bugün
- cansever8
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- gece sokakta freddy krueger ile karşılaşmak4
- gocu'nun solak olması4
- çirkef galatasaray2
- kupa kızı ve sinek valesi2
- dünyanın 10 da birinin solak olması4
- domdomusa3
- behlül ün bihter den ayrılma nedenleri6
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- galatasaray11
- insan doğru olanı seçerek mutlu olabilir mi6
- yorgun mermi19
- g o k u2
- dünyanın tersine dönmesi5
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- dinozor döner3
- favori diziniz2
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- türk mutfağının en uyduruk kaydırık yemeği7
- ben geldim laleler3
- futbol7
- gece iki de tam ekmek tavuk döner ve bira yemek3
- sol elle osbir çekmek2
- tavuk sevmemek5
- öfkeli genç adamlar kuşağı3
- etek giyen erkek10
- para5
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- hangi manifest kızısın4
- 8 ağustos 2026 wolfsburg kaiserslautern maçı3
- sürekli dizi6
- gıyasettin nerede sorusu3
- oğlum o senin yengen yengen2
- meltem mi daha güzel gönül mü sorunsalı6
- superman ile venom birleşse3
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- birader yazar beyler bay bey biraderdirler3
- 8 ağustos 2026 galatasaray villarreal maçı2
- yeni zelanda ya gitmek5
- fairuz3
- 9 ağustos uluslararası dünya yerli halklar günü2
- altın şafak hermetik cemiyeti2
- gece gece arayan dolandırıcı3
- bikbik hanfendi3
- hepinizin agzina biber surcem6
- yemek yapmayı bilmeyen kadın8
- devalüasyon yakın mı9
- laptop4
- güzel kadın3
epey zaman geçmiş olmasına rağmen aklıma geldi, manisa maçında tribünlerden ismini duyduğunda, fatih terim'den izin çıktığında yüzündeki ifade ne kadar samimi ne kadar mutlu olduğunu gösteriyor. yahu galatasaray için 2-0dan 3-0 yapan sıradan bir gol ama o adam için sıradan bir gol değil işte. golden sonraki sevinci, arkadaşlarına sarılışını o kocaman sırıtışını görünce etik diye zırlayan insanların duygusuz olduğuna inanıyorum. yahu, bir insan muslera'yı neden sevmez, neden ona antipatiyle bakar anlayamıyorum. tamam melo için çirkef desinler, ujfa için messi örneğini versinler ne bileyim kulp taksınlar ama el insaf bahsettiğimiz adam muslera. dünyanın en sempatik futbolcularından biri, yahu git messi'den dahi nefret et ama muslera'dan neden nefret edilir. aklım mantığım almıyor. kendisi bizim takımda değil de fenerbahçe'de de oynasa o gol sevincini görsem sesimi çıkarırsam ne olayım. alex'in oğlunun sahadaki hallerini izlerken gülümsedim muslera'ya ağız dolusu küfür edildiği gün. yıllar sonra hatırlamayacağımız bir maçı unutulmaz kılmıştır. volkan babacan adlı at hırsızı modundaki adamın kalesine golünü atması da adaletin nasıl bir şey olduğunu göz önüne serdi zaten. sen bütün sene hiçbir halt yapma takımın küme düşsün, ülkeye yeni gelmiş gencecik senden kat kat daha yetenekli muhtemelen 5 mislin para kazanan, senin tanınırlılığının 987456318 katı kadar tanınan bir adam için "ahahah nasıl gol yedi" minvalli tweetler at, bunu bir kez filan da değil defalarca yap. keser döner sap döner gün gelir hesap döner sözünü tamamen unut, sonra maçtan sonra etik diye ağlayıp hakeme salla, yok ya. o kadar basit değil volkan (babacan) efendi.
düşünsenize bu gol videosunu izleyen, taraftarın onu penaltıya istemesine şahit olan, gol sevincini gören ülkesindeki insanları, italya'da onu tanıyan napıyo nediyo diyen insanları. nasıl gurur duymuşlardır.
benim için dünyanın en iyi kalecisidir, dünyanın gole en güzel sevinen kalecisidir yalnız olmadığımı da adım gibi biliyorum, iyi ki armamızın altında. kocaman gülüşü şampiyonluk kupasını tekrar kaldırırken daha da büyüsün. daha da fazlalaşsın. seviliyorsun kerata.
düşünsenize bu gol videosunu izleyen, taraftarın onu penaltıya istemesine şahit olan, gol sevincini gören ülkesindeki insanları, italya'da onu tanıyan napıyo nediyo diyen insanları. nasıl gurur duymuşlardır.
benim için dünyanın en iyi kalecisidir, dünyanın gole en güzel sevinen kalecisidir yalnız olmadığımı da adım gibi biliyorum, iyi ki armamızın altında. kocaman gülüşü şampiyonluk kupasını tekrar kaldırırken daha da büyüsün. daha da fazlalaşsın. seviliyorsun kerata.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar