bugün
- tai lung37
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler16
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı10
- lise mezunu olup ateist olan tip8
- sevgilim var8
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği13
- allah beni cennete alacak mı diye endişelenmek5
- keçiboynuzu5
- durduramazsınız ak parti geliyor9
- sözlük erkeklerinin kombinleri9
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi29
- deizm4
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak11
- anın görüntüsü23
- melih gökçek14
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
- kombin atıp kız düşüren erkek yazar4
- ateistlerin kendilerin fazla akıllı zannetmeleri2
- sürekli kötü konularla meşgul olmak2
- avrupa daki tecavüzcülerin ırklarına göre dağılımı3
- rahat yaşamak2
- kiliselerde onbinlerce kız çocuğuna tecavüz2
- şarap4
- allah her zaman iyi kullarının yanındadır2
- kürdüm2
- kan lekesi çıkartan deterjan reklamları4
- salata ile başlanan gün7
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- tayland a giden erkeğin asıl amacı6
- kabak çekirdeği3
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim14
- türkiye19
- sarapci koala55
- allah cennetten birçok meleği düşürdü4
- sadece 4000 kişi kalmış olması10
- 14 eylül 2026 okulların açılması4
- bir babanın valiliğe yazdığı ötenazi dilekçesi5
- un certain regard ile gece yolculuğu2
- eski sevgiliyle karşılaşmak6
- sezen aksu şarkılarında geçen acımasız sözler5
- minnoş bir kalbim var diyen erkek7
- vurdurma vur yüreğim vur3
- türkiye de sosyal piyasa olmalı2
- ölümden korkmamak6
- s'i l v'e r m'i s t29
- iremga6
- özgür özel10
- mazotun litresi 90 lira13
- 3 eylül 2026 türkiye almanya voleybol maçı10
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri29
--filmi izmeyen okumasın spoylırı--
evvela ben, o vereceğim spoylırı.. öpüyorum.
neyse.
tenenbaums ailesinin hatrına, spoylırın kulağına su kaçırmıyorum; kezlerce su istasyonu kuruyorum.
tenenbaums ailesi.
evet, filmi izlediğim haftadan sonra böyle bir aile olduğunu kendime inandırıp durmuştum. çünkü bencil ve ailesini terkedip yıllar sonra geri dönen bir baba. mütemadiyen evlatlık olduğu yüzüne vurulan bir kız çocuğu. hem o kız çocuğu ki.. kız çocuğu..
güzellikler hep ayrıntılarda bu yüzden gizli belki de. parmağını yarısı kesik ve sürekli banyoda televizyon izleyip sigara içen Margot. başka özelliği de yardıra yardıra oyun yazması olsa gerekmiş.
çalışkan ve özverili anne. finans aleminin altın zekası chas.
onu bunu bırakıp biran önce gelmek istediğim konu ve kişi; Richie Tenenbaum.. vurucu (tenis şampiyonu) filmdeki lakabı gibi bi şey. ve evlatlık olan kız kardeşine aşık.
bu kadar polise hesap veriyomuş ayrıntılarından sonra ailenin tam bir bulutlu olması. şaşkın. belki de ifade edilemez ama yaşanılası bi tuhaflığı. evet, insanda ilk defa yediği ama hep yemek istediği bi yiyecekmiş gibi his uyandırması..
(bkz: hislerim biçim biçim)
ruby tuesday parçasıyla büyüyen sahnelerde, parçanın da katkısı olduğu konusunda şüphem varsa bir defa tenenbaums demek nasip olmasın ama; bir kaç izlemeyle film iyice yerine oturup daha çok kollarını açıyo sanki izleyenine. eleştirmen misali cümle yardırmak da bu olsa gerek, filmin izleyenine kendini açması gibi bi sığ cümleyle seviyeyi yerlere düşürmeden orhan gencebay'dan hatasız kul olmaz, hatamla sev beni şarkısını bin bir alaverenin döndüğü tenenbaums ailesine yollarım.
ekleme: kalıbımı basarım ki en iyi sahne üstteki entryde de belirtilen sahnedir.(işbu enrty üstteki entryi nefere etmemektedir.)
evvela ben, o vereceğim spoylırı.. öpüyorum.
neyse.
tenenbaums ailesinin hatrına, spoylırın kulağına su kaçırmıyorum; kezlerce su istasyonu kuruyorum.
tenenbaums ailesi.
evet, filmi izlediğim haftadan sonra böyle bir aile olduğunu kendime inandırıp durmuştum. çünkü bencil ve ailesini terkedip yıllar sonra geri dönen bir baba. mütemadiyen evlatlık olduğu yüzüne vurulan bir kız çocuğu. hem o kız çocuğu ki.. kız çocuğu..
güzellikler hep ayrıntılarda bu yüzden gizli belki de. parmağını yarısı kesik ve sürekli banyoda televizyon izleyip sigara içen Margot. başka özelliği de yardıra yardıra oyun yazması olsa gerekmiş.
çalışkan ve özverili anne. finans aleminin altın zekası chas.
onu bunu bırakıp biran önce gelmek istediğim konu ve kişi; Richie Tenenbaum.. vurucu (tenis şampiyonu) filmdeki lakabı gibi bi şey. ve evlatlık olan kız kardeşine aşık.
bu kadar polise hesap veriyomuş ayrıntılarından sonra ailenin tam bir bulutlu olması. şaşkın. belki de ifade edilemez ama yaşanılası bi tuhaflığı. evet, insanda ilk defa yediği ama hep yemek istediği bi yiyecekmiş gibi his uyandırması..
(bkz: hislerim biçim biçim)
ruby tuesday parçasıyla büyüyen sahnelerde, parçanın da katkısı olduğu konusunda şüphem varsa bir defa tenenbaums demek nasip olmasın ama; bir kaç izlemeyle film iyice yerine oturup daha çok kollarını açıyo sanki izleyenine. eleştirmen misali cümle yardırmak da bu olsa gerek, filmin izleyenine kendini açması gibi bi sığ cümleyle seviyeyi yerlere düşürmeden orhan gencebay'dan hatasız kul olmaz, hatamla sev beni şarkısını bin bir alaverenin döndüğü tenenbaums ailesine yollarım.
ekleme: kalıbımı basarım ki en iyi sahne üstteki entryde de belirtilen sahnedir.(işbu enrty üstteki entryi nefere etmemektedir.)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar