bugün
- birtakım fotoğraflar14
- gilded lily'nin mutfağı7
- nervio'nun ayak nefreti5
- eski sevgilinin en sevilen özelliği7
- bilgi içerikli başlıkların pek tutmaması9
- altın ile elması karıştırmak3
- mason greenwood36
- arkadaşlar hazırsanız fotoğrafımı atıyorum9
- varoluşa mahkum olmak2
- arkadaşlar bakar mısınız7
- kitap alma hastalığı5
- sinir bozucu şeyler16
- 15 temmuz film olsa ismi ne olurdu5
- daltonların ölüm tarihi2
- aylık 352 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- sözlükte kadın yazar kalmaması15
- kitaplarda geçen can alıcı cümleler5
- mantarlı ayak11
- insan olmaya ceyrek kala19
- kuranda namaz yok11
- kıraathaneden erkek arkadaş ortamı yapmak2
- sitede silahlı kavga çıkması4
- aldatan erkek seviyor mudur sorunu9
- türk halkının kerem kınık'a özür borçlu olması11
- arkadaşlar çabuk buraya bakın3
- arkadaşlar çok değişiksiniz11
- 15 18 yaş arasına müebbet hapis düzenlemesi16
- velvet korumam altındadır22
- psikayatrist vs psikolog6
- kemal kılıçdaroğlu4
- güne bir şarkı bırak9
- canın erdoğan'a oy atmak çekmesi6
- son rüyanız4
- sözlüğe bir daha gelinse alınacak nickler3
- uludağ sözlüğün özeti4
- vura vura dip olmak2
- haklısın diyen insan4
- sizce ben velvete anadan üryan fotimi atmışmıdırım11
- bilim5
- asap3
- yabancı5
- hayatta tek hata yapma şansımız olsa3
- need for speed underground2
- ejderhalar yıkanır mı sorunsalı9
- 31 çekerken nefes nefese kalmak5
- konfor alanına yapışıp kalmak8
- iki birayla yatağa atılan kız devri bitmesi9
- güne bir şiir bırak2
- sözlüğe girince fermuarı indirmek2
- tinderdaki kadınların özgüvensiz olması2
adam değilsin sen. olamazsın da. o yaşa gelmişsin ve hala insanları giyimleriyle, konuşmalarıyla vs. yorumlayıp dışlamayı aşağılamayı bırakamamışsın. senin adına ben utanıyorum. sike sürülecek aklı olmayıp profesörlük yapmak bu dünyada senin gibiler için çok olsa gerek diye düşünüyorum.
geçen dersteyiz. sınıfta iki başörtülü arkadaş var. iki tane de mini etek giyip dolaşan kız var. iki taraf da birbiriyle anlaşıyor sınıfta herkes samimiyetini koruyor. sınıfa bir puşt herif gelip " sizin sınıfta ninja gibi gezinen insanlar var mı diye baktım da göremedim. iyi bari rahat rahat ders işleriz. onlar olunca ben rahat edemiyorum hastalarıma karşı" dedi. açık açık benim dersime gelmeyin anlamında laf soktu. sinirden deliye döndüm ama birşey diyemedim.
ulan sığır! sen insanları başkalaştırıp yok sayıyorsun. ondan sonra seni yok saydıklarında "vay efendim ben profesörüm vay efendim aydın kesimiyim" sen sikimin profesörü taşşaklarımın aydını olursun anca. birbirlerine saygı duymayan toplumlardan iğreniyorum. düşündükçe iğreniyorum.
geçen dersteyiz. sınıfta iki başörtülü arkadaş var. iki tane de mini etek giyip dolaşan kız var. iki taraf da birbiriyle anlaşıyor sınıfta herkes samimiyetini koruyor. sınıfa bir puşt herif gelip " sizin sınıfta ninja gibi gezinen insanlar var mı diye baktım da göremedim. iyi bari rahat rahat ders işleriz. onlar olunca ben rahat edemiyorum hastalarıma karşı" dedi. açık açık benim dersime gelmeyin anlamında laf soktu. sinirden deliye döndüm ama birşey diyemedim.
ulan sığır! sen insanları başkalaştırıp yok sayıyorsun. ondan sonra seni yok saydıklarında "vay efendim ben profesörüm vay efendim aydın kesimiyim" sen sikimin profesörü taşşaklarımın aydını olursun anca. birbirlerine saygı duymayan toplumlardan iğreniyorum. düşündükçe iğreniyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar