bugün
- iremga32
- en sevdiğiniz hayvan4
- tem şubenin sözlükte kavga etmesi8
- gammaz arkadaşlar acil baksın8
- zurna dürüm4
- sözlük erkeklerinin göğüsleri19
- uludağdaki gambaz zulmüne uğrayan yazarlar9
- sözlük erkeklerinin memeleri8
- gideni irdeleyen kezo3
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- kavun kokusu4
- uyudunuz mu4
- velvet8
- sibel can'ın uludağ sözlük nicki6
- sözlükte çok az hamferdi olması6
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması27
- nick vermeden bir yazara seslen11
- beybi leydi ile zurna dürüm yemek2
- anne ile seks yapmak5
- nevşehir denince akla gelenler4
- beybi leydi3
- görür görmez artılanan yazarlar4
- nihavent bey bay birader4
- süleymancılar8
- sözlükle ilgili kırgınlığım var3
- sözlüğe bir erkek meme mi attı sorunsalı5
- sibel can'a benzeyen yuzır5
- sigarayı bırakmak4
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- haftanın gammazları listesi25
- sakatat4
- sözlükte meme ayrımcılığı5
- arkadaşlar çabuk buraya bakın4
- şaka maka uludağda çok bayan yazar olması3
- migros'ta şarap seçen yalnız ve hüzünlü kadınlar4
- ismedin geçeceği illerde yapılacak kutlamalar3
- tenis oynayan kız çekiciliği4
- arkadaşlar ben uyuyorum bir şey demeyin3
- sevilen yazara yazılan şiir3
- canımın buz gibi yeşil üzüm çekmesi4
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği6
- ona sor2
- kavga eden iki yazarı da artılamak3
- dava ile tehdit eden yazar3
- dayanamayıp kitap almak7
- modluk seçimleri3
- iki zenciyle aynı odada uyumak9
- sözlüğe efsane filmler bırak7
- kocu7
- aklınıza gelen şarkı sözü10
insanların yönlendirilmeye çok müsait olduğunu gözler önüne seren karşılaştırmadır. şöyle ki; bundan yıllar önce sigaranın kanserle savaşma yolunda önemli bir silah olduğu, faydalı bir şey olduğu reklamlarda ve doktor tavsiyelerinde yer alırken bugün ''sabah çişimizin 4/3 ü kadar miktarda şarap basura iyi gelmektedir ehe : )'' şeklindeki dogmalara inanarak alkolü sevimli sigarayı öcü gösterir olduk. sigarayı övmek veya alkolü yermek için söylemiyorum fakat ''zararlı'' olarak nitelendirilen iki şey ile ilgili algının bu kadar farklılık ve değişkenlik göstermesi çok sinir bozucu.
sigara içen insanların bile ''abi yasaklanmalı tabii öhem yani insanlar rahatsız oluyor ben bile sevmiyorum kokusunu bırakacağım zaten içmesin ibneler'' şeklinde karıya kıza veya sosyal çevresindeki insanlara yaranabilme adına güya özgürlükten söz ederek faşistlik yapmasına sebep olunuyor. fakat aynı insanlar alkole bir sınırlama veya yasak gelebilme ihtimali bile gözüktüğünde ''böyle şey olur mu ? iran olacağız : ( malezyalılar kötü kollayın götü!! '' şeklinde tepkiler veriyor.
özgürlükçü bir insanım ve ikisine de olan yasaklara karşıyım, bir yasak getirilecekse orta yol bulunur ve kimsenin özgürlüğü kısıtlanmaz, kimse rahatsız olmaz.
bugün sigara kullanmayan bir insana '' ooo buraların en büyüğü o bir başka bugs bunny bugs bunny çok yaşa'' gibi tepkiler verilirken alkol kullanmayan bir insana ''ohooo akpli misin olm ? bu ne böyle nasıl eğleneceksin birader uff pifff geçen gün 500 lük içtim zaten swh'' şeklinde tepkiler veriliyor.
ideolojilerinizin veya sosyal çevreniz ile olan bağlarınızın esiri olmayın. mantıklı düşünün, karşı iseniz hepsine karşı durun. akıllı olun, plan yapmayın plan !!!
sigara içen insanların bile ''abi yasaklanmalı tabii öhem yani insanlar rahatsız oluyor ben bile sevmiyorum kokusunu bırakacağım zaten içmesin ibneler'' şeklinde karıya kıza veya sosyal çevresindeki insanlara yaranabilme adına güya özgürlükten söz ederek faşistlik yapmasına sebep olunuyor. fakat aynı insanlar alkole bir sınırlama veya yasak gelebilme ihtimali bile gözüktüğünde ''böyle şey olur mu ? iran olacağız : ( malezyalılar kötü kollayın götü!! '' şeklinde tepkiler veriyor.
özgürlükçü bir insanım ve ikisine de olan yasaklara karşıyım, bir yasak getirilecekse orta yol bulunur ve kimsenin özgürlüğü kısıtlanmaz, kimse rahatsız olmaz.
bugün sigara kullanmayan bir insana '' ooo buraların en büyüğü o bir başka bugs bunny bugs bunny çok yaşa'' gibi tepkiler verilirken alkol kullanmayan bir insana ''ohooo akpli misin olm ? bu ne böyle nasıl eğleneceksin birader uff pifff geçen gün 500 lük içtim zaten swh'' şeklinde tepkiler veriliyor.
ideolojilerinizin veya sosyal çevreniz ile olan bağlarınızın esiri olmayın. mantıklı düşünün, karşı iseniz hepsine karşı durun. akıllı olun, plan yapmayın plan !!!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar