bugün
- dünya39
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı35
- amerika birleşik devletleri29
- sözlüğün en güzel kadını17
- ecevit denince akla gelen şeyler29
- 25 eylül 2026 aym önünde intihar eden emekli12
- recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması30
- 80 bin entry girecek kadar işsiz olmak10
- pornonun ne olduğunu unutmak2
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları8
- israil10
- yahudilere hınç besleyip cinnet geçirmek7
- norveç9
- en medeni ortadoğulular6
- mustafa kemal atatürk10
- taş gibi kalçası olan kadın8
- evanjelist9
- sözlük kızları nerede sorunsalı6
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin35
- türk rock grupları8
- telegram5
- pis hissettiren şeyler3
- hewal ebo12
- fransa6
- simko314
- ismail yüksek4
- öğrencilerin bu ne işimize yarayacak sorusu3
- isveç5
- orospu çocuğu abdullah öcalan7
- sözlükte yeni yeni bıdıkların ortaya çıkması4
- cuma akşam evde kalan yazarlar5
- simko3 memduh başkan dna testi kampanyası10
- ateizmin dinlere balyoz etkisi yapması5
- ali şekeroğlu2
- sosyal medya ve internetin ardında deccal var3
- avrupa5
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı12
- sözlükte ki türk düşmanları10
- dikili bir ağacının olmaması6
- asgari ücretle geçinip vatan millet savunmak8
- kırk yaş üstünü sözlükten göndermek3
- balgam atar gibi konuşmak3
- nihilist hedonist şehvetperest insan5
- almanya4
- türkiye'nin fransa'yı yeneceğini düşünmek5
- 25 eylül 2026 italya belçika maçı4
- ahmet cem ersever2
- kadınlar4
- akaretler3
- ali tarakcı hakkında soruşturma başlatılması2
zaman değişti, insanlar değişti. herkes kendini düşünür oldu. insan psikolojisini, kaybolması durumda bozacağı iki elementten biri olan önemsenmek artık bir çok insan için sadece bir fiil. öyle ki insanlar sadece onlara söylenmiş bir söz için en uçlarda gezmeye, yine de bir grup farklı olmaya çalışan insan olup aynı olmaya mahkum olmaya başladı. ama en acı kısmı herhalde insanların büyüyen egoları yüzünden düşen değerlerini teşhir ile aşmaya çalışmak. sadece "çok güzelsin", "vücudun çok güzel", "seksisin" gibi lafların kendilerine ithafen söylenmiş olmalarını sağlamak için internete ve dolayısıyla güzide mastürbatörlere poz vermek. "zekisin", "akıllısın" ve en önemlisi "farklısın" sözünü duyamayacaklarının farkında olan kızların başvurduğu, "ne olur güzel bir şeyler söyleyin sonra 31 çekersiniz" mantaliteli çırpınışlar beni hep üzmüştür. liseli serap'ın tecavüze uğrarken bile "beni sevdiğini söyle" demesiyle aynı kefededir.
sözlük yaş ortalaması baz alınırsa bir çoğumuz bekarız. lütfen sevip ilgilenmeyeceğimiz çocukları dünyaya getirmeyelim. yoksa bir gün bir porno blogundan bize el sallarlar.
sözlük yaş ortalaması baz alınırsa bir çoğumuz bekarız. lütfen sevip ilgilenmeyeceğimiz çocukları dünyaya getirmeyelim. yoksa bir gün bir porno blogundan bize el sallarlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar