bugün

fenerbahçe

sikerim böyle fenerbahçe yi.

şu yaşıma geldim, ben bu kadar aciz bir fenerbahçe organizasyonu görmedim. başkan, teknik direktör ve futbolcu grubu olarak hiçbirinden memnun değilim. maldonado, kazım, önder, selçuk varken şl'de çeyrek final gören bi takımken, şimdi saymaya erindiğim sürüyle yıldız oyuncumuz varken şu halimize bir bak. hayır güvenebileceğimiz, ya allah'tan o var, halleder, diyeceğimiz tek bir adam vardı, onu da kovaladılar kulüpten. ortada kala kala yolunmuş bir tavuk kaldı.

çaktırmasam da bu aralar fenerbahçeli olmak bana külfet gibi geliyor. çubukluya sevdam sonsuz ama bu aralar formamız emin ellerde değil. fenerbahçe tamamen aziz yıldırım'ın fahişesi durumunda. biniyor üstüne vuruyor kırbacı, vuruyor kırbacı. kimse tesis, inşaat falan demesin. sikmişim tesisini arkadaş ne tesisi. ortada futbol yok, yönetim yok.

bir de televizyonlara çıkıp, hocamızın arkasındayız her şey bizim suçumuz demiyorlar mı, sinirden kuduruyorum. lan oğlum işinize geliyor işte. yata yata milyonlar kazanıyorsunuz.

aslında bunların çıktığı tek bir nokta var, o da güven. camiada kimse kimseye güvenmiyor. 3 sene önce aykut kocaman bu kulübün çocuğu, gururumuz, garantimiz her şeyimizken şu an her gün sövüyoruz. yine 2 sene önce aziz yıldırım bir garantörken şu an bunamış ve ağzından çıkanların farkında olmayan bir yaşlıdan farklı değil. taraftar ne yönetime, ne de teknik ekibe güveniyor. az biraz futbolculardan umutluyduk, onlar da fos çıkmaya başladı.

şu kadroya bak, oynadığımız oyuna bak. puanın allah cezasını versin. o formayı çamura bulayın yeter ulan bu taraftara.

çok doluyum ama daha fazla yazmayacağım. sinirlerim tepeme çıktı.

sikerim böyle fenerbahçe yi.
© copyright 2005 - 2026