim, müzikle uğraşanların aynı zamanda dinleyici olamadıklarını öğrenmenin şoku içerisindeyim.
üstelik güncel olan rakiplerini!!! dinlemeden, dinlediklerini de eleştirmeden kendini müziğini geliştiremeyenlerin sayısı bu kadar da çokken lütfen sayın dilmener, hiç olmazsa konuşanları susturmaya çalışmayın.
üstelik ünlü bir eleştirmen olarak hepimizden iyi bildiğinizi düşünmek istediğim eleştirinin ilk kuralı; herkes beğenilerini sunma hakkına sahip olduğu kadar beğenmediklerini sunma hakkına da sahiptir, karşı tarafın kişisel haklarına saygı gösterdiği sürece bu sizin rakibiniz olsa bile!!
ki öyle olmasa zaten başta siz bir albüme danışmanlık yaparken, rakibi! başka bir albümü eleştiremez ve müzik eleştirmenliği yapamazdınız değil mi?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar