bugün

reiki

bilinçsizce yapıldığında durduk yere orgazm etkisi yaratan ya da ağlama krizine sokan tepkiler verdiren evrendeki enerjinin sizin vücudunuzu kanalize etmesi durumudur.
eğer reiki kanallarınızı açmak istiyorsanız gidin sessiz bir yerde 20 dakika uzanın sonra da ben reiki kanallarımın açılmasını istiyorum deyin.
sonra daha önce bu işlerle uğraşmış birinden size el vermesini rica edin. ( umarım bu el verecek kişi el verirken bütün reikilere ulaşmanız için önce hazır olmanız gerektiğini şart koşar, zira kafayı yiyebilirsiniz )
daha sonra ilk aşamada deneme yapmak için reiki yapacağınız kişiyi alın karşınıza, gözlerinizi kapatın ve sanki sizin göğsünüzden bulunduğunuz ortama beyaz bir ışık yansıdığını düşünün. sonra gökyüzündeki yıldızları düşünün. o yıldızlarla sizin aranızda bir kablo gibi bir işey oldugunu hayal edin ve o kablodan reiki vermek istediğiniz kişiye enerji aktığını görün.
muhtemelen akan enerjinin bir rengi olacaktır ( mavi mor turuncu sarı yeşil kırmızı en yaygın olanlar ) bu renkler karşınızdaki kişinin neye ihtiyacı olduğunu gösterir.
daha sonra karşınızdakinden vücudunu dinlemesini isteyin. iğne batması yanma karıncalanma ya da su akıntısı gibi durumlar yaygındır.
bu tür alışverişleri yaparken elinize kan oturması ve hatta dirseklere kadar kızarma normaldir ki kızarmanın yüksekliği karşıdakinin enerjiye ihtiyacı olmasıyla doğru orantılıdır.

ayrıca şunu da unutmayın ki bütün kanallarınız açıldıktan sonra ortamda enerjiye ihtiyacı olan biri varsa elleriniz karıncalanabilir sizi ateş basabilir ağlayabilirsiniz. bu tür durumları kaldıracak bir psikolojiniz yoksa sakın ola sakın kalkışmayın bu işlere.
olur da kalkışırsanız da vücudunuzda enerji fazlasını hissettiğiniz an yanınızdakilere enerjiye ihtiyacı olan var mı diye sorun.
ağrı çeken insanlar için bedene, beynen yorgun insanlar için iki gözün ortasıyla alına, mutsuz insanlar için ise kalbin üstüne doğru çalışın.
sonra temizlenmeyi unutmayın.