bugün

yani diyor ki

öcalan ile yapılan görüşmelerde olduğu gibi madde madde yazdığımda muhtemelen daha bir anlaşılabilir. ancak ben tavizimi millet düşmanlarına vermeyeceğim için sen sadece bunların içinden işine gelenle yetinebileceksin.

--spoiler--
bana niyet okuyuculuğu gibi bir sıfat yakıştırırken, kendisi aynı şeyi yazısının (#19151518) daha başında yapmış, kendiyle çelişmiş yazardır
--spoiler--

1- niyet okuma değildir o yazdığın yazılarda savunduğun şeyler zaten pkk zihniyetinin bir beklentisi. öcalan ile alakalı alıntıların ve onu barış elçisi tayin etme gayretini görmek için niyet okuma gereği yok.

işte bu yüzden idrak edebilme yetisinin gelişmişlik boyutunun nano seviyede olduğunu anlayabildim. hiçbir kurguya gerek kalmadı bunun için. aleni olan şeyleri ayrıca belirtme gereği yok.

--spoiler--
ayrıca savunduğu şeylerden utanması gereken birileri varsa, bu milletin asıl bölücüleri; milliyetçi/turancı, tekdilci zihniyettir. yani sen ve sen gibilersiniz.
--spoiler--

2-düşman olduğunuz şey bu milleti ayakta tutabilen şeyler olduğu için ancak temellere dinamit koyarak saldırılar düzenleyerek onları sindirmeye çalışarak bir şekilde terör örgütü çığırtkanlığını rahatça yapabilecek olmanız asıl gayenize yol açma çabanızın bir safhası. bunu bir aşabilseniz...

--spoiler--
tüm bu uzun uzun enrylerini son özel mesajımda sorduğum "vur de vuralım, öl de ölelim" sloganlarının amacına bağlıyorum ben. kime sorsam canı acıyor. kendinizi deşifre ettiniz ve ne mal olduğunuzu bursada ortaya çıkardınız. utandığınız gerçeği sizi pkk ile ilgili derin araştırmalar yapmaya itiyor.

--spoiler--

3-bursada bulunmadım bulunsam öyle bağıranlardan muhtemelen olmazdım. ancak, bir şeylere vurulacak ise o bul ülkenin olmazsa olmazı olan bir etnik grup olmayacak. bu millete saldırmış ve saldıracak olan ellerin sahipleridir. ki o zemin oluştuğunda vurmayı ölmeyi sorun etmeyeceğimi söyleyebilirim.

pkk ile alakalı yapılan her araştırmanın sonucunda bir kap ve yem koyanlar bir yapımcı ve rol verilenleri senelerdir senin görmemiş olman bizim bunu yeni öğrendiğimizi zannetmene sebep oluyor.

--spoiler--
nick altımda 3 defa barıştan söz etmen de cezbedici hani. yani bu barışı sikebilecek kabiliyette sizden başka kafatasçı bir zihniyet daha yok nasılsa.
--spoiler--

ben hiç barışa rastgelmedim. hele 30 yıldır gören edende olmamış. büyüklerimden duyduğum ise bundan önceki millet düşmanlarıydı beraber hareket ettiğiniz asala gibi. öğrendiğim ise millet düşmanlarının bitmeyeceği. adları değişse dahi onbların kendince haklı gerekçeler ile ortaya çıkıp silaha sarılıp bu milletin can evine saldırmak ve yıkmak gayesinden asla vazgeçmeyecekleri

bundan evvel 7 kez ateşkes yapan bir örgütün silahını bırakmadan kendini feshettiğini sanan biri olmak barış geliyor ama sizler engelliyorsunuz demek ile yumuşatılamayacaktır.

heh işte ben tam o noktadaki barış sözcülerinin önüne sikmek fiilini yerleştiriyorum.