bugün
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- ellerim bos gonlum hos24
- silver ile evlenecek erkek37
- kuzey kore de bim olmaması4
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- katatespizartmasi14
- özel mesaj ifşası3
- gecenin şarkısı9
- hoşlanılan kızın size sevdiği erkeği anlatması5
- yüzüklerin efendisi2
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak2
- sigara kahvenin imanidir2
- ağlayarak 31 çekmek4
- gocu iticiliği2
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor7
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- kale3112'ye üstün hizmet madalyası verilmesi4
- seri kalça koklayıcısı4
- simko311
- big bang ten önce ne vardı sorusu ne kadar anlamlı3
- yahudi demonolojisi ve melek ilmi5
- kestane mantarı2
- kuzey korenin güneyden daha büyük olması2
- içinden korkusu alınmış bir insan olmak4
- cemaatçi subaylar3
- cinler nefilimlerdir3
- coca cola light3
- sarapci koala63
- canım yanıyo sözlük3
- ortama girince herkesin susması11
- kebap yiyen kız6
- en düşük karma puanına sahip uludağ sözlük yazarı5
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- çekirdek kola3
- uludağ sözlük radyo3
- maltepe sahilde adamın götünü tıraş eden kadın3
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum7
- seri artılayan melek4
- ipkis2
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı13
- karınıza sahip çıkar mısınız3
- sözlük kızlarının ojeleri7
- rus hava sahasını kapatıyorum2
- yazarların en sevdiği küfürler7
- parayla saadet olması18
- sozlukteki eksiciler5
bir haftadır kullandığım arabam.
1.3 dizel 2011 model olanını şehir dışından ilk sahibinden aldım.
dizel ve gerçekten de çok az yakıyor. bir depo doldurdum şehir dışı 450 kalanı da şehir içinde olmak üzere 700 km yol yaptım hala çeyrek depo mevcut.
ilk 100 kilometre içinde gayet atik. ama sonrasında performans olarak fazla tat vermiyor. çünkü 75 beygir benimki.
95 beygir üstündekiler daha performanslı olacaktır diye tahmin ediyorum.
aracı gösterdiğim motor ustası 1.3 multijet motorları çok övdü.600 bin kilometreyi rahatlıkla yapableceğimi söyledi. inşallah öyle olur.
triger kayışı yokmuş onun yerine zincir var. zincire de 120 binde iken baktırmanınız gerekiyor. eğer ses geliyorsa değiştirmeniz gerekiyormuş. gelmiyorsa 200 bin km de değiştir dediler. bakalım daha zamanımız var.
tipi çok hoş değil. iç malzemesi de fazla kaliteli değil haliyle. ama 2 yaşını henüz doldurmuş b segmenti ve dizel olup da fiyatı bu kadar uygun bir aracdan da fazlasını beklemiyorum açıkcası.
sırf adı vw diye aynı çaptaki araca 10bin tl fazladan veremezdim. kaldı ki henüz meslek hayatımın da oldukça başındayım.
araç alırken beklediğim şeyler:
az yaksın
sorun çıkarmasın
ilk elden olsun idi.
bu beklentilerimi de zaten karşıladı fazlasıyla.
ek: direksiyonu dual drive özellikli. düşük hızlarda özellikle direksiyon o kadar yumuşak ki döndürmek için neredeyse hiç güç harcamıyorsunuz. bunun için city özelliğini aktive etmeniz gerekiyor. bu özelliği hoşuma gitti oldukça kullanışlı.
1.3 dizel 2011 model olanını şehir dışından ilk sahibinden aldım.
dizel ve gerçekten de çok az yakıyor. bir depo doldurdum şehir dışı 450 kalanı da şehir içinde olmak üzere 700 km yol yaptım hala çeyrek depo mevcut.
ilk 100 kilometre içinde gayet atik. ama sonrasında performans olarak fazla tat vermiyor. çünkü 75 beygir benimki.
95 beygir üstündekiler daha performanslı olacaktır diye tahmin ediyorum.
aracı gösterdiğim motor ustası 1.3 multijet motorları çok övdü.600 bin kilometreyi rahatlıkla yapableceğimi söyledi. inşallah öyle olur.
triger kayışı yokmuş onun yerine zincir var. zincire de 120 binde iken baktırmanınız gerekiyor. eğer ses geliyorsa değiştirmeniz gerekiyormuş. gelmiyorsa 200 bin km de değiştir dediler. bakalım daha zamanımız var.
tipi çok hoş değil. iç malzemesi de fazla kaliteli değil haliyle. ama 2 yaşını henüz doldurmuş b segmenti ve dizel olup da fiyatı bu kadar uygun bir aracdan da fazlasını beklemiyorum açıkcası.
sırf adı vw diye aynı çaptaki araca 10bin tl fazladan veremezdim. kaldı ki henüz meslek hayatımın da oldukça başındayım.
araç alırken beklediğim şeyler:
az yaksın
sorun çıkarmasın
ilk elden olsun idi.
bu beklentilerimi de zaten karşıladı fazlasıyla.
ek: direksiyonu dual drive özellikli. düşük hızlarda özellikle direksiyon o kadar yumuşak ki döndürmek için neredeyse hiç güç harcamıyorsunuz. bunun için city özelliğini aktive etmeniz gerekiyor. bu özelliği hoşuma gitti oldukça kullanışlı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar