bugün

daryl dixon

Çizgi romanda var olmayan, iyi ki de diziye katmışlar dediğimiz walking dead karakteri. merle dixon'un kardeşidir, ikisi de birbirinden redneck'tir ancak Daryl'ın içinde abisi kadar abartılı bir ırkçılık yoktur. altında chopper sırtında crossbow, etrafına kısık bakışlar atarak avlanmaya giden yegane badass karakterdir.

elin adamı bacağından vurulup ciyaklarken; daryl abimiz attan düşüp metrelerce aşşağı yuvarlanır, kendi oku karnına girer, kan kaybederken suya düşer, bir de üstüne zombi saldırısına uğrar. karnından çıkarttığı okla zombi avlayan, aynı okla sincap avlayıp parmaklarını eme eme çiğ çiğ yiyen, ardından bir de zombilerin kulaklarından kolye yapıp yaralı halde dağ taş tırmanandır. yetmez gibi geri döndüğünde bir de başından vurulur, ona rağmen hayatta kalır, öyle de güçlü öyle de sağlam adamdır.

muhtemelen bu karakter gerçek olsaymış, olay yeri inceleme ekibinde filan olurmuş. ayak izi sürmek olsun, yakaladığı zombinin içini yarıp "bizim kızı mı yemiş?" diye bakmak olsun, ipucu toplayıp en kesin sonuca bağlamak olsun...

olsun, olsun gerçek olsun.